Kasık ağrısı bendede var sadece mens olacak gibi hissediyorum hatta arada korkup tuvalette kontrol ediyorumBenimde hiç yok canım hatta arada hamile olduğumu bile unutuyorum o derece bi belirti yok yani. Bazen kasik ağrılarım olduğunda hissediyorum tek
Yok bellı degıl normalden korktuğum ıcın sezeryan dusunuyorumdaKorkma canım o kadar büyük sorun yaşamadım 3. Gün bebeğimi doktora kendim götürdüm çabuk toparlanıyorsun. Ben konteole diye gidip sezeryana alındım hiç bişey anlamadım ozaman ama simdi bile bile gidicem :) Hem senin sezeryan olacağı kesinmi şimdiden?
Hayırlısı neyse o olsun ama ben keşke normal olsaydı diyorum içimde bi şüphe kaldı çünkü o an korkudan bende doktora inandım direk zaten özellerde normalle uğraşmak istemiyorlar pek sezeryana yönlendiriyorlar benimle aynı dönem doğum yapanların hepsi sezeryandı ister istemez insanın aklına şüphe düşüyorYok bellı degıl normalden korktuğum ıcın sezeryan dusunuyorumda
Demekki hepimiz ayniyiz canım bende çok gittim öyle tuvalete. Şimdi ise mide bulantisiyla uyandımKasık ağrısı bendede var sadece mens olacak gibi hissediyorum hatta arada korkup tuvalette kontrol ediyorum
Ama senin haftan ilerde seninki normal canım.be daha 4 haftalığım
Benim ki 30 aylık biraz daha büyük sizinkilerden Allah yardımcımız olsunbiz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
dogumun her turlisi bi mucize.. Her ne sekilde olursa olsun sonu cok guzel. Bende dogum aksam ustu saat 4 te sezeryana alinmis biri oarak sabah 7 de fotograf cekimi icin saclarimi kendim yapiyordum. Yururken tam dogrulamiyordum. Bebegimi yatagindan alip yatagona koyamiyordum ama sadece 2 gun.
Ne olacağını bıldıgım ıcın derken korktum bak sımdı ılk hamılelıgımde
Allah sabır versin hepimize. Mutfak şu anda savaş alanı. Bir de doyurmak zorunda olduğum kızım hiçbir şey yemeyen bir çocuk olunca çok zor. Mutfak hiç toparlanmiyor. Süt istedi şimdi. Neye koyayım diye sordum biberona dedi. Biberonla götürdüm ben bardakla istiyorum diye tutturdu bu sefer. İçti mı dersen hayır.Ama senin haftan ilerde seninki normal canım.be daha 4 haftalığım
Benim ki de sezeryan idi. Kendim isteyerek oldum. Doktorum kıymetli bebeklerde öneriyoruz demişti. Zaten o demeden benim de kararim öyleydi. Ağrı eşiğim yüksek olduğu için doğum sancısını bile farketmedim. Doktora gittiğimde kanama olmuştu. 2cm açıklık vardı. Ben hala gülüp oynuyordum. Gayet mutluydum. Sezeryandan da mutluyum. Doktorum çok iyiydi. Başkalarından duyduğum bir püf noktası: karın 7 kat olduğu için bazı doktorlar 7 katı tek seferde bazıları 7 katı tek tek dikiyormus. Maşallah ben hiç sıkıntı yaşamadim sonrasında. Şöyleki ilk 2 gün yatmadım ama biraz ağrım oldu.biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
Oğlumda beni çıldırtıyor Allah yardımcımız olsunAllah sabır versin hepimize. Mutfak şu anda savaş alanı. Bir de doyurmak zorunda olduğum kızım hiçbir şey yemeyen bir çocuk olunca çok zor. Mutfak hiç toparlanmiyor. Süt istedi şimdi. Neye koyayım diye sordum biberona dedi. Biberonla götürdüm ben bardakla istiyorum diye tutturdu bu sefer. İçti mı dersen hayır.
O durumda çok zor ya senin için. Bilmiyorum nasıl olacak gerçekten bilmiyorumbenim ilk gebeligimde 7 ile 13. Haftalar arasi odada cekyatta yattim. Yatagim bi garip kokuyo gibi geliyodu. Mutfagi bildigin kullanima kapadik. Ne cektim bi ben bilirim. Annem yakinimda ama pek faydasi olmuyor. Simdi sadece oglumu idare etse yeter.. Bi de okullarda acilacak . Ogretmenim ben. Nasil olcak bilmiyorum
gunaydin cnmGünaydın kızlarrrr
Valla canım benim ilk gebelikte 7 haftada kese görüldü 9.haftada gitmiştk o zaman bebekte kalp atışı da duyuldu. 6.haftalarda biraz zor.Kızlar 6 hafta 3 günlük olunca doktor randevum var kalp atışı duyulur mu?
Oyy kıyamam ya Allah kolaylık versin canım, zor oluyor gerçektenAllah sabır versin hepimize. Mutfak şu anda savaş alanı. Bir de doyurmak zorunda olduğum kızım hiçbir şey yemeyen bir çocuk olunca çok zor. Mutfak hiç toparlanmiyor. Süt istedi şimdi. Neye koyayım diye sordum biberona dedi. Biberonla götürdüm ben bardakla istiyorum diye tutturdu bu sefer. İçti mı dersen hayır.
Vajinal duyulur ama karnından belki. Benim de 6+5 ken var, idrara sıkışık gideceğim, duyamazsa vajinal baktırmayı düşünmüyorum. Bir iki hafta daha beklerim galibaKızlar 6 hafta 3 günlük olunca doktor randevum var kalp atışı duyulur mu?
canım sen bilirsin ama kanını böyle ziyan etmeBense yarın gideyim sağlık ocağında kan takibi yaptırayım sadece bi kere acilde kan verdim sonra ne doktora gittim ne bidaha kan verdim.