- 23 Nisan 2016
- 455
- 887
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.umarım bu defa sağlıkla ilerler hamileliğim. Dün ağrım var diye gittim kese 10 mm göründü ama Bebek henüz içinde yok.umarım normaldir bu durum. Daha önce boş gebelik yaşadım,korku has safada
Bende öyleydim kan görsem bayılacak gibi oluyordum ama insan bebeği için cok güçlü oluyo ozaman gelince:) Bence suan hamileliğinin tadını cıkarmaya bak ozaman geldiğinde nasılsa doğacak bir şekilde kendini boşa strese sokma canım:)Ya bı kaç yakınım normal Doğum yaptığında yanlarındaydım ogunden sonra ıyıce moralım bozuldu oyuzden cesaret edemıyorum ne yapsam ne etsem bı çıkış yolu bulamadım smdı kendı kafama göre böle düşünüyorum tabı belkıde normal Doğum yapamıcam herşey kısmet ama Insan dırek sezeryan yapım dıyor sancıyı gözüm kesmıyor dıscıye bıle gıttıgımde kacıcak gbı oluyorum
Kızlar ben de 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu.umarım bu defa sağlıkla ilerler hamileliğim. Dün ağrım var diye gittim kese 10 mm göründü ama Bebek henüz içinde yok.umarım normaldir bu durum. Daha önce boş gebelik yaşadım,korku has safada
Canım en son 95.31 Di arttımı bilmiyorum ki yarın bi kan vereyim içim rahat etsin zaten kan değerim çok düşük 8 lerde 1 sene önce ki normal doğum da çok kan kaybetmiştimOyy kıyamam ya Allah kolaylık versin canım, zor oluyor gerçekten
Vajinal duyulur ama karnından belki. Benim de 6+5 ken var, idrara sıkışık gideceğim, duyamazsa vajinal baktırmayı düşünmüyorum. Bir iki hafta daha beklerim galiba
canım sen bilirsin ama kanını böyle ziyan etmesonra bize çok lazım olacak o kanlar. Dr keseyi görse bile kan tahlilini ancak kalp atışını duyduktan sonra istiyor. Tabi sen bilirsin yine
aslinda dollenme zamanina bagli olarakta degisiklik gosterir. İlk gebeligimde 8+2 de gittim ama ultrason ölçümüne göre 7+1 cıkmıştı ve kalp atisini duymustuk. Bu arada baska bi dr. Bos gebelik bebek olusmamis keseyi alalim demisti. Yana yakila baska hastaneye gittim ve kalbi atiyodu bebegimin. Aslinda dr cihazina gore bile degisiyor olayKızlar 6 hafta 3 günlük olunca doktor randevum var kalp atışı duyulur mu?
Aynen öyleBende öyleydim kan görsem bayılacak gibi oluyordum ama insan bebeği için cok güçlü oluyo ozaman gelince:) Bence suan hamileliğinin tadını cıkarmaya bak ozaman geldiğinde nasılsa doğacak bir şekilde kendini boşa strese sokma canım:)
Anladım canım sen bilirsin tabi kiben bat a bir gün kala idrar testi yaptım evde hatta kayınvalidemlerdeydik kimseye çaktırmadan yapacam diye göbeğim çatladıikinci çizgiyi görünce inanamadım, gün içinde sürekli baktım acaba yanlış mı gördüm diyeiki kere daha yaptım ve emin olunca adetten bi on gün sonrasına randevu alıp dr gittim. O da keseyi gördü test istemedi hiç.önceki gebeliğimde de öyle yapmıştı dr. Kalp atışını duyunca istemişti testi.amma konuştum ayyCanım en son 95.31 Di arttımı bilmiyorum ki yarın bi kan vereyim içim rahat etsin zaten kan değerim çok düşük 8 lerde 1 sene önce ki normal doğum da çok kan kaybetmiştim
Maşallah canım :)Anladım canım sen bilirsin tabi kiben bat a bir gün kala idrar testi yaptım evde hatta kayınvalidemlerdeydik kimseye çaktırmadan yapacam diye göbeğim çatladıikinci çizgiyi görünce inanamadım, gün içinde sürekli baktım acaba yanlış mı gördüm diyeiki kere daha yaptım ve emin olunca adetten bi on gün sonrasına randevu alıp dr gittim. O da keseyi gördü test istemedi hiç.önceki gebeliğimde de öyle yapmıştı dr. Kalp atışını duyunca istemişti testi.amma konuştum ayy
Evet öyle galiba :)Genel olarak 2. Bebisler bekliyoruz sanirim kızlar sağlıkla alalim kucaklarimiza
Cok haklısın cnm daha erken en guzelını zaman gösterecek cok teşekkür ederım cnmBende öyleydim kan görsem bayılacak gibi oluyordum ama insan bebeği için cok güçlü oluyo ozaman gelince:) Bence suan hamileliğinin tadını cıkarmaya bak ozaman geldiğinde nasılsa doğacak bir şekilde kendini boşa strese sokma canım:)
Stres yapma. Kan testi ver acilde yada yarın sabah idrar testi yap. Ama stres yapmaBat ım yarın. 3 gün önce test sonucum negatifti ama 2 gün önce kahverengi akintim oldu. Çok merak ediyorum.
Evet canım bende ilkinde 7 8 haftada gittim bundada 8.haftada gitmek istiyorum boşa stres.Arkadaşlar 8-9 haftalıkken gitmek en iyisi.En azından gerilmezsiniz.Oglumda 9+2 de gittim başlarda sıkı takip strese sokuyor
Evet haklısın. Ama biraz daha bekleyecegim. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, günüm geçene kadar test yapmamıştım. Bunda erken davrandım. Günümün geçmesini bekliycem. Tabi o zamana kadar regl olmazsam.Stres yapma. Kan testi ver acilde yada yarın sabah idrar testi yap. Ama stres yapma
Bat ın yarın galiba test alıp yarın yap adet gününde öğrenebilirsin eğer varsa. Bizde merak ediyoruz :)Evet haklısın. Ama biraz daha bekleyecegim. Oğlumda hiç böyle olmamıştım, günüm geçene kadar test yapmamıştım. Bunda erken davrandım. Günümün geçmesini bekliycem. Tabi o zamana kadar regl olmazsam.