- 23 Haziran 2015
- 10
- 7
- 34
Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyumMerhaba arkadaşlar bende 5+2 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama yinede çok heyecenlı ve tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
Benimde oğlum 2 yaşında :) Bende zorluklar yaşadım ilk hamileliğimde bulantım hiç olmamıştı ama bu kez sabahları cok zor kalkıyorum yataktan ma bende cok mutluyum :)Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum
Merhaba arkadaşlar bende 5+2 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama yinede çok heyecenlı ve tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum
Bende 5+2 deyim.bi oglum var 3.5 yasindaMerhaba arkadaşlar bende 5+2 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama yinede çok heyecenlı ve tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
Gittim kızlar 6+1 dedi kalp atışını duydum şükür. Şimdi bana işkence olan bulantıların geçmesini iple çekiyorum dayanılacak gibi değil
Slm kızlar bende hamileyim 5 haftalık 2 hafta oldu öğreneli ama daha ultrasona gitmedim bu hafta içi gidicem hayırlısı ile
Evet benimde isteyerek :) ilk doğumum sezeryan oldu benimde inşallah sorunsuz gecer acıkcası biraz korkuyorum ne olacağını bildiğim içinbiz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
Darısı bize inşallah hep içimde ikiz olacak gibi bi his var ama hayırlızı bakalımGittim kızlar 6+1 dedi kalp atışını duydum şükür. Şimdi bana işkence olan bulantıların geçmesini iple çekiyorum dayanılacak gibi değil
Allah bağışlasın benim oğlumda 2 yaşında :)Bende 5+2 deyim.bi oglum var 3.5 yasinda
Sezeryan idi yine oyle olacak inşallahbiz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
Ne olacağını bıldıgım ıcın derken korktum bak sımdı ılk hamılelıgımdeEvet benimde isteyerek :) ilk doğumum sezeryan oldu benimde inşallah sorunsuz gecer acıkcası biraz korkuyorum ne olacağını bildiğim için
Arkadaşlar bu arada bulantılarınız çokmu yaa benim daha hiç bulantı filan yok bi sıkıntı mı var acaba beta hcglerim güzel yükseldi ama bilmedim
Korkma canım o kadar büyük sorun yaşamadım 3. Gün bebeğimi doktora kendim götürdüm çabuk toparlanıyorsun. Ben konteole diye gidip sezeryana alındım hiç bişey anlamadım ozaman ama simdi bile bile gidicem :) Hem senin sezeryan olacağı kesinmi şimdiden?
Ne olacağını bıldıgım ıcın derken korktum bak sımdı ılk hamılelıgımde
Ben malesef ki geçtim bi kaç kere Rabbim esirgesin korusunKizlar surekli ultrasona girmeyin diyorlar avm.lerdeki cihazlardan hamileyim deyin gecmeyin dikkat edin...uc ay cok onemli cok..
Benimde ilk zamanlarda vardı bugünde sadece bir kere bulantim oldu . Onun haricinde hiç yok. Çok Sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin İnsAllah.Gittim kızlar 6+1 dedi kalp atışını duydum şükür. Şimdi bana işkence olan bulantıların geçmesini iple çekiyorum dayanılacak gibi değil
AynenBulantılar yokluyor bu gün beni geldim gelecem diyor eyvah eyvah
Benimde hiç yok canım hatta arada hamile olduğumu bile unutuyorum o derece bi belirti yok yani. Bazen kasik ağrılarım olduğunda hissediyorum tekArkadaşlar bu arada bulantılarınız çokmu yaa benim daha hiç bulantı filan yok bi sıkıntı mı var acaba beta hcglerim güzel yükseldi ama bilmedim