2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhaba arkadaşlar bende 5+2 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama yinede çok heyecenlı ve tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum

Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum
Benimde oğlum 2 yaşında :) Bende zorluklar yaşadım ilk hamileliğimde bulantım hiç olmamıştı ama bu kez sabahları cok zor kalkıyorum yataktan ma bende cok mutluyum :)

Merhaba arkadaşlar bende 5+2 haftalık hamileyim 2. bebeğim ama yinede çok heyecenlı ve tedirginim. İnşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..

Slm kızlar bende hamileyim 5 haftalık 2 hafta oldu öğreneli ama daha ultrasona gitmedim bu hafta içi gidicem hayırlısı ile

biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
Evet benimde isteyerek :) ilk doğumum sezeryan oldu benimde inşallah sorunsuz gecer acıkcası biraz korkuyorum ne olacağını bildiğim için

Arkadaşlar bu arada bulantılarınız çokmu yaa benim daha hiç bulantı filan yok bi sıkıntı mı var acaba beta hcglerim güzel yükseldi ama bilmedim

Ne olacağını bıldıgım ıcın derken korktum bak sımdı ılk hamılelıgımde
Korkma canım o kadar büyük sorun yaşamadım 3. Gün bebeğimi doktora kendim götürdüm çabuk toparlanıyorsun. Ben konteole diye gidip sezeryana alındım hiç bişey anlamadım ozaman ama simdi bile bile gidicem :) Hem senin sezeryan olacağı kesinmi şimdiden?

Gittim kızlar 6+1 dedi kalp atışını duydum şükür. Şimdi bana işkence olan bulantıların geçmesini iple çekiyorum dayanılacak gibi değil
Benimde ilk zamanlarda vardı bugünde sadece bir kere bulantim oldu . Onun haricinde hiç yok. Çok Sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin İnsAllah.

Arkadaşlar bu arada bulantılarınız çokmu yaa benim daha hiç bulantı filan yok bi sıkıntı mı var acaba beta hcglerim güzel yükseldi ama bilmedim
Benimde hiç yok canım hatta arada hamile olduğumu bile unutuyorum o derece bi belirti yok yani. Bazen kasik ağrılarım olduğunda hissediyorum tek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…