Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum
Benimde 5. 3. Haftalik. Benimde ikincibebegim 2 yasinda bir kizim var ben de cok heyecanliyim:)) hamileliklerim zor tehlikeli geciyor ama yinede cok mutluyum
Benimde oğlum 2 yaşında :) Bende zorluklar yaşadım ilk hamileliğimde bulantım hiç olmamıştı ama bu kez sabahları cok zor kalkıyorum yataktan ma bende cok mutluyum :)
biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
biz ne kadar da benziyormusiz. Benimde bugun 5+1 di. Oglusum 20 aylik sadece .. Ve biz bilerek isteyerek ona kardes yaptik.. İlk dogumlariniz nasildi. Benim sezeryandi. Yine ole olacak insallah sorun olmaz..
Korkma canım o kadar büyük sorun yaşamadım 3. Gün bebeğimi doktora kendim götürdüm çabuk toparlanıyorsun. Ben konteole diye gidip sezeryana alındım hiç bişey anlamadım ozaman ama simdi bile bile gidicem :) Hem senin sezeryan olacağı kesinmi şimdiden?
Benimde ilk zamanlarda vardı bugünde sadece bir kere bulantim oldu . Onun haricinde hiç yok. Çok Sevindim canım Rabbim sağlıkla kucaginada almayı nasip etsin İnsAllah.