- 2 Aralık 2016
- 389
- 322
- 31
Maşallah canım hYırlı olsunMerhaba kızlar geçen yıl 2017 Şubat annelerindeydim bu yıl burası nasip oldu ikinci bebeğime hamileyim
Maşallah canım hYırlı olsun
Kizlar lekelenme normal mi. Siz kacinci haftada gordunuz lekelenme.brn az once gordumde adet baslangici gibi
Sonucun ne oldu kan testin .Kizlar lekelenme normal mi. Siz kacinci haftada gordunuz lekelenme.brn az once gordumde adet baslangici gibi
Umarım canım kalp atışlarını duymadan bize rahat yok :)benimde Allah bağışlasın 30 aylık oğlum varTeşekkür ederim canım seninde biraz ani olsa da tekrar aynı heyecanları yasayacak olmak güzel özlemişim burayi,güzel bir süreç geciririz umarim
Biliyorum erken ama idrar testi yapmıştım.İdrar testimi yaptın kan testi mi ?
Umarım canım kalp atışlarını duymadan bize rahat yok :)benimde Allah bağışlasın 30 aylık oğlum var
İdrar testlerindeki erken gebelik testi olanları var ya onlarda çıkıyor benim adete 6 gün kala yapmıştım çıkmıştı.o yüzden sordum hangisi diyeBiliyorum erken ama idrar testi yapmıştım.
Amin canım .ama oğlum 18 aylık iken ben hamile kaldı. Ama maalesef kaybettik 20. Haftada yoksa araları 2 YAŞ olacaktıAy masallah seninki yine bir nebze büyük benim oğlum daha 7 aylık
Kalp atışı için direkt 7-8. Hafta gideceğim inşallah sorun yasamayiz
Gittim ama cikmamis pazartesiye kaldi dedi. Yerlesme kanamsi mi bu acaba.Sonucun ne oldu kan testin .
Olabilir canımGittim ama cikmamis pazartesiye kaldi dedi. Yerlesme kanamsi mi bu acaba.
Biraz daha bekleyeceğim. Regl oluyorum sandım ama o da durdu. Anlam veremedim.İdrar testlerindeki erken gebelik testi olanları var ya onlarda çıkıyor benim adete 6 gün kala yapmıştım çıkmıştı.o yüzden sordum hangisi diye
Amin canım .ama oğlum 18 aylık iken ben hamile kaldı. Ama maalesef kaybettik 20. Haftada yoksa araları 2 YAŞ olacaktı
Amin canım ama Allah Ümit kesilmez tekrar hamileyim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallahÇok üzüldüm Allah bir daha yasatmasin
Benimde adet günümde oldu 3 gün sürdü.Dr cok normal demiştiKizlar lekelenme normal mi. Siz kacinci haftada gordunuz lekelenme.brn az once gordumde adet baslangici gibi
Merhaba bendede oldu dr yerlesme kanamasi dedi canimBiraz daha bekleyeceğim. Regl oluyorum sandım ama o da durdu. Anlam veremedim.
Benim daha önceki gebeliğimde dr en azından kalp atışını duyana kadar yasak demişti ama benim düşük tehlikem olduğundan mı yoksa genel kural mı bilemiyorumkızlar ilişki tehlikelimi oluyor dr bii demedi