Çok teşekkür ederim canım. Bende inanmıyorum kendime nasıl oldu eşimle hayretler içinde kaldık. Benim diğer gebeliklerin hep uğraşarak olmuştu aylarca beklerdim buda rabbimin bize bir sürprizi oldu. İlk şokla napcam ben dedim ama şimdi çok istiyorum inş hayırlısıyla kucağıma alırım. Senin nick neydi canım degistirmissin sanırım. 8 -4-1bucuk yasindalar iki kızım bir oğlum var. Sendemi buralarda olcaksin#zeyas inanmıyorum sana yaa.... Maşallah sana ne kadar güzel 4. Bebişinde hayırlı olsun Allah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2016 nisan annesiydik oradan hatırlıyorum. Senin öteki çocuklar kaç yaşında
Ben şok. Kan sonucunu gormeden inanamıyorumEvet canım hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canım ...2 yasinda kizim var adet duzrnsizligi diyr önemsemedim 8 gun geçti. Eger hamileysem ki hala inanamiyotum iki test 4 cizgi gordum.kazayla olmus olacakrabbimden hayirlisi. Siz kese gorddunuzmu. Son adetiniz neydi
Kaçta çıkacak sonuç :)Ben şok. Kan sonucunu gormeden inanamıyorum
3te cikar dedi. Ama doktor cikmadan yakalamaliymisim. Ins cikar bakalim. Eşim de şok olacak.Kaçta çıkacak sonuç :)
Allah yardımcın olsun canım öyle düşünme ki öyle olmasın herşey gönlünce olsun inşallah bende 8.haftada gitmek istiyorum doktora.6+4 de cagirdi kalp atisi icin bakalim bende polip vardi aldircaktim bu ay hamile kaldim ondan dusuk tehlikem var bana dua edinnn
Daha çok şaşıracağımız şeyler olacakBenim ilk zamanlar aniden bulaniyordu şimdi niye yok şaşırıyorum acikcasi
Gözün aydn canm darısı kalp atışınaKızlar az önce keseyi gördük:)) 5+3 teyim.
Kalp atışı 10 gün sonra ama
Bu arada tüp bebek yaptıranlar için söylüyorum. Sat tranfer tarihinden 15 gün önce olarak hesaplanıyormuş. Benim sat 3 temmuzdu ama tranferim 22 temmuzda oldu. Bu durumda 22-15=7 oldugundan yeni sat'im 7 temmuz oldu. Yani 5+0 misim aslinda.
Kalp atışlarını hayırlısıyla bir duysaydık
Evet o güne kadar diken üstündeyim
Belirtilerin azaldımı seninde
Benim azaldı
Kızlar belirtiler azalıyormu zmanala
Allah yardımcın olsun canım öyle düşünme ki öyle olmasın herşey gönlünce olsun inşallah bende 8.haftada gitmek istiyorum doktora.
Kızlar şimdi çıktım hastaneden ama gözükmedi doktor erken gelmissin su an gozukmemesi normal dedi . Carsamba gel dedi
Ay bu paniğin sadece bende olmamasına sevindim ben de bugün keseyi gördüm ama bir an önce kalp atışını duymak istiyorum Dr 2 hafta sonra dedi nasıl geçecek zaman ilkinde böyle panik olmamıştımaynen bende panik halindeyim keseyi gördüm ama kalp atısları 2 hafta sonr agel dedi bakalım kızlar hepmiz sağlıkla kavusuruz inşallah
bende su an 6 +0 hafta bugun baya azaldı ama şimdide bulantıltım basladı hafiften
zaten sadece kese görebiliyorsun cnm 7 haftadan önce aynen benım ilk ama cok heycanlıymAy bu paniğin sadece bende olmamasına sevindim ben de bugün keseyi gördüm ama bir an önce kalp atışını duymak istiyorum Dr 2 hafta sonra dedi nasıl geçecek zaman ilkinde böyle panik olmamıştım
Ay sorma cnm normalde ilk hamileliğimden koca bi göbek bana kalmisti ona rağmen hemen sormaya başladılar sen hamilemisin diye bende 4 aya kadar kimse anlamaz zaten gobekliyim diyordumbenimde sivilce cıkıyor anlam veremiyodum birde karnım cok şiş kızlar sizinde öylemi