- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
banada 3-4 kac aylık diyorlar direk neden bu kadar şişiyor acabaAy sorma cnm normalde ilk hamileliğimden koca bi göbek bana kalmisti ona rağmen hemen sormaya başladılar sen hamilemisin diye bende 4 aya kadar kimse anlamaz zaten gobekliyim diyordum
Canım hayırlı olsun ben bu hesaplamayı anlamadım benim kini hesaplarmısın acaba .17 Temmuz adet tarihim transfer tarihim 28 Temmuz ve 5. Gün embriyosu ben kaç haftalığım şuanKızlar az önce keseyi gördük:)) 5+3 teyim.
Kalp atışı 10 gün sonra ama
Bu arada tüp bebek yaptıranlar için söylüyorum. Sat transfer tarihinden 15 gün önce olarak hesaplanıyormuş. Benim sat 3 temmuzdu ama transferim 22 temmuzda oldu. Bu durumda 22-15=7 oldugundan yeni sat'im 7 temmuz oldu. Yani 5+0 misim aslinda.
Hayırlı haberini bekliyoruz canım3te cikar dedi. Ama doktor cikmadan yakalamaliymisim. Ins cikar bakalim. Eşim de şok olacak.
Biraz sanki .... Dr ne dedi2573 çıkmş soncm fazla mı artmş ki ayın 2sinde 13.56 çıkmştı
Dr pazrtesi gidecm 2 kattan fazla artmş normaldr inşallhBiraz sanki .... Dr ne dedi
Inşaallah normaldir canımDr pazrtesi gidecm 2 kattan fazla artmş normaldr inşallh
hcg kac cikti ki cnm.. 4000 olunca karindan kese gorunurmus. 1000 oluncada vajinalBende bugun tekrar hcg baktırdım.2 ye katlama olayı tamam:)ama kese gorunmez hala dedi haftaya persembe cagırdı.Ne kadarlık oldugunada bakmadı.Hiç muayenede etmedi.sizce normalmi bu sekilde yapması.Sadece kan sonucuyla ilerliyoruz suan doktorumla.
Bu arada cok hafif bulantım var kızlar 2 gundur.kahverengi leke kesildi cok sükür.ne desem herseye normal dıyor doktor.Benmi evhamliyim acaba?
Hcg 1200 civarı cıktı.Sanırım vajinal muayne yapmıycak.direk karından bakıcakhcg kac cikti ki cnm.. 4000 olunca karindan kese gorunurmus. 1000 oluncada vajinal
Evet biliyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsinzaten sadece kese görebiliyorsun cnm 7 haftadan önce aynen benım ilk ama cok heycanlıym
Bende 2016 Mayıs annelerindendim tabi oğlum on gün erken davraninca nisanda doğdu#zeyas inanmıyorum sana yaa.... Maşallah sana ne kadar güzel 4. Bebişinde hayırlı olsun Allah. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 2016 nisan annesiydik oradan hatırlıyorum. Senin öteki çocuklar kaç yaşında
Evet cnm benim de öyleKızlar sizdede varmı karın ısmının hemen altında çok hafif balon gibi yumuşaklık varmı
Ya evet ben de bugün gittim Dr hiç sat ı bile sormadı. Şu kadar günlük falan demedi. Keseyi gördü falan normal dedi. O kadar. Ben şu an tatildeyim o yüzden kendi Dr uma gidemedim. Artık dönünce inşallahBende bugun tekrar hcg baktırdım.2 ye katlama olayı tamam:)ama kese gorunmez hala dedi haftaya persembe cagırdı.Ne kadarlık oldugunada bakmadı.Hiç muayenede etmedi.sizce normalmi bu sekilde yapması.Sadece kan sonucuyla ilerliyoruz suan doktorumla.
Bu arada cok hafif bulantım var kızlar 2 gundur.kahverengi leke kesildi cok sükür.ne desem herseye normal dıyor doktor.Benmi evhamliyim acaba?
İnsan biraz garip hissediyor böyle oluncada.Bide benim kendi doktorum yani.Sadece sunu yeme bunu ye okadar konustu.belkide konusmak için erken oldugunu düşünüyorlardır.Kötü düşünmek istemiyorumYa evet ben de bugün gittim Dr hiç sat ı bile sormadı. Şu kadar günlük falan demedi. Keseyi gördü falan normal dedi. O kadar. Ben şu an tatildeyim o yüzden kendi Dr uma gidemedim. Artık dönünce inşallah
Ya bilemedim. Benimki folik asiti bile ben sorunca söyledi yeme içme şöyle dursun. Sadece ağır kaldırmak yok ilişki yok dediİnsan biraz garip hissediyor böyle oluncada.Bide benim kendi doktorum yani.Sadece sunu yeme bunu ye okadar konustu.belkide konusmak için erken oldugunu düşünüyorlardır.Kötü düşünmek istemiyorum
Bilmiyorum ki cnm benim etrafimdakiler öyle hemen söylemiyor hamileliğini 4 5 ay olunca söylüyor geçen defa hemen söyledim ben daha bat im gelmeden bu defa saklicam dedim göbeğim sistikce şişiyorbanada 3-4 kac aylık diyorlar direk neden bu kadar şişiyor acaba
Benimki allahtan folik asiti söyledi.Son bir muayeneye daha gidicem aynı sekilde olursa değiştiririm.Seninde kendi doktorun değil nasılsa.insan bebeğiyle ilgili biseyler duymak istiyo:)Ya bilemedim. Benimki folik asiti bile ben sorunca söyledi yeme içme şöyle dursun. Sadece ağır kaldırmak yok ilişki yok dedi
İdrar testimi yaptın kan testi mi ?Selam
Ben dün dayanamayıp bat a 4 gün kala test yapmıştım, negatif çıkmıştı. Bugün kahverengi akıntım gelmeye başladı. Regl mi oluyorum yoksa yerleşme kanaması mi bilemedim. Kafam cok karıştı.