2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Cnm tam.olarak kac gunluk kac haftalik seninki
6+3 canım. Ama herkesin beta hcg si farklı oluyormuş benimki gayet iyi ama su an daha küçükmüş. Bidaha kan aldı artışa bakacak carsamba da gel dedi korkulacak bişey yok dedi insAllah tabi göremeyince üzüldüm ama olsn

Beni 6+4 oluyo sali cagirdi aynen canini sikma herkesin hamileligi kendine ozel canim stres yapma

Canım hayırlı olsun ben bu hesaplamayı anlamadım benim kini hesaplarmısın acaba .17 Temmuz adet tarihim transfer tarihim 28 Temmuz ve 5. Gün embriyosu ben kaç haftalığım şuan
O zaman senin sat 28-15=13 temmuz olacak sanirim. 5 gun sonra kese gorunur bence sende

Kizlar lekelenme normal mi. Siz kacinci haftada gordunuz lekelenme.brn az once gordumde adet baslangici gibi
Bende hic lekelenme olmadi. Gecen sene kahverengi lekelenme olmustu, sonra kimyasal gebelik cikti. Ama bazi lekelenmeler de normalmis. Doktoruna sor bence canim

Öyle işte benimde gebelik şüphem vardı bakıyodum seni gördüm bi selam veriyim dedim kısmet olursa burdayım bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…