- 14 Ekim 2011
- 66
- 53
Ayy insallah benim de öyledirMerhaba bendede oldu dr yerlesme kanamasi dedi canim
6+3 canım. Ama herkesin beta hcg si farklı oluyormuş benimki gayet iyi ama su an daha küçükmüş. Bidaha kan aldı artışa bakacak carsamba da gel dedi korkulacak bişey yok dedi insAllah tabi göremeyince üzüldüm ama olsnCnm tam.olarak kac gunluk kac haftalik seninki
Canım benim görümcem de yeni hamile. Onun da adet kanaması gibi olmuştu ama 2 gün sürmüştü. sonra yine ara ara kanamaları oluyordu ilaç kullandı oBrnimki kahve degil de bildiğin adet gibi sizinde mi oyleydi kizlar
1200 cikan kani verdikten 2 3 gun sonra gorunur sanirsam.. Bende persembe kan vermistim 1300 cikti pazartesi gorunur dedi dr.Hcg 1200 civarı cıktı.Sanırım vajinal muayne yapmıycak.direk karından bakıcak
6+3 canım. Ama herkesin beta hcg si farklı oluyormuş benimki gayet iyi ama su an daha küçükmüş. Bidaha kan aldı artışa bakacak carsamba da gel dedi korkulacak bişey yok dedi insAllah tabi göremeyince üzüldüm ama olsn
Senin de mi ilk gittiğinde kese gözükmedi canimBeni 6+4 oluyo sali cagirdi aynen canini sikma herkesin hamileligi kendine ozel canim stres yapma
O zaman senin sat 28-15=13 temmuz olacak sanirim. 5 gun sonra kese gorunur bence sendeCanım hayırlı olsun ben bu hesaplamayı anlamadım benim kini hesaplarmısın acaba .17 Temmuz adet tarihim transfer tarihim 28 Temmuz ve 5. Gün embriyosu ben kaç haftalığım şuan
kızlar ilişki tehlikelimi oluyor dr bii demedi
Bende hic lekelenme olmadi. Gecen sene kahverengi lekelenme olmustu, sonra kimyasal gebelik cikti. Ama bazi lekelenmeler de normalmis. Doktoruna sor bence canimKizlar lekelenme normal mi. Siz kacinci haftada gordunuz lekelenme.brn az once gordumde adet baslangici gibi
Bana iliski serbest dedi doktorum bugunkızlar ilişki tehlikelimi oluyor dr bii demedi
Senin de mi ilk gittiğinde kese gözükmedi canim
Canım yani şuan kaç haftalık senin hesabına göre benim bebişO zaman senin sat 28-15=13 temmuz olacak sanirim. 5 gun sonra kese gorunur bence sende
Artık şu şoktan çık canımMerhaba kizlar simdi kanamadan dolayi gittim doktora. Beta hcg 5400 cikti sukurler olsun keseyi de gorduk kanama icin yerlesmedir dedi ama yine de progestan verdi. Nisan annesi olacahim yani şok haber
Artık şu şoktan çık canımanne oluyorsun tekrar
Tebrik ederim. Transferin kaçıncı günüsukurler olsun mutluyum cok hos bi duygu
Normal canim 3 gun once 1080 cikmisti iki gunde bir katliyor super sevindim hadi darisi kese ve kalp atislarini gormeyee2573 çıkmş soncm fazla mı artmş ki ayın 2sinde 13.56 çıkmştı
4+1 olmasi lazim. Doktor ne zaman cagirmisti seni?Canım yani şuan kaç haftalık senin hesabına göre benim bebiş
Öyle işte benimde gebelik şüphem vardı bakıyodum seni gördüm bi selam veriyim dedim kısmet olursa burdayım bende....Çok teşekkür ederim canım. Bende inanmıyorum kendime nasıl oldu eşimle hayretler içinde kaldık. Benim diğer gebeliklerin hep uğraşarak olmuştu aylarca beklerdim buda rabbimin bize bir sürprizi oldu. İlk şokla napcam ben dedim ama şimdi çok istiyorum inş hayırlısıyla kucağıma alırım. Senin nick neydi canım degistirmissin sanırım. 8 -4-1bucuk yasindalar iki kızım bir oğlum var. Sendemi buralarda olcaksin