- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
İnşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucaklarımızaO korku hepimizde var canım
Vaavvv maşallah, bakalım bu defa ne diyecek babanızBen kızımın 6. Haftada vajinal kalp sesini dinlemiştimeşim duyar duymaz kız bu demişti hatta şimdi 4,5 yaşında çok şükür
aminİnşallah sağ salim
Bir gün var aramızda canım sat kaçtı?kızlar merhaba bende nisan annesi olucam inşallah su an 5+6 haftalık hamileyim
Al benden de o kadarkesemizi gördük su an sadece bebeği ve kalp atıslarını duymadan rahat edemiyorum
ben kalp atışlarını bekliyorum, 36. Ayını dolduracak oğlum bu ay, onu götürünce kaydedilmeyi planlıyorum.inşallah duyalım da hayırlısıylaDoktora gidip hamile olduğunu öğrenenler aile hekimliğine bilgi verdiniz mi?
Bende yarin kalp atışı ve kese için gideceğim canım bol bol dua edelim hepimize . Bizi de haberdar etBende 5 haftalik yarın kalp atışı için gitcez cinsellik için kısıtlamadı ama kasılma olursa sık yapmayın dedi yine devam ediyorsa ara verin dedi ben korkuyorum açıkçası zaten bulantimda yeni başladı bişey yiyemiyorum onu düşünmeye hiç vaktim kalmadi
Amin canımİnşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucaklarımıza
Vaavvv maşallah, bakalım bu defa ne diyecek babanız
amin
Bir gün var aramızda canım sat kaçtı?
Al benden de o kadar
ben kalp atışlarını bekliyorum, 36. Ayını dolduracak oğlum bu ay, onu götürünce kaydedilmeyi planlıyorum.inşallah duyalım da hayırlısıyla
İlk önce 7 haftalıkken kalbi durmuştu. Ondan sonra bir türlü olmadı. Tüp bebeğe gidecekken hamile olduğumu öğrendim. Kızım 30 aylık. Pcos hastasıyım yumurtalığım da kist var. Tedaviye yanıt vermiyor. Rahimde hafif eğrilik var. Bunlara rağmen Rabbim ol deyince oluyor. Çok şükür.sen haftaya git canım o zaman görürsün keseyi bence öndeki gebelikte sorun neyd
Canım ben pazartesi kan testi yaptırdım 425 çıktı ben kese ve kalp atışı için 21 agustosta gitsem duyabilir miyim kicnım benım 10 gün önce beta hcg 280 2 gün sonra 780 cıktı dr su an göremeyiz 1 hafta sonra gel dedi dün gittim keseyi gördüm bebek ve kalp atısı için 2 hafta sonra cagırdı
Benimde yarin 6+3 olacak İnsAllah duyar görürüm :)))Benim.yarin 6+0 belki duyarim duymazsam obur cumaya kaldi duysamda rahatlasam :)
Kasık ağrım geçti sma bel ağrım hafif varKızlar benim kasıklarım ağrıyor birden kramp girer gibi oluyor sizlerde durum nedir ?
sisim hem de ne sis. Karnim 4 aylik gibi resmen..benimde sivilce cıkıyor anlam veremiyodum birde karnım cok şiş kızlar sizinde öylemi
yok cnm. Ben aile hekimine gidip tahlillerimi yaptirdim sonrada dr gidecem. Tam tersi bi durum yaniDoktora gidip hamile olduğunu öğrenenler aile hekimliğine bilgi verdiniz mi?
Benimde yarin 6+3 olacak İnsAllah duyar görürüm :)))
İyiyim kuzumcombo nasılsın canım
Bende iyiyim canım.hımmm sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap.ben kalpİyiyim kuzum
Yarın bidaha kan testi yaptırayım diyorum
Değeri görmeden içim rahat etmiyor
Sen napıyosun
Ben varımKızlar ya ben gibi gece yarısı uykusu kaçan var mı
Kalp atışlarını hayırlısıyla bir duysaydıkBen varım
Gece uyanıp uyuyamıyrum
Bide sabah erkenden açılıyo gözüm
Daha uykulu olmam gerekirken
Ben heyecandan bu haldeyim
Evet o güne kadar diken üstündeyimKalp atışlarını hayırlısıyla bir duysaydık