- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa ben daha bugun dokundum yaaKızlar ya aklıma ne geldi
Kurban bayrami geliyor malum çiğ ete dokunacak mısınız
Ben çocuklarda leke falan olur diye çok korkuyorum öyle şeylerden
Kullandigim ve memnun kaldigim 2 tanesi: "Hamilelik takibi" diye aratirsan en cok indirilenden anlarsin hangisi oldugunu en basa duser heralde o baya iyi. Bi de sadece "hamilelik" isminde kirmizi beyaz bisi varBen henüz bişi indirmedim canım, bursan paylaşalım kullandıklarımızı birbirimize faydamız olsun :)
Allah şifa versin canımKızlar bu saate kadar hep kustum resmen.Aksam 8 den itibaren saatte 7-8 kere kusuyorum.su icsen o bile çıkıyor uykudan uyandırıyor çok.kotuyum ;(
Canim gunaydin ben de 2 gundur ayni durumdayim dogru duzgun giremedim bile. Geceleri uyaniyorum ben bulantiyla. Bugun de uyandim ama bulanti yok beynim alismis o hisse resmen kuscam diye uyuyamadim. Bu arada biraz zencefil kaynat soguyunca yarim saatte bir az az ic dun gece cok iyi gelmisti banaKızlar bu saate kadar hep kustum resmen.Aksam 8 den itibaren saatte 7-8 kere kusuyorum.su icsen o bile çıkıyor uykudan uyandırıyor çok.kotuyum ;(
merhabajayırlı olsun benimde tahmini doğum trhi 24 nisan.benimde üstkarın ağrım oluyor gün içinde korkuyorum sizde de oluyormu gazım çok oluyor ondanmı acaba.Kızlar adet olacakmışım gibi kasıklarda hafif ağrı ve basınç var
Var canım dünden beribe
merhabajayırlı olsun benimde tahmini doğum trhi 24 nisan.benimde üstkarın ağrım oluyor gün içinde korkuyorum sizde de oluyormu gazım çok oluyor ondanmı acaba.
Ben de duydum. Muadili yok mu acaba.. Yerine başka ilaç yazamaz mı doktorunla bir görüş canım.Kızlar aranızda elevit kullanan varmı içeriğine bakarken domuz jelatini olduğunu öğrendim.davalık bir durum.bayerde açıklama yapmış var diye.günlük bundan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor.
Ben hiç kullanmadim canım ama kullanan kişilerden duydum elevit yerine decavit ya da imom kullanmaya devam ettiler sende doktoruna söyleyip değiştir istersenKızlar aranızda elevit kullanan varmı içeriğine bakarken domuz jelatini olduğunu öğrendim.davalık bir durum.bayerde açıklama yapmış var diye.günlük bundan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor.
decavit var cnm. Genelde onu yazarlar zaten.Kızlar aranızda elevit kullanan varmı içeriğine bakarken domuz jelatini olduğunu öğrendim.davalık bir durum.bayerde açıklama yapmış var diye.günlük bundan kullanıyorum. Ne yapmam gerekiyor.
dr ile gorus ilac verir. Genelde dramamine metpamid zofer.... Gecirmez ama hafifletir.. Sakiz cignemeyi desene naneli.. Cubuk kraker haslanmis patates muzda iyi gelebilir..Kızlar bu saate kadar hep kustum resmen.Aksam 8 den itibaren saatte 7-8 kere kusuyorum.su icsen o bile çıkıyor uykudan uyandırıyor çok.kotuyum ;(
anladım ben bir adet öncesi 7 haftalık düşük yaşamıştım korkum ondan şükür bugüne iyi uyandım şimdilik birşey yok.inşallah ağrısız geçer birde birsey soracağım size benim adeti bir hafta geçtikten sonraki değerim kanda 489 çıktı bana düşük geldi sizin kaçtı acaba? benim geç döllenme mi olduVar canım dünden beri
bizim okulda bi arkadas bebeginin 2 aylikken hamile kalmisti ayni yil ikincisini dogurmustu. Biri ocak biri aralik..sorun yasamadim diyordu.. Bi baska arkadasta duzenli olarak her yil temmuzda hamile kalip mart nisan arasi doguruyordu. 3. Dogurdu bu mart 3 hafta erken . Sezeryan hepsi bu arada. Oda kendince sorun yok diyor.kadin yillardir emziriyorMerhaba kizlar, 6 aylik bir bebegim var ve hamile oldugumu ogrendim. Ilk basta bebegime haksizlik yaptigim hissi beni yedi bitirdi. Allah insallah her seyi kolaylastiracak dedik ve 23 nisan'a gun saymaya basladik. Verene cok sukur. Benim gibi sezaryen sonrasi kisa surede hamile kalan var mi?
insallah.. Aslinda yapi meselesi. Uyku sorunun yoksa elin pratikse her isin ustesinden gelirsin.Hey masallah darisi basima insallah. Sezaryen olmasi ve ikisine de yetememe korkusu beni dusunduruyor. Umarim ben de sag salim kucagima alirim bebegimi