2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bence güzel bi haber bu canım sağlıklı gebelikte bulantı bekliyorlar genelde bana doktor her çıkışta bulantilarin devamini diliyorum diyor bende fenayım biraz once kustum ama yine rahatlamiyorum bogazımda sanki hepsi

İnşallah oyledir bebegimin kalp atışları iyidir :) ama kusmaktan iyice eririm bu gidişle zaten 49 dum :/ kendimi iyice güçsüz hissediyorum

Slm kizlar bazı arkadaşlar sormuş benimde bulantim yok kızım da olmuştu 4 ay Yıyıp içmem de iyi ama 1 kilo vermisim birde ben sade soda yi çok seviyorum aksamlari içmeden yatamiyorum asitli içmek zararlı deniyor ya soda da zararlımı ki hamilelikte ?

Canım maden suyu içtiğinden emin ol öncelikle. Soda zararlı maden suyu çok faydalı. Şişelerin disina dikkat et bildigin güvendiğin markaları al. Ben de maden suyu çok severim:)

Emziriyorumda depom ne kadar var ki acaba :KK43:
Vardır vardır o sen takma kafana. O kadar süt üretiyor o beden bak maşallah emziriyormussun, 1mm lik yavrunun besinini mi üretemeyecek? Önce moralini yüksek tutacaksın canım, o senin herşeyini hisediyor. Birşey olmayacak Allahın izniyle:KK66: herşey Allahtan bak yapabileceğin birşey var mı şu anda? Ki elinden geleni zaten yapıyorsun, ne kaldı geriye? Moral bozmamak :KK66:

İnşallah oyledir bebegimin kalp atışları iyidir :) ama kusmaktan iyice eririm bu gidişle zaten 49 dum :/ kendimi iyice güçsüz hissediyorum
Baya zayıfmıssın canım normal kendini halsız güçsüz hissetmen benim kilo yerinde ama yinede kusarken nefes alamiyorum diye ölüyorum zannediyorum yatağa dönerken bacaklarım titriyor. Serum takviyesi alsan belki biraz iyi gelir bulantina

Vardır vardır o sen takma kafana. O kadar süt üretiyor o beden bak maşallah emziriyormussun, 1mm lik yavrunun besinini mi üretemeyecek? Önce moralini yüksek tutacaksın canım, o senin herşeyini hisediyor. Birşey olmayacak Allahın izniyle:KK66: herşey Allahtan bak yapabileceğin birşey var mı şu anda? Ki elinden geleni zaten yapıyorsun, ne kaldı geriye? Moral bozmamak :KK66:

Doğru diyorsun kalbimi temiz tutayım:KK68: ne iyi geliyorsunuz korkularını atıyorum:KK36:

Bende o tezi curutenlerdenim canım benimde 2 si erkekti şu an belli değil ama 3 hamileligimde aynı bulantı aynı istifra tek fark bu hamileligim diğerleri ne göre 1 hafta 10 gün kadar önce başladı bulantım. Canım sen öğretmensin bildiğim kadariyla dikisten sonra rapor mu alıyorsun nasıl devam ediyorsun hayatına ?
Canim doktor heyet raporu yazdı hep doguma kadar. Kendisi acikcasi rahat bende biraz zorladim. Bunda versin isteyecehimde bakalim ins kolay olur. Sen calisiyormuydun

Slm kizlar bazı arkadaşlar sormuş benimde bulantim yok kızım da olmuştu 4 ay Yıyıp içmem de iyi ama 1 kilo vermisim birde ben sade soda yi çok seviyorum aksamlari içmeden yatamiyorum asitli içmek zararlı deniyor ya soda da zararlımı ki hamilelikte ?
Maden suyu hamilelere faydali bende midem eksidiginden iciyorum hergun

Canim doktor heyet raporu yazdı hep doguma kadar. Kendisi acikcasi rahat bende biraz zorladim. Bunda versin isteyecehimde bakalim ins kolay olur. Sen calisiyormuydun
Yok canım ben evlendigimden beri 3 senedir evdeyim atanamadım zaten oncesinde de ücretli öğretmenlik yapıyordum evlendigimden beri onuda yapmıyorum. Iyi olur canım yine rapor alsan doktorlar bazen devam edebilirsin çalışma ya diyormus ama insan kaybı olunca korkuyo peki dikisten sonra hayatına nasıl devam ediyorsun yemek ve tuvalet dışında hep yattin mı?

IMG_6898.JPG
IMG_6899.JPG
Bulantılar için öneriler... :) Bugün bu kitaba başladım size de tavsiye ederim

Yok canım ben evlendigimden beri 3 senedir evdeyim atanamadım zaten oncesinde de ücretli öğretmenlik yapıyordum evlendigimden beri onuda yapmıyorum. Iyi olur canım yine rapor alsan doktorlar bazen devam edebilirsin çalışma ya diyormus ama insan kaybı olunca korkuyo peki dikisten sonra hayatına nasıl devam ediyorsun yemek ve tuvalet dışında hep yattin mı?
Evet hep yatıyordum cnm. Yemek wc dışında. Ilerleyen haftalarda bulasik fln makineye koyuyordum esimle yemege ciktigimiz oluyordu. Tabi çok nadir... o da tani doktor kontrol etmisse ve hersey yolundaysa

Evet hep yatıyordum cnm. Yemek wc dışında. Ilerleyen haftalarda bulasik fln makineye koyuyordum esimle yemege ciktigimiz oluyordu. Tabi çok nadir... o da tani doktor kontrol etmisse ve hersey yolundaysa
Bu hamileliginde nasıl olacak canım yardımcın var mı annen kayınvaliden kimse gelecek mı dikisten sonra? Bende annem ve kardeşime güveniyorum esimde yapar sağolsun ama ben yine biri daha olsun eşim evde yokken istiyorum

kızlar ben çok alıngan gergin bi tip oldum ya tahammül sınırım çok düştü
Zaten duygusaldım iyice tuhaflaştım:110::deli:

X