2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Bu hamileliginde nasıl olacak canım yardımcın var mı annen kayınvaliden kimse gelecek mı dikisten sonra? Bende annem ve kardeşime güveniyorum esimde yapar sağolsun ama ben yine biri daha olsun eşim evde yokken istiyorum
Valla benim esim de simdiden yarim ediyor saolsun. Ama benim kizds var esim isteyken cok zor oluyor. Annem kiz kardeslerim var. Insallah bi onlar gelir bi ben giderim onlara. Gecen hamileligimde esim her sabah birakti annemlere. Donuste aksam aldi. Oyle cok iyi oluyordu hem kisimda yoktu rahatti. Herseyi hazirladilar kahvalti yemek fln ben sadece yeyip yatiodum valla

decavit var cnm. Genelde onu yazarlar zaten.

dr ile gorus ilac verir. Genelde dramamine metpamid zofer.... Gecirmez ama hafifletir.. Sakiz cignemeyi desene naneli.. Cubuk kraker haslanmis patates muzda iyi gelebilir..
Dışardan birşey yememeye çalışıyorum.sağlıksız şeyler gitmesin diye.ilaçlarla helal olmayan birşeyi veriyorlar.bunun vebalini nasıl ödeyecekler aceba. Zaten içim almıyordu bu ilacı içerine bakayım derken ögrendiğim şeye bak.hakkımı helal etmiyorum.müslüman bir ülkede bunu yaptıkları için.

2 çocuğum varken 3. Sürpriz oldu bana birde üstüne görümcem in oğlu da okul sebebiyle bende kalacak nasıl geçecek bu sene Rabbim yardım etsin inşallah stresten ölücem gibi geliyor.hamile değilken söz vermiş olduk dönemiyorum da sözümden uykularim kaçıyor yemin ederim ki.okullar kapanmadan da doğum yapmış olucam.gelip eşya alacak bildiğin buraya kamp kuracak düşündükçe geriliyorum benim dinlenmeye ihtiyacım var doğuma kadar rahat Kafa olmalı.sonrasi zaten çok yorucu bir tempo.insallah başka bir çözüm bulurlarda bende kalmaz .biri 10 diğeri 2 yaşında 2 oğlum var zaten çok yoruluyorum.sabir ya rabbi
gorumcenin oglu kac yasindaki . Liseye yada universiteye gidiyosa senin ufakliklara yardimci olur..

Dışardan birşey yememeye çalışıyorum.sağlıksız şeyler gitmesin diye.ilaçlarla helal olmayan birşeyi veriyorlar.bunun vebalini nasıl ödeyecekler aceba. Zaten içim almıyordu bu ilacı içerine bakayım derken ögrendiğim şeye bak.hakkımı helal etmiyorum.müslüman bir ülkede bunu yaptıkları için.
bebeklere yaptirdigimiz 2 dozluk rota virusu asisindada varmis domuz katkisi.. İnanamiyorum .. Bogazindan haram gecmesin derken kendi ellerimizde asisini alip yaptirdik bilmiyorduk cok uzgunum

aslla aslla liseye gidecek görümcemin çocuğu benim büyük olan ortaokula başlayacak ama öğlen gidecek okula.tek onun için sabah kalkmam lazım.fazladan çocuk demek fazladan çamaşır ütü falan demek.inanir misin ben 2. Hamileliğimde çalışıyordum kendi çocuğuma bile okul kıyafeti ütüleme yapamiyordum.ayrica maddi olarakta ne bulursak onu yiyoruz evde aile dışı biri olunca baskı oluşuyor tabi.kimi gün az kimi gün çok kışın pazara bile 2 haftada bir çıkıyoruz masraflar arttığı için.benim çocuklara faydası olmaz görümcem ayrı oda yapmak istiyor.benim evim buna müsait değil dersleri ağır olacakmış.birak yardım etmeyi zararı bile olur anlatsam roman olur neyse

gorumcenin oglu kac yasindaki . Liseye yada universiteye gidiyosa senin ufakliklara yardimci olur..

bebeklere yaptirdigimiz 2 dozluk rota virusu asisindada varmis domuz katkisi.. İnanamiyorum .. Bogazindan haram gecmesin derken kendi ellerimizde asisini alip yaptirdik bilmiyorduk cok uzgunum
Onu kaçıncı haftada yaptırdılar.3. Aydan sonra veriyorlarmış bayerin multi vitamin ilacı varmış onun içeriğindede varmış dikkat etmek lazım.malesef bende çok üzgünüm. Keşke içim almıyor diye içmeseydim.

Merhabalar kızlar,
Dün doktora gittik eşimle birlikte çok şükür kalp atışını duyduk kısa da olsa, zararlı olduğu için uzun dinletmedi doktorum.
Benim tüp bebek olduğu için çift embriyo transferi yapılmıştı. 2 kese gördük fakat biri diğerinin üç katı büyüklüğünde küçük olanında kesesi oluşmuş ama kalp atışı yoktu, doktorda onun için ne var diyebilirim ne de yok zamanla gelişip ötekini yakalayabilir yada Yok olup gidebilir dedi rabbim inşallah onu da bana bağışlAr 16 eylüle RANDEVU verdi o zaman belli olacak artık

Valla benim esim de simdiden yarim ediyor saolsun. Ama benim kizds var esim isteyken cok zor oluyor. Annem kiz kardeslerim var. Insallah bi onlar gelir bi ben giderim onlara. Gecen hamileligimde esim her sabah birakti annemlere. Donuste aksam aldi. Oyle cok iyi oluyordu hem kisimda yoktu rahatti. Herseyi hazirladilar kahvalti yemek fln ben sadece yeyip yatiodum valla
Aynı sehirdeyseniz çok iyi canım bazen eşin sizi bırakır annenlere bazen annenler gelir sayılı gun gecip gider o şekilde biz aynı şehirde değiliz yanıma sürekli de olmasa gelip gidecekler inşallah dikişn ilk atıldığı zaman daha çok mu yardıma ihtiyacın oluyo hani lavaboya kalkarken falan

Aynı sehirdeyseniz çok iyi canım bazen eşin sizi bırakır annenlere bazen annenler gelir sayılı gun gecip gider o şekilde biz aynı şehirde değiliz yanıma sürekli de olmasa gelip gidecekler inşallah dikişn ilk atıldığı zaman daha çok mu yardıma ihtiyacın oluyo hani lavaboya kalkarken falan
Ya ilk zaman tabiki ilâçlar fln yan etkileri oluyor. Tuvalete kalkmada okadar zorlanmadim hafif dikis yerinde batma gibi his oluyordu. Sonra o da duzeliyor.

Ya ilk zaman tabiki ilâçlar fln yan etkileri oluyor. Tuvalete kalkmada okadar zorlanmadim hafif dikis yerinde batma gibi his oluyordu. Sonra o da duzeliyor.
Bakalım bende bu hamileligimde yaşayıp görucem biraz fazla stres yapıyorum dikişte işe yaramazsa diye ama Allah büyük ömrü varsa duracak

aslla aslla liseye gidecek görümcemin çocuğu benim büyük olan ortaokula başlayacak ama öğlen gidecek okula.tek onun için sabah kalkmam lazım.fazladan çocuk demek fazladan çamaşır ütü falan demek.inanir misin ben 2. Hamileliğimde çalışıyordum kendi çocuğuma bile okul kıyafeti ütüleme yapamiyordum.ayrica maddi olarakta ne bulursak onu yiyoruz evde aile dışı biri olunca baskı oluşuyor tabi.kimi gün az kimi gün çok kışın pazara bile 2 haftada bir çıkıyoruz masraflar arttığı için.benim çocuklara faydası olmaz görümcem ayrı oda yapmak istiyor.benim evim buna müsait değil dersleri ağır olacakmış.birak yardım etmeyi zararı bile olur anlatsam roman olur neyse
ne demek senin evinde ayri odaya.. Senin her cocugunun ayri odasi mi var ki sira ona gelmis. Misafirse adam gibi kalsin. Baskasinin evinde olmaz oyle. Esin ne diyor bu duruma. Haklisin yani yemek konusundada oda buldugunu yer.

Onu kaçıncı haftada yaptırdılar.3. Aydan sonra veriyorlarmış bayerin multi vitamin ilacı varmış onun içeriğindede varmış dikkat etmek lazım.malesef bende çok üzgünüm. Keşke içim almıyor diye içmeseydim.
hatirlamiyorum kacinci aydi. 6 ay ve 1 yasmiydi ole biseydi. Aslinda bunlar yasaklanmali. Ve alternatifide varmis ustelik ama kimse birsey demedi. Biz herseyi takip edemeyiz ki..

Kizlar selam.

Dun oglum ve esimle beraber doktora gittik keseyi gormek icin, 5+0 idim dun. Doktor once oglumu baya bi sevdi, onun dogumunu da ayni doktor yaptirmisti :)
Keseyi gordu, gayet duzgun olmasi gereken yerde haftasiyla uyumlu keseniz, hayirli olsun dedi :) sali gunu kalp atisi icin cagirdi. Bayramdan once kalp atisini da alabilirsek harika olacak.

Kizlar selam.

Dun oglum ve esimle beraber doktora gittik keseyi gormek icin, 5+0 idim dun. Doktor once oglumu baya bi sevdi, onun dogumunu da ayni doktor yaptirmisti :)
Keseyi gordu, gayet duzgun olmasi gereken yerde haftasiyla uyumlu keseniz, hayirli olsun dedi :) sali gunu kalp atisi icin cagirdi. Bayramdan once kalp atisini da alabilirsek harika olacak.
Mrb canim hayirlisi olsun. Bizde sali gunu gidicez, cok heyecanli:KK73: hayirli haberler alalim insallah bayram oncesi

Kizlar selam.

ne guzel canım hayırlısı olsun, bende keseyı gordum ama doktor hıcbır yorum yapmadı, yerı haftasıyla uyumu konusunda vs :)) senınkı baya ılgılıymıs

X