2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Merhabalar kızlar,
Dün doktora gittik eşimle birlikte çok şükür kalp atışını duyduk kısa da olsa, zararlı olduğu için uzun dinletmedi doktorum.
Benim tüp bebek olduğu için çift embriyo transferi yapılmıştı. 2 kese gördük fakat biri diğerinin üç katı büyüklüğünde küçük olanında kesesi oluşmuş ama kalp atışı yoktu, doktorda onun için ne var diyebilirim ne de yok zamanla gelişip ötekini yakalayabilir yada Yok olup gidebilir dedi rabbim inşallah onu da bana bağışlAr 16 eylüle RANDEVU verdi o zaman belli olacak artık
Benim de aynı birinin kalbini duyduk diğerini duyamadık beklicez

Kızlar bir konuda görüşünüzü alacağım. Kendi ilimde geçen hafta bir doktora gitmiştim şimdi bir şey gözükmez bayramdan sonra gel dedi (doktoru değiştireceğim bu arada çok umursamaz geldi) her neyse ben şimdi başka bir ildeyim bayram nedeniyle ailenin yanına geldik. Bugün 5+5im. Hafta içi burda bir doktora gitsem mi sizce her şey yolunda mı diye görmek için? Yani tam 6 haftalıkken? Yoksa bayramdan sonrayı mı beklemeliyim

ne demek senin evinde ayri odaya.. Senin her cocugunun ayri odasi mi var ki sira ona gelmis. Misafirse adam gibi kalsin. Baskasinin evinde olmaz oyle. Esin ne diyor bu duruma. Haklisin yani yemek konusundada oda buldugunu yer.

hatirlamiyorum kacinci aydi. 6 ay ve 1 yasmiydi ole biseydi. Aslinda bunlar yasaklanmali. Ve alternatifide varmis ustelik ama kimse birsey demedi. Biz herseyi takip edemeyiz ki..
Aynen malesef

Kızlar bir konuda görüşünüzü alacağım. Kendi ilimde geçen hafta bir doktora gitmiştim şimdi bir şey gözükmez bayramdan sonra gel dedi (doktoru değiştireceğim bu arada çok umursamaz geldi) her neyse ben şimdi başka bir ildeyim bayram nedeniyle ailenin yanına geldik. Bugün 5+5im. Hafta içi burda bir doktora gitsem mi sizce her şey yolunda mı diye görmek için? Yani tam 6 haftalıkken? Yoksa bayramdan sonrayı mı beklemeliyim
Eğer hiç ultrasonda bakılmadıysa gitmelisin canım Allah korusun dış gebelik boş gebelik gibi bisey varsa ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi bu hafta içi gidersen keseni mutlaka görür bayramdan sonra kalp atışı için gidersin inşallah

Merhaba kızlar

Kızlar adet olacakmışım gibi kasıklarda hafif ağrı ve basınç var
Canım nasıl oldun? Kanaman falan var mı? Kontrolde ol mutlaka, progestan varsa evde al sen.

Bugün benimde aşırı derecede var. Hatta sinir bile var adet olmadan hep sinirli de olurdum. Neden olduğunu bilemiyorum hiç gecmiyor agri

Geçmiş olsun canım, kanama kontrolünde olun, kahve kanamalardan korkmuyoruz ama.

Kizlar bugun kanamam oldu acile geldik ped kontrolu yapti kan olduguna dair emin olduktan sonra beta hcg yaptilar yine dua edin

Canım hayırlı haberler ver lütfen.

canım nasılsın
İyiyim, yarını bekliyorum. Bhcg'si düzensiz olup sağlıklı bebiş doğuranlar varmış. Biraz savaşçı olmaya karar verdim ama belli de olmaz, ufak bişeyde anında modum düşüyor :KK43:
Beta hcg carsamba 1358di bugun 4358 cikti o yuzden kani durdurmak icin igne yaptilar. Yarin doktora tekrar cik mutlaka dedi ebe bi sorun olmaz insallah

Çok sevindim. Keseye baktılar mı? Sağlık ocağına mı gittin yoksa?

İyiyim, yarını bekliyorum. Bhcg'si düzensiz olup sağlıklı bebiş doğuranlar varmış. Biraz savaşçı olmaya karar verdim ama belli de olmaz, ufak bişeyde anında modum düşüyor :KK43:

canım sıkma canını, benımde tam 2 kat artmadı, ama nasip beklicez.. sen keseyi gördün mü?

Daha keseye yarin bakicaktik bugun kanama oldu tam kac haftalik bilmiyorum sat 13 temmuz

canım sıkma canını, benımde tam 2 kat artmadı, ama nasip beklicez.. sen keseyi gördün mü?

Maalesef canım, 3000e çıkamadık daha o yüzden hiç bakmadı doktorum. İnşallah yükselirse bayram sonu bakıcaz bakalım. 4+5 bugün. Erken öğrenmekte kötü ya.

Maalesef canım, 3000e çıkamadık daha o yüzden hiç bakmadı doktorum. İnşallah yükselirse bayram sonu bakıcaz bakalım. 4+5 bugün. Erken öğrenmekte kötü ya.

benım 1262 olunca 2 gun sonra bakmıstı keseye bıdaha kan vermedım kactı bılmıyorum gordugunde, sata gore 5+3 tum sanırım ama doktor kese 4+3 dedı baslarda belkı boyle olabılıyor bılmıyorum ama kotu bsy solemedı kese ıle alakalı sadece 1500 olunca gel demıstı 1200 olunca 2 gun gecınce gıttm, senın en son ne zaman bakıldı kactı

X