2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Evet
Bana dr um kafein li içecekler için aç karnına da tok karnına da içme dedi. Diğer vakitlerde içebilirsin dedi abartmamak kaydıyla tabi. Kafeinli içecekler yemekle ya da yemegin hemen ardindan alındığında besinlerdeki demir vitamin vs (şimdi tam olarak bilemiyorum hangileri) bunların etkisiz hale geldiğini söyledi e aç karnına zaten iyi değil içmek. Salam sosis normal insana da zararlı yememek lazim, sucuk baharat tan dolayi rahatsız edebilir ama el yapımı ise yenilebilir diye biliyorum. Ama en güvenilir olanı elbette herkesin kendi doktorunun dediği. Az dişimizi sıkalım surda kac ay kaldı yavrularımıza kavuşmaya diye de kendimi avutuyorum:)
canım haklısın

Kizlar merhaba bugun basima gelmeyen kalmadi belki emsallerini siz de yasarsiniz aklinizda olsun panik yapmayin diye yazmak istedim.Bugun Disarda arkadasmla oturuyorduk wcye gttim bi baktim ic camasirimda kahvemsi lekelenme ne kadar korktum anlatamam dusuk yapiyorum sandim. Arkadsma soyledik hemen acile gittik. Acilde durumumu anlatinca daha cok yeni karindan goremeyiz vajinal bakacagiz dediler o sirada baska sansim yoktu baktirdim. cok sukur keseyi gordu vajinalden doktor. ve bi sorun olmadigini belki yerlesme kanamasi olabilcegini soyledi o lekenin. Keseyi bayram sonu gormeyi planlarken bugun bu sekilde gormus oldum. Tabiki cok da agladim. Panik olmamak lazim ama elde degil sanirim.

kilo derdinden degilde cnm. Yiyorum yiyorum cok geliyor sonra ahh keske bu kadar yemeseydim diyorum agir geliyor. Bi ac gozluk .. Sabah gozumu aciyorum ne yesem?
Ağır gelme konusunda haklısın canım aslında canının istediği zararsız her şeyi yesen ama tadımlık biraksan ne iyi olur. Ama bi yandan bu hamileliginde şanslısın 3. Hamileliğim üçündede her sabah lavobaya kosuyorum bi an önce bitsin 4 ay diyorum

Ağır gelme konusunda haklısın canım aslında canının istediği zararsız her şeyi yesen ama tadımlık biraksan ne iyi olur. Ama bi yandan bu hamileliginde şanslısın 3. Hamileliğim üçündede her sabah lavobaya kosuyorum bi an önce bitsin 4 ay diyorum
tadimlik kismini basaramiyorum. Doydum hissediyorum ama duramiyorum. Evet cok sukur bulanti yok degil var ama bana koymaz bu.. İnan dogumdan korkmuyodum su bulantidan korktugum kadar. 8. Haftanin basindayim henuz ama oglumda gec dollenme olmasina ragmen bu zamanlar serum aliyodum. Okullarda acilacak ayin 5inde baslicaz. İstemiyorum enrjisiz miy miy kalmak

Kızlar az önce kuaföre gittim kaş fön için yarın kuzenimin çeyiz i var .annem bende oğlanı parka indirdi eşimle kuaför e gittik geldik yürümedim ama gelince oğlanı banyo yaptırdım sol kasığımda ağrı başladı :110::bicak:

Kızlar az önce kuaföre gittim kaş fön için yarın kuzenimin çeyiz i var .annem bende oğlanı parka indirdi eşimle kuaför e gittik geldik yürümedim ama gelince oğlanı banyo yaptırdım sol kasığımda ağrı başladı :110::bicak:
normal cnm yaa bilirsin gunduz bi enerji gelir yorulmadim sanirsin ama aksam sizim sizim ..

Biseyler is olarak.yqni yapmaniz gerekiyorsa ust uste yapmayin. Kuafordenmi geldin dinlen azcik sonra banyo yaptir. Mecburrn oyle.olcak

tadimlik kismini basaramiyorum. Doydum hissediyorum ama duramiyorum. Evet cok sukur bulanti yok degil var ama bana koymaz bu.. İnan dogumdan korkmuyodum su bulantidan korktugum kadar. 8. Haftanin basindayim henuz ama oglumda gec dollenme olmasina ragmen bu zamanlar serum aliyodum. Okullarda acilacak ayin 5inde baslicaz. İstemiyorum enrjisiz miy miy kalmak
Normalde erkek cocukta cok bulanmaz derler guya. Brlki seninki de kiz die bulanmio simdi:)

Belki kız kardeş geliyordur oğluna ondan o kadar bulanmıyodur inşallah böyle devam eder çalışıpta bulantı ağrı çekmek daha zor

Normalde erkek cocukta cok bulanmaz derler guya. Brlki seninki de kiz die bulanmio simdi:)
Bende o tezi curutenlerdenim canım benimde 2 si erkekti şu an belli değil ama 3 hamileligimde aynı bulantı aynı istifra tek fark bu hamileligim diğerleri ne göre 1 hafta 10 gün kadar önce başladı bulantım. Canım sen öğretmensin bildiğim kadariyla dikisten sonra rapor mu alıyorsun nasıl devam ediyorsun hayatına ?

Slm kizlar bazı arkadaşlar sormuş benimde bulantim yok kızım da olmuştu 4 ay Yıyıp içmem de iyi ama 1 kilo vermisim birde ben sade soda yi çok seviyorum aksamlari içmeden yatamiyorum asitli içmek zararlı deniyor ya soda da zararlımı ki hamilelikte ?

Kızlar bulantilarim gittikçe zirve yapıyor.5-6 kere kustum az önce.Yok böyle bir bulanti:cry:
Bence güzel bi haber bu canım sağlıklı gebelikte bulantı bekliyorlar genelde bana doktor her çıkışta bulantilarin devamini diliyorum diyor bende fenayım biraz once kustum ama yine rahatlamiyorum bogazımda sanki hepsi

X