- Konu Sahibi elektroforez
- #35.941
Kizlar yaa venim bebis uyumuyor dalamiyor yani sadece 10 dk uyuyup uyaniyor tavsiyeniz var mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hepatıt b yı vurdurmusmuydun 30 gunlukken?kalçadanmı vuruyorlar aşıyı bacaktan degılmı?ınsallah cıkmaz atesı annesi,çok tedırgınım bu aşıdan benKızlar 2. Ay aşılarını olduk bugün. 6lı yapıldı. Eve gidince 1 çay kaşığı calpol ver dediği için verdim önlem amaçlı. İnşallah ateşi çıkmaz huysuz şuanda. 3 tane aşı oldu ağladı yavrum. Verem aşısı değil de kalçadan vurulanlar çok ağlattı. Uyutcam şimdi.
Canım benim sende önemlisin bunsüreçte bence dene canının yanmasından iyidir mastit olayını çözemedim bende oldum munolmadım mı anlamadım sağ göğsüm büyük ve çok acıyordu crp49 çıktı ama doktora gidene kadar bol bol emzirdim ağlaya ağlaya ardından da sağdım çok birşey de çıkmadı belki de bebek çektiği için bilmiyorum ama şimdi o kadar acısı yok antibiyotik verdi bana da doktorum Crp de normal değere geldiÇok teşekkür ederim canım. Silikon uç aldım aslında ama denemedim. Onu alırsa daha memeyi beğenip almaz gibi geldi banao zamanda çok üzülürüm. Bu sabah mastit olan meme biraz emzirtebildim antibiyotik işe yarıyor sanırım. Ama benim anlamadığım şu benim 2 göğsümdem sağınca en fazla 30 cc süt çıkıyor( mama takviyeli gidiyoruz) süt yokken bu nasıl tıkanıyor.
Kuzum bu süreçte ağzı olan konuşuyor seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğim kolikti 3 aylık gibi süreçte kafeye gittik bebek ağlayınca durdurmaya çalıştık be yaşlı teyzenin biri gelip bebek aç ondan ağlıyor dedi göğsüme tutturmaya çalıştı o an saygımdan bir şey diyemedim ama 6 yıl geçti bak bu benim içimde ukte kaldı bu en hadsizlikti yani yardım ayağına beni aslında ne kadar incitmiş sonradan farkına vardım neden sizi ilgilendirmez hanımefendi karışmayın lütfen niye diyemedim diye kendime hala kızarım çünkü ordaki iyi niyetten ziyade bana yetersiz hissettirdi bu da çok çirkinMerhaba ben bugün içimi boşaltmaya dert yanmaya geldim. Benim bebeğim 32 gün yoğun bakımda kaldı. O süreçte sadece üzerinde bez oluyordu, personeller de sık sık kucakladıklarini söylemişlerdi. Eve çıktığı günden beri bu alışkanlıkları sürdürüyor. Kalın giydirdigimizde huysuzlaniyor, burnu tıkanıyor. Kucakta pışpış yaparak uykuya geçebiliyor. Bizim bu durumlardan sikayetimiz yok. Fakat aile ve akrabalarla bir araya geldiğimizde sürekli üşür giydirin, üşür örtün diyorlar. Çocuk üşüdüğünde ağlıyor titriyor morariyor zaten. Bizim giydirdigimiz kıyafetlerle böyle bir sorun yaşamıyoruz gayet keyifli oluyor. Prematüre olduğu için yenidoğan dönemini bile daha yeni geçti. Yenidoğan bebekler ne kadar kucakta kalıyorsa bizimki de o kadar kalıyordu ama her gören siz kucağa alistirmissiniz, kucakçı olmuş bu çocuk diye laf ediyorlar. 32 gün karnımda taşımak yerine benden uzakta kaldı tabi ki kucaklayacaktım çıkınca. Ana kucağına bile yeni yeni sığıyor, önceden içinde kayboluyordu. Bir de ortalama 3 saatte bir karnını doyuruyor, eğer uyuyamadigi veya uyanıp dalamadigi için emmek isterse örneğin 1 buçuk 2 saat sonra karnını tam doyuramadigi için tüm gün düzensiz besleniyor ve uyuyamıyor. Açım diye ağlamıyor sadece mızmızlaniyorken ben de düzeni bozulmasın diye emzirmiyor mama vermiyorum onun yerine oynayıp oyaliyorum. Saatle mı besleniyor nasıl saati var diyip duruyorlar. Sanki diyet yaptırıyorum 12-3-6 gibi her gün sabit saatte besliyorum gibi yaklaşımlar beni çok bunalttı. evden çıkmak yanlarına gitmek istemiyorum bu sebeple ama bu sefer de çocuğu kıskanıyor sakınıyor gibi algılanıyor.
Bir diğer dert yanmak istediğim konu da biz oğlumuzla böyle hafta içi ve sakin saatlerde açık avm'ye, bahçesi olan kahveciye vs gidiyoruz. Çoğunlukla uyuyor zaten uyku saatine denk getiriyoruz. Pusetin örtüsünü açmak istemiyorum. Çok küçük göründüğü için insanların ay çok küçük yorumları, sanki daha dün doğmuş da biz dışarı çıkarmışız gibi tavırlardan aşırı rahatsız oluyorum. Geçen gün sıcaktan uyuyamadı ben de perdesini açmaya çekindim tabi ağladı. Hemen arabaya gidip kucağa aldık. Oğlumdan utanmiyorum elbette sadece insanların bakışları yorumları keyfimi kaçırıyor. Oğlumun da temiz hava alma hakkını, bizim de sosyalleşmeden sağlıksız ruh haline bürünmemizi istemiyorum.
Ayy ne çirkin bir hareket terbiyesiz kadın.bende her bebegımı emzırırken herkes odaya dolusup izliyor,artık sallamıyom ınankı meme görsün gözleriCanım benim sende önemlisin bunsüreçte bence dene canının yanmasından iyidir mastit olayını çözemedim bende oldum munolmadım mı anlamadım sağ göğsüm büyük ve çok acıyordu crp49 çıktı ama doktora gidene kadar bol bol emzirdim ağlaya ağlaya ardından da sağdım çok birşey de çıkmadı belki de bebek çektiği için bilmiyorum ama şimdi o kadar acısı yok antibiyotik verdi bana da doktorum Crp de normal değere geldi
Kuzum bu süreçte ağzı olan konuşuyor seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğim kolikti 3 aylık gibi süreçte kafeye gittik bebek ağlayınca durdurmaya çalıştık be yaşlı teyzenin biri gelip bebek aç ondan ağlıyor dedi göğsüme tutturmaya çalıştı o an saygımdan bir şey diyemedim ama 6 yıl geçti bak bu benim içimde ukte kaldı bu en hadsizlikti yani yardım ayağına beni aslında ne kadar incitmiş sonradan farkına vardım neden sizi ilgilendirmez hanımefendi karışmayın lütfen niye diyemedim diye kendime hala kızarım çünkü ordaki iyi niyetten ziyade bana yetersiz hissettirdi bu da çok çirkinO yüzden kimseyi sallama gerekene de gerekli cevabı ver senin bebeğin senin anneliğin senden iyi kimse bilemez senden çok kimse sevemez herkes haddini bilsin…
![]()
Bizim bebekler resmen aynı ya. 1 saatte uyutuyorum 2 dk sürmyor uyanıyorKizlar yaa venim bebis uyumuyor dalamiyor yani sadece 10 dk uyuyup uyaniyor tavsiyeniz var mi ?
Bem crp me bakılmadı canım çok şükür o dayanılmaz acı yok ama ceviz büyüklüğündeki şişlik duruyor. Sende de beze olmuş muydu böyle?Canım benim sende önemlisin bunsüreçte bence dene canının yanmasından iyidir mastit olayını çözemedim bende oldum munolmadım mı anlamadım sağ göğsüm büyük ve çok acıyordu crp49 çıktı ama doktora gidene kadar bol bol emzirdim ağlaya ağlaya ardından da sağdım çok birşey de çıkmadı belki de bebek çektiği için bilmiyorum ama şimdi o kadar acısı yok antibiyotik verdi bana da doktorum Crp de normal değere geldi
Kuzum bu süreçte ağzı olan konuşuyor seni çok iyi anlıyorum ilk bebeğim kolikti 3 aylık gibi süreçte kafeye gittik bebek ağlayınca durdurmaya çalıştık be yaşlı teyzenin biri gelip bebek aç ondan ağlıyor dedi göğsüme tutturmaya çalıştı o an saygımdan bir şey diyemedim ama 6 yıl geçti bak bu benim içimde ukte kaldı bu en hadsizlikti yani yardım ayağına beni aslında ne kadar incitmiş sonradan farkına vardım neden sizi ilgilendirmez hanımefendi karışmayın lütfen niye diyemedim diye kendime hala kızarım çünkü ordaki iyi niyetten ziyade bana yetersiz hissettirdi bu da çok çirkinO yüzden kimseyi sallama gerekene de gerekli cevabı ver senin bebeğin senin anneliğin senden iyi kimse bilemez senden çok kimse sevemez herkes haddini bilsin…
![]()
Ayy benimde öyle görmeyen kalmamıştı bir de üç yoktu üç dört kişi memeye tutturmaya cebelleşiyorduk bebeyiAyy ne çirkin bir hareket terbiyesiz kadın.bende her bebegımı emzırırken herkes odaya dolusup izliyor,artık sallamıyom ınankı meme görsün gözlerine dıyım onlar uyanmıyosa ben hıc utanmam
![]()
Yok canım ama o şişliği dağıtmak lazım annem zamanında o yüzden ameliyat olmak durumunda kalmış sana ne dedi doktorun sıcak kompres yap bol bol sıcak çok iyi geliyorBizim bebekler resmen aynı ya. 1 saatte uyutuyorum 2 dk sürmyor uyanıyor
Bem crp me bakılmadı canım çok şükür o dayanılmaz acı yok ama ceviz büyüklüğündeki şişlik duruyor. Sende de beze olmuş muydu böyle?
İnsanların hadsizliği resmen o an bende olsam birşey diyemezdim herhalde ama demek lazım
Evet canım bana sa sıcak yap masaj yap ve emzirmeye çalış dedi. Sıcak yapmaya calısıyorum da benim minnoş hiç uyumadığı için çok da yapamıyorum. Ay gerçekten ameliyat mı oldu annenAyy benimde öyle görmeyen kalmamıştı bir de üç yoktu üç dört kişi memeye tutturmaya cebelleşiyorduk bebeyi
Yok canım ama o şişliği dağıtmak lazım annem zamanında o yüzden ameliyat olmak durumunda kalmış sana ne dedi doktorun sıcak kompres yap bol bol sıcak çok iyi geliyor
Evet canım inşallah dikkat edin mutlaka doktora danışın hemen geçer inşallahEvet canım bana sa sıcak yap masaj yap ve emzirmeye çalış dedi. Sıcak yapmaya calısıyorum da benim minnoş hiç uyumadığı için çok da yapamıyorum. Ay gerçekten ameliyat mı oldu annenböyle bir sonu olabileceğini düşünmemiştim inşallah o kadar ilerlemez bizlerinki
Evet vurulmuştu. 6lı gönderiliyormuş artık. 5li yokmuş ellerinde. Doktor sorun olmaz dedi çok içime sinmese de vurdurdum. Verem koldan, diğerleri üst bacak kalça kenarı. İnşallahCanım hepatıt b yı vurdurmusmuydun 30 gunlukken?kalçadanmı vuruyorlar aşıyı bacaktan degılmı?ınsallah cıkmaz atesı annesi,çok tedırgınım bu aşıdan ben
Mutlu yılların olsun canım benımKıslarrr bugün benim doğum günüm 35 oldum resmen hala inanamıyorum ben bununla basıl geldim artı iki çocuklaÇok şükür yarabbim isteyene nasip olsun ama inanılır gibi değil daha dün 25 yaşında çıtır çıtır geziyordum
![]()
Doğumgünün kutlu olsun canımm. Umarım yeni yaşında dilediğin her şey gerçek olurKıslarrr bugün benim doğum günüm 35 oldum resmen hala inanamıyorum ben bununla basıl geldim artı iki çocuklaÇok şükür yarabbim isteyene nasip olsun ama inanılır gibi değil daha dün 25 yaşında çıtır çıtır geziyordum
![]()
merhaba bebek arabasını satın aldığınız mı bahsettiğiniz yerden acaba ben de ordan almayı düşünüyorum da merak ettimSelam canım ben söylemiştim instada bebekarabaciniz_ diye bir sayfa. (Reklam değil) Arkadaşım oradan aldı çok memnun kaldı hem temiz hem garanti veriyor. O marka bebek arabaları biraz yüksek segment ama 15-25 bin arası ikinci el rakamları. Ben oradan Cybex Mios alacağım. Ama 7. -8. Ay da almayı düşünüyorum. Almadan sayfa sahibine bilgi verirseniz ürün gelince bilgi veriyor size. Arkadaş tavsiyesi oldu benimki de.
Nice güzel yaşların olsun canımKıslarrr bugün benim doğum günüm 35 oldum resmen hala inanamıyorum ben bununla basıl geldim artı iki çocuklaÇok şükür yarabbim isteyene nasip olsun ama inanılır gibi değil daha dün 25 yaşında çıtır çıtır geziyordum
![]()
Atak diye birşey yoktur der Dr.Osman GönülalKızlar bu ataklar ne zaman baslıyor bizim bugün 24. Gün ama dün aksamdan beri memede olmadığı her an çığlık çığlığa ağlıyor sesi kısılıyor. Uyutuyorum 5 dk sürmüyor uyanması çığlık atarak ağlamaya başlıyor. Valla kucağımda tasıyıp gezdirmeye hoplatmaya gücüm kalmadıazıcık büyüselerde dertlerini anlasak
Aynı soruyu sordum ben de benden de o kadar çıkıyor öyle olmasının nedeni tıkanık olmasıymışÇok teşekkür ederim canım. Silikon uç aldım aslında ama denemedim. Onu alırsa daha memeyi beğenip almaz gibi geldi banao zamanda çok üzülürüm. Bu sabah mastit olan meme biraz emzirtebildim antibiyotik işe yarıyor sanırım. Ama benim anlamadığım şu benim 2 göğsümdem sağınca en fazla 30 cc süt çıkıyor( mama takviyeli gidiyoruz) süt yokken bu nasıl tıkanıyor.
Mutlu yaşların olsun canımmmKıslarrr bugün benim doğum günüm 35 oldum resmen hala inanamıyorum ben bununla basıl geldim artı iki çocuklaÇok şükür yarabbim isteyene nasip olsun ama inanılır gibi değil daha dün 25 yaşında çıtır çıtır geziyordum
![]()
Açılacak mı acaba ya ben çok takmaya başladım bu durumuAynı soruyu sordum ben de benden de o kadar çıkıyor öyle olmasının nedeni tıkanık olmasıymış