2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Selam güzel anneler bende nisan annesiyim :)
4hafta 4 günlük adetime göre şuan:) belirti yok valla sadece halsizlik var ve akıntı beyaz çok oluyor hep çok nadiren 1 günde kaşık da barkalar hissediyorum arada bende nisan la ilgili topiki sonun da buldum .. belirtilerim fazla yok diye korkuyorum özelikle de göğüsler hep aynı bende değişiklik yok bir büyüme alt tarafında ağrılar oldu oda geçti 2 gün oldu doktora gitmedim cuma inşallah gidicem hem kan değerini hemde doktora görünmek için
Bebisin daha küçük sana tavsiyem alttan ultrasonla baktirma

Amin inşallah canım bende birde iştahsızlık oluştu dünden bugüne hiç yiyesim yok akşam bi eşimle yiyorum o kdr karnım dümdüz oldu artık o yzuden bende leblebi badem falan atıştıriyorum öğlenleri allah meleklerimizi bize bagislasin 2 tane kaynım var biraz korkum ondan . Yoksa lekenme falan birseyim yok şükür diğerlerinde olmuştu güzel geçiyor sadece kan değerime bakmaya korkuyorum o yüzden bekliyorum 1 hafta kadar
Olmaz canın istemesede zorla biseyler ye lütfen. Kussan bile ye ye ki vitamininden faydalan. Allahın izniyle korkma canım bende korkuyordum bugün gittim hamdolsun ki değerin yükselmiş sende git biran once

Amin inşallah canım bende birde iştahsızlık oluştu dünden bugüne hiç yiyesim yok akşam bi eşimle yiyorum o kdr karnım dümdüz oldu artık o yzuden bende leblebi badem falan atıştıriyorum öğlenleri allah meleklerimizi bize bagislasin 2 tane kaynım var biraz korkum ondan . Yoksa lekenme falan birseyim yok şükür diğerlerinde olmuştu güzel geçiyor sadece kan değerime bakmaya korkuyorum o yüzden bekliyorum 1 hafta kadar
Bende korkuyorum sürekli ama korkmamamiz gerekiyor Rabbime şükredelim sürekli içini ferah tut

nurmusa nurmusa yok asla baktirmam riskli oluyor biliyorum bi kan değerime baktirm eğer 2 katına artmışsa düzenli doktora görünüp çıkıcam bilgi almak için.. 27.13 du adetten 2 gün önce şimdi cumaya kadar 200 üstü olması lazım hesaplarıma göre 2 katı olunca değerler

Olmaz canın istemesede zorla biseyler ye lütfen. Kussan bile ye ye ki vitamininden faydalan. Allahın izniyle korkma canım bende korkuyordum bugün gittim hamdolsun ki değerin yükselmiş sende git biran once
Kusmam geldiğinden değil sadece hiç yemek yemek istemiyorum iştahsızlık oldu kendiliğinden.. zorlicam canım tessekur ederim

Bende korkuyorum sürekli ama korkmamamiz gerekiyor Rabbime şükredelim sürekli içini ferah tut
Haklısın öyle korkak bir annesi var sanırım cesaretsiz şuan:KK43: cumaya kadar beklim yinede allah büyük veren de o alan da herşeye raziyim sağlıklı olsun yeter

Amin canim benim :) icini rahat tutmaya çalış emi :) bu arada ben bu sabah hastalandım zaten bekliyordum ,eşim hastalanmisti yumurtlama günü :) kısmet ,iki ay da ara vericem kpss ye denk gelmesin diye :) ekimde başlarız tekrardan çalışmalara inşallah :)
Tamam canım Allah yardımcın olsun

Amiiin İnsaAllah . Sağlık ocağına gitseydin kan verip değerlerine bakilsaydi. Gittin mi. Aynen daha küçük hastaneye gitme tabikide alttan muayene bende istemiyorum .
Kan değerime daha baktırmadım canım daha dün öğrendim ilk fırsatta baktıracağım

Maşallah oğlunuza. Allah şifa versin. Geçmiş olsun.

İçimi ferahlattın Allah razı olsun.. hayırlı olsun oğluşuna Allah damatlığını göstersin inşallah:KK200: sivilce yok bende ama sıcaklardanda olabilir durduğumuz yerde terliyoruz:110:

Bnm de var canim sivilce çenemde özellikle ve çok acio. Benimde oglum var kaç tasinda seninki ALLAH bagislasin. Sağlıkla kızlarımız olur bir de insallah
cok sagolun kizlar.. Zor geciyor bugun. Altini actirmiyor.. Agliyor. Kimildamadan yatiyor olece.. Cok uzuluyorum haline.. Bu arada oglum 20 aylik.. Ufak bi abi olacak insallah

Merhaba kizlar 2014 subat dogumlu bi oglum var simdide 2018 nisan annrsi olcm ins adetime 4 gun kala ogrendim hamile oldugumu 4+6 haftalik hamileyim saglikla kucagimiza aliriz ins hepimiz

cok sagolun kizlar.. Zor geciyor bugun. Altini actirmiyor.. Agliyor. Kimildamadan yatiyor olece.. Cok uzuluyorum haline.. Bu arada oglum 20 aylik.. Ufak bi abi olacak insallah
Gecmis oksun canim bende oglumu 18 aylikkrn sunnet ettrdim bezliyken daha cabuk iyilesiyolar 1 haftaya toparliyor

Gecmis oksun canim bende oglumu 18 aylikkrn sunnet ettrdim bezliyken daha cabuk iyilesiyolar 1 haftaya toparliyor
bezi direk baglayamadik. Beze yarasi degdikce kiyamet kopardi. Doktor onerrmesede sunnetkulodu giydirip uerine bezliyoruz. Daha rahat.. Yarin insallah daha iui olur. Zaten heep kiz olsun istiyorduk. Simdi daha da bi isteklendim..

Merhaba kizlar 2014 subat dogumlu bi oglum var simdide 2018 nisan annrsi olcm ins adetime 4 gun kala ogrendim hamile oldugumu 4+6 haftalik hamileyim saglikla kucagimiza aliriz ins hepimiz
Amin İnsAllah canım . Rabbim oglunada karnım 'daki bebisinede hayırlı ömürler nasip etsin

bezi direk baglayamadik. Beze yarasi degdikce kiyamet kopardi. Doktor onerrmesede sunnetkulodu giydirip uerine bezliyoruz. Daha rahat.. Yarin insallah daha iui olur. Zaten heep kiz olsun istiyorduk. Simdi daha da bi isteklendim..
Canim karton bardagin ust kismini kes pipisinin ustune koy oyle bagla bezi

Canım benim oğlumda 6 aylıkken sünnet ettirdik biz de sünnet kilodu giydirip bezliyorduk ,direk bezlemeyle yapışır diye korkmuştuk... Ama küçük oldukları için cislerini yapmayla iyileşiyor... Bizimki mecburi olmuştu pipisinin ucu kapanmıştı enfeksiyondan... Ona rağmen 1 haftada iyileşti elhamdülillah:) problemi yoksa 3 güne iyileşir inşallah :) hayırlı olsun bu arada hem bebisiniz hem de sunnetiniz, daha güzel günlerini görün inşallah:)

X