- 18 Aralık 2016
- 434
- 247
canım haklısınBana dr um kafein li içecekler için aç karnına da tok karnına da içme dedi. Diğer vakitlerde içebilirsin dedi abartmamak kaydıyla tabi. Kafeinli içecekler yemekle ya da yemegin hemen ardindan alındığında besinlerdeki demir vitamin vs (şimdi tam olarak bilemiyorum hangileri) bunların etkisiz hale geldiğini söyledi e aç karnına zaten iyi değil içmek. Salam sosis normal insana da zararlı yememek lazim, sucuk baharat tan dolayi rahatsız edebilir ama el yapımı ise yenilebilir diye biliyorum. Ama en güvenilir olanı elbette herkesin kendi doktorunun dediği. Az dişimizi sıkalım surda kac ay kaldı yavrularımıza kavuşmaya diye de kendimi avutuyorum:)
Sakatat türleri yenmemesi lazımmış hamilelik döneminde.Kızlar yemememiz gereken besinlere ibrahim saraçoğlu, maydonoz, turşu, sirke, kızartma diyor. Sizin var mı bildiğiniz? ( bu arada ben arada turşu kaçamağı yapabiliyorum çünkü en sevdiğim şey turşu)
Ağır gelme konusunda haklısın canım aslında canının istediği zararsız her şeyi yesen ama tadımlık biraksan ne iyi olur. Ama bi yandan bu hamileliginde şanslısın 3. Hamileliğim üçündede her sabah lavobaya kosuyorum bi an önce bitsin 4 ay diyorumkilo derdinden degilde cnm. Yiyorum yiyorum cok geliyor sonra ahh keske bu kadar yemeseydim diyorum agir geliyor. Bi ac gozluk .. Sabah gozumu aciyorum ne yesem?
tadimlik kismini basaramiyorum. Doydum hissediyorum ama duramiyorum. Evet cok sukur bulanti yok degil var ama bana koymaz bu.. İnan dogumdan korkmuyodum su bulantidan korktugum kadar. 8. Haftanin basindayim henuz ama oglumda gec dollenme olmasina ragmen bu zamanlar serum aliyodum. Okullarda acilacak ayin 5inde baslicaz. İstemiyorum enrjisiz miy miy kalmakAğır gelme konusunda haklısın canım aslında canının istediği zararsız her şeyi yesen ama tadımlık biraksan ne iyi olur. Ama bi yandan bu hamileliginde şanslısın 3. Hamileliğim üçündede her sabah lavobaya kosuyorum bi an önce bitsin 4 ay diyorum
normal cnm yaa bilirsin gunduz bi enerji gelir yorulmadim sanirsin ama aksam sizim sizim ..Kızlar az önce kuaföre gittim kaş fön için yarın kuzenimin çeyiz i var .annem bende oğlanı parka indirdi eşimle kuaför e gittik geldik yürümedim ama gelince oğlanı banyo yaptırdım sol kasığımda ağrı başladı
Biseyler is olarak.yqni yapmaniz gerekiyorsa ust uste yapmayin. Kuafordenmi geldin dinlen azcik sonra banyo yaptir. Mecburrn oyle.olcakKızlar az önce kuaföre gittim kaş fön için yarın kuzenimin çeyiz i var .annem bende oğlanı parka indirdi eşimle kuaför e gittik geldik yürümedim ama gelince oğlanı banyo yaptırdım sol kasığımda ağrı başladı
Normalde erkek cocukta cok bulanmaz derler guya. Brlki seninki de kiz die bulanmio simdi:)tadimlik kismini basaramiyorum. Doydum hissediyorum ama duramiyorum. Evet cok sukur bulanti yok degil var ama bana koymaz bu.. İnan dogumdan korkmuyodum su bulantidan korktugum kadar. 8. Haftanin basindayim henuz ama oglumda gec dollenme olmasina ragmen bu zamanlar serum aliyodum. Okullarda acilacak ayin 5inde baslicaz. İstemiyorum enrjisiz miy miy kalmak
Belki kız kardeş geliyordur oğluna ondan o kadar bulanmıyodur inşallah böyle devam eder çalışıpta bulantı ağrı çekmek daha zortadimlik kismini basaramiyorum. Doydum hissediyorum ama duramiyorum. Evet cok sukur bulanti yok degil var ama bana koymaz bu.. İnan dogumdan korkmuyodum su bulantidan korktugum kadar. 8. Haftanin basindayim henuz ama oglumda gec dollenme olmasina ragmen bu zamanlar serum aliyodum. Okullarda acilacak ayin 5inde baslicaz. İstemiyorum enrjisiz miy miy kalmak
Bende o tezi curutenlerdenim canım benimde 2 si erkekti şu an belli değil ama 3 hamileligimde aynı bulantı aynı istifra tek fark bu hamileligim diğerleri ne göre 1 hafta 10 gün kadar önce başladı bulantım. Canım sen öğretmensin bildiğim kadariyla dikisten sonra rapor mu alıyorsun nasıl devam ediyorsun hayatına ?Normalde erkek cocukta cok bulanmaz derler guya. Brlki seninki de kiz die bulanmio simdi:)
Aynen bende öyleyim yadogru diyosun cnm ya ilkince yemedim ama hep yattim. Bundada yatamiyom ama hep yiyom
Bence güzel bi haber bu canım sağlıklı gebelikte bulantı bekliyorlar genelde bana doktor her çıkışta bulantilarin devamini diliyorum diyor bende fenayım biraz once kustum ama yine rahatlamiyorum bogazımda sanki hepsiKızlar bulantilarim gittikçe zirve yapıyor.5-6 kere kustum az önce.Yok böyle bir bulanti
Normalde erkek cocukta cok bulanmaz derler guya. Brlki seninki de kiz die bulanmio simdi:)
ayy insalllah. Bizde bole dusunmek istiyoruz.Belki kız kardeş geliyordur oğluna ondan o kadar bulanmıyodur inşallah böyle devam eder çalışıpta bulantı ağrı çekmek daha zor
sabir cnm az daha . 9 10 haftalar dahada yogunlasabilir. Ama sonra hizla azalir. 12 de biter. SabirKızlar bulantilarim gittikçe zirve yapıyor.5-6 kere kustum az önce.Yok böyle bir bulanti
Ya bel ağrım var ilk günden beri ama kadık ağrım geçmişti 10 gündürnormal cnm yaa bilirsin gunduz bi enerji gelir yorulmadim sanirsin ama aksam sizim sizim ..
Doğru söylüyorsun canımBiseyler is olarak.yqni yapmaniz gerekiyorsa ust uste yapmayin. Kuafordenmi geldin dinlen azcik sonra banyo yaptir. Mecburrn oyle.olcak