Ah bu 2 yas
kucuk ergen gibi dolaniyo. Gecenlerde ben off diyodum bir seylere. Ogrenmis hemen. O da her seye off diyor. Onun yüzünden oflamayi biraktim
Siz ilk cocuktan sonra mi basladiniz calismaya? Ben de ikisi bir anda buyusun, onlar krese baslayinca ise donerim diye dusundum ama cok da bilgim yok bu konularda. Sizin ikisi birden gitmesi daha rahatlatici olur heralde.
Slingim yok ama kanguruya da bir sey olur mu diye koymuyorum simdilik. Yenidogan aparatim yok. Bir ay daha bekleyeyim dedim. Ben de simdilik oda oda taşıyorum ikisini. Yanliz birakmamaya calisiyorum. Kardesini cok seviyor ama yine de ufak bir cocuk ne yapacagi belli olmaz. En zoru da uyku zamani. Biri uyuyo, digeri uyaniyor
ama buna da alistim.
Yemegi de dediginiz gibi yapayim o zaman.
Eskiden icimden insanlara laf ediyodum. Basima geldi galiba
küçükken yemeyi öğretmemislerdir diyodum. Ogrettik ama yine olmadi.
Tuvaleti de ogrense muhtesem olacak ama zorlamak istemiyorum. Simdilik yapinca gelip bana soyluyor ve bez baglanmasini asla istemiyor. O yuzden 2 ay once denedim 1 hafta boyunca. Tuvalete yapılmasi gerektigini biliyor ve tam ordan kalkinca yapmaya basliyor. Simdi de beklemeye karar verdim. Ben birakinca bebeklerini alip tuvalete oturtup cis diyor
beni mi deniyor bu cocuk anlamadim. Bir daha temizleme gucunu kendimde bulamiyorum.