Cok gecmis olsun canim iki cocukla kosustururken farketmemissindir kucucuk bi bronsit bile onlem alinmayinca hemen geciriyor oglunuda kizinida cok guzel emzirdin bak nasipleri bu kadarmış artik buyuduler ekgidada aliyorlar oglumda yeni biraktigi icin seni cok iyi anliyorum ilkgunler uyumaya calisirken icim gidiyordu simdi bile arada aklina geliyor ama senin iyi olan sende baska onunla ilgilenen biri var seni daha az gordugu icin daha cabuk atlatir insallah sende cabuk toparlanirsin ilaclarini sakin ihmal etme
Kızlar çok teşekkürler mesajlarınız için. Toparlanma, iyileşme sürecim iyi geçiyor şükür. Ama emzirme olayı hala çok canımı sıkıyor. Kızım beklediğimden daha da güçlü çıktı ama içimdeki ses devamlı bu şekilde olması yanlış, hala memeye ihtiyacı var deyip duruyor. Tam bir emzirme manyağı çıktım yemin ederim :) 10 gündür emzirmiyorum kızımı, ilacımın bitmesine daha var. Kallavi bir antibiyotik ve yanında envai çeşit ilaç kullanıyorum. Bunca zaman sonra tekrar emzirmeye dönmek mantıklı gelmiyor, ama bitmesi de ne biliyim.. Tuhaf geliyor :) Yani kabaca hesaplarsam yaklaşık 39 aydır emziriyorum sonuçta, bu benim için muazzam bir rutindi.Çok uzun zamandır okuyup okuyup çıkıyorum. Tam geri dönecektim deprem psikolojimi alt üst etti.
M miumao canim, elinden gelseydi sonuna kadar devam ederdin ama yavrularının sağlıklı bir anneye ihtiyacı var, anne sütü icin sen de biliyorsun ki hayati önem taşıyan sınırı çoktan geçti kuzucuğun. Nasibi bu kadarmış yavrunun, kocaman sarılıyorum sana buradan. Çok geçmiş olsun❤
Eminim yazdıklarım çok abartı geliyordur size ya da okuyan başkalarına. Oha, hatuna bak aylarca emzirmiş daha ne filan diyenler de vardır da.. İşte benim de içimden gelen bu.
Sanırım bu emzirmeme durumunda alışmak benim için kızımdan daha zor olacak.