- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Gece kalkmalara dikkat et bnde kalk kalka dikkat etmedim.usuttum. cok zor valla anca yasayan bilir. Yalniz şu da oluyo malesef gece ac karna surekli ates duaurucu verdim istahsizdi o da ishal yapti ayri bi rezalet.Valla doktor muayeneden sonra söyledi. Influenza A dedi. Artık aynı şekilde kaç çocuk gördüyse tahlile gerek bile duymadı. hayır lanet şey virüs, mikrop değil ki tedavi edesin. Hastalığın seyrini izleyebiliyorsun sadece. Ateşi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.
Dediğim gibi, ikisine de 3 saatte bir dönüşümlü ateş düşürücü veriyoruz. Ne uyku kaldı ne bişey. Ateşleri kontrolsüz bir şekilde aniden yükseliyor, ilaç vermesem de uyuyamıyorum korkudan. Dün gece 12'de oğluma, 2'de kızıma, 3'te oğluma, 5'te kızıma, 6'da oğluma ilaç vermek için kalktım. Hadi oğlan uyuyor geri ama kız efsane..
Bir de kusuyor her ilaç verişimde, içim gidiyor. Sabah 5 te ben kızla duşa girdim, öyle bir kusmak yani, eşim sağolsun kusmuk temizledi.
Oğlan ise ateşi yükselince çişini tutamıyor, her yana işedi..
Yemekleri ayrı dert zaten... İkisi de iştahsız şu an çok normal ama yedirmeden de olmuyor. Maymunluk üstüne maynumluk yapıyorum. Kızım artık bana öyle bir bakıyor ki resmen "anne salak mısın sen, ne biçim hareketler yapıyorsun" diyor bakışlarıyla :)))
Ne diyeyim.. size de çok geçmiş olsun canım.
Allah sifa versin sana da guc kuvvet. Biz atlattik sukur. Oksuruk 1 ay surdu