- 19 Şubat 2014
- 131
- 130
Bende de geçen ay anladık kan değerlerinin olduğundan baya bir düşük olduğu kan ilaçlarını günde iki tane içtim inşallah biraz yükselmiştir bu gün sağlık ocağı çağırdı pazartesi gününe kadar inşallah doğmaz da kan testi yapabiliriz dedi ve duzelmemisse kan Alman lazım dedi yoksa doğumun çok zor geçer dedi
Çok korkuyorum valla 3 tane küçük kızım var onlar içinAfedersin ama hemsire bayaa dangalakca bi laf etmis, ne hakki var boyle sacmasapan bi laf edip moralini bozmaya? Kan dusuklugu iyi degil tabiki ama en kotu ihtimalle kan takviyesi yaparlar moralini bozma, ben her kontrole gitmeden once saglikocaginda tahlillerimi yaptirip oyle gidiyorum doktor hemen sonuca gore ilaclarimi yaziyo, benimde 9a kadar dustu ama suan ilaclarla neredeyse 12 oldu, he olmasaydi nolurdu doktorun demesine gore kan vericeklerdi dogumda ama suan gerek gormuyo.
Geçen doktor da demişti ilaclarimi kullandım günde iki tane insallah biraz duzelmistirGeçmiş olsun canım sıkma canını arkadaşımın da öyleydi kan verdiler iki ünite. Hemşirenin de dediği yani öyle cümle mi kurulur sinir oldum Rabbim korusun
Yarın bir gideceğim insallah biraz yükselmiştir kuzlarima bakıp agliyorum sabahtan beriAyrica ptesiye kadar beklemek zorsa acile gidip kan verebilirsin durumunu anlatirsin, sonuc dusuk bile olsa kan takviyesiyle sorun giderilir sıkma canını
Yarın bir gideceğim insallah biraz yükselmiştir kuzlarima bakıp agliyorum sabahtan beri
Allah bağışlasın yavrunuSlm kizlar bende dogum yaptim supriz tansiyin problemi olunca 37 haftlaik bebisimi sezeryanla dunyaya getirdim bide sezefyan olan anneler sezeryan olunca butun karinizin ici aciyimuydu yara gibi benim el ddgmiyo dikis yeri kadar aciyo valla
İnşallah bu hafta doğmadan testlerim düzgün çıkar 3 tane küçük.kizim var en küçüğü 18 aylik dahaLutfen hemsirenin lafiyla stres yapip hem kendini hem bebisini uzme, kansizlik ceken bi sen degilsinki genelde cogu hamilenin sorunu bu, bebekler bizim kanimizla yaşıyorlar o yuzden degerlerimiz düşük ayrica 1 aydir gunde iki kere kan ilaci almak birazda olsa yukseltmistir ki dedigim gibi en kotu ihtimal kan takviyesi yaparlar. Kendi doktorunada soyle hemsirenin ettigi lafi, emin ol bizden cok sinirlenir boyle densizce konusmasina
Tövbe yarabbim Allah korusun canımKızlar duaniza ihtiyacım var kan değerlerinin düşük pazartesi günü kan tahlillerim yapılacak inşallah biraz yükselmiştir yoksa doğum çok zor geçer dedi Allah korusun ya sen ya bebek masada kalır dedi hemşire dua edin kızlar
Yarın bir gideceğim insallah biraz yükselmiştir kuzlarima bakıp agliyorum sabahtan beri
Ben de yürümeye çalışıyorum kaç dk yürüyorum bilmiyorum ama günde 5bin adım atmaya çalışıyorum. Sen maşallah iyi durmuşsun dışarıda.Arkadaşlar.
Ben 3 gündür hava cok güzel diye bol bol yürüyüş yapıyorum. Ayaklarım cok ağrıyor ama Dr özellikle yürü dedi. Evde paso yatıyorum. Tek yürüyüş yapıyorum. Insallah faydasını görürüm.
Sizler de yürüyüş yapıyor musunuz ? Ne sıklıkla yapıyorsunuz? Ve kaç saat dakika? ?
Ben bugün 2de çıktım evden. 5 TE döndüm. Dinlenerek yürüyüş yaptım. Yani 20 dk yuruduysem 20 dk da oturdum.
Sizce cok mu ? 3 saat dışarıdaydım. Maksimum 1bucuk saat yürüdüm sanırım.
Evde duramiyorum artık. Ya biliyor musun. Uyku saatim azaldı.. Geceleri muhakkak 1 veya 2 defa uyanıyorum. Sanırım bedenim de kendini hazırlıyor. Az uykuyla idare etmeyi öğretiyor bana. Ne ilginç ne mükemmel birsey.Ben de yürümeye çalışıyorum kaç dk yürüyorum bilmiyorum ama günde 5bin adım atmaya çalışıyorum. Sen maşallah iyi durmuşsun dışarıda.
Slm kizlar bende dogum yaptim supriz tansiyin problemi olunca 37 haftlaik bebisimi sezeryanla dunyaya getirdim bide sezefyan olan anneler sezeryan olunca butun karinizin ici aciyimuydu yara gibi benim el ddgmiyo dikis yeri kadar aciyo valla
İki gündür kürek ağrısı bende de var ama diğer saydıklarım yok. Kürek kemiklerim durmadan ağrıyorKızlar doğum sancısı yaşayanlar yardım edebilir mi? Dün gece aniden ağrı ile uyandım. İki kürek aram ve belim ağrıyordu fakat karnımın alt kısmı öyle bir şiddetlendi ki resmen kitlendim. Karnım Taş kesti. Böyle iki bacak aramdaki yer sökülüyormuş gibi.. nefesim kesildi desem yeri.. 1 dakika rahat sürmüştür. Bu süre zarfında konuşamadım bile. Sonra yavaş yavaş hafifleyip geçti. Tekrar edecek mi diye bekledim, etmedi. Korkudan beni titreme tuttu zangır zangır titredim bir süre. Bu normal mi? Yoksa bugün doktora gitmeli miyim?
Kızlar doğum sancısı yaşayanlar yardım edebilir mi? Dün gece aniden ağrı ile uyandım. İki kürek aram ve belim ağrıyordu fakat karnımın alt kısmı öyle bir şiddetlendi ki resmen kitlendim. Karnım Taş kesti. Böyle iki bacak aramdaki yer sökülüyormuş gibi.. nefesim kesildi desem yeri.. 1 dakika rahat sürmüştür. Bu süre zarfında konuşamadım bile. Sonra yavaş yavaş hafifleyip geçti. Tekrar edecek mi diye bekledim, etmedi. Korkudan beni titreme tuttu zangır zangır titredim bir süre. Bu normal mi? Yoksa bugün doktora gitmeli miyim?
.
Canım süreci yaz bize de. Günlerimiz aynıymış. Ben de daha tık yok. Bu arada nişan nasıl bir şey?