Bende yattim.kizlar plasenta yaslanmis ondan bebeye kan gitmemis beykine en iyisi baslatalim dediler tabi aciklik sifir alttan baloncuk soktular rahmime acilsin diye bekliom yarin yine aciklik oldumu bakacaklar eger 2 3 cm olursa sumi samci suyu patlatim dogum dua edin insaAllah
Amin cnm darisi cnm ins dua edinİnşallah sen de bebeginde sağlıklı bi şekilde geçireceksiniz doğumu. Sık dişini çok az kaldı. Panik yapma ve bebegine odaklan. Unutma ki bebeğin de tıpkı senin gibi mücadele verecek doğmak için. Allah'ım sana güç kuvvet versin insallahhhhh
Hadi hayırlısı ile doğum yap inşallahBende yattim.kizlar plasenta yaslanmis ondan bebeye kan gitmemis beykine en iyisi baslatalim dediler tabi aciklik sifir alttan baloncuk soktular rahmime acilsin diye bekliom yarin yine aciklik oldumu bakacaklar eger 2 3 cm olursa sumi samci suyu patlatim dogum dua edin insaAllah
Allah herkesin yardımcısı olsun, birincide epidural yapılmıştı bunda yapılmadı.Aciyi tecrübe ettim.
Bu soruyu takipteyim : )Ikisini de tecrube ettigine gore hangisini onerirsin? Ikinma olarak nasil fark oluyor?
İnş kolay bir doğumun olur cnm bizlere de dua et ben artik sağ bacagimin üstüne yuruyemiyorim topalliyorum hayırlısıyla sağlıkla kurtulalalim hepimiz insBende yattim.kizlar plasenta yaslanmis ondan bebeye kan gitmemis beykine en iyisi baslatalim dediler tabi aciklik sifir alttan baloncuk soktular rahmime acilsin diye bekliom yarin yine aciklik oldumu bakacaklar eger 2 3 cm olursa sumi samci suyu patlatim dogum dua edin insaAllah
Ediorum cnm ins tez vakitte hepimiz ins banada edinİnş kolay bir doğumun olur cnm bizlere de dua et ben artik sağ bacagimin üstüne yuruyemiyorim topalliyorum hayırlısıyla sağlıkla kurtulalalim hepimiz ins
Anca yazabiliyorum. Pazartesi günü sezeryan ile doğumum oldu allaha sukur. Ikimiz de ıyiyiz. Emzirme problemi yaşıyorum. Bebis memeyi tutamıyor. Gogusuclarim baya küçük. Philips avent almıştım. Elektrikli. Zerre memnun kalmadım. Tüm sütü cekmiyor. Bugün hastane tipi pompa kiraladık. Allah'a şükür çok güzel çıkıyor. Rahatladık. Şu sarılık tehlikesini de atlatırsak rahat edicem.Merhaba. Doğum yaptınız mı? İyisinizdir inşallah
Hayırlı olsun bebeğiniz. Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. Lansinoh çift taraflı pompa kullanmıştım önceki doğumumda, o pompa da güzeldi. Memnun kalmıştım.Anca yazabiliyorum. Pazartesi günü sezeryan ile doğumum oldu allaha sukur. Ikimiz de ıyiyiz. Emzirme problemi yaşıyorum. Bebis memeyi tutamıyor. Gogusuclarim baya küçük. Philips avent almıştım. Elektrikli. Zerre memnun kalmadım. Tüm sütü cekmiyor. Bugün hastane tipi pompa kiraladık. Allah'a şükür çok güzel çıkıyor. Rahatladık. Şu sarılık tehlikesini de atlatırsak rahat edicem.
Teşekkür ederim canım. Doktor korkmayın falan deyince endişelendimBizim arkadasın bebiş öyleydi kafanın arkası dümdüzdü hic cıkıntı yoktu bebekte yassı gibiydi ama bi sag bi sol yatıraraktan zamanla normale döndü canım daha kemikleşmedigi icin öyle dogsa bile sekli degişiyor canım ondan korkma sen
Stresten geriliyorum. Evde de stres düzeyi artıyor. Ilk dogumum olacak ve neyle karsilasacagimi da bilmiyorum biraz heyecan bolca korku tuhaf bi bunalım var ustumde.
Bide annem göbeğin aşağıda doğumun çok yakın demişti günler önce doktor da gecen gittiğimde doğum heran olabilir hazırlıklı ol deyince panik oldum iyice ne bileyim.
1 ay sonra en geç yakışıklı oğlum kucağımda olacak ama günler geçmez oldu iyice
Doğum yapacağın hastanede gebe okulu yok muydu doktorunla paylaştın mı endişelerini. Ve korkma her acı geçiyor vw doğum korkulacak birşey değil kimseye kulak asma her kadın özeldir belki de tahmininden daha kolay olacak heyecanını anlıyorum korkmanında anlıyorum ama 3. Sezeryan ını olacak biri olarak korkma diyorum
Dogum yapanlara hayirli olsun, bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun. Ben dre 2 dusugumden sonra dun 38+3te sezaryenle sagsalim bebegime kavustum cok sukur.
En hayirli vakitte sagsalim dogar insallah tum bekleyenlerinki. 3560 gram dogdu sukur. Ama kuvoze aldilar uyurken inliyor diyeAllah'ım analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallahUmarım bebisinde sende iyisindir. Kaç kilo doğdu bebisin?
valla nisan anneleri çatır çatır doguruyonuz. Biz ne zaman dogurcaz ya. Catladim artık :)
En hayirli vakitte sagsalim dogar insallah tum bekleyenlerinki. 3560 gram dogdu sukur. Ama kuvoze aldilar uyurken inliyor diye