- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
Ben vajinal.bakilmasini tercih etmedim diye haftaya kalmisti. Sen baktirsan duyulur belkiHımm peki 7. Haftada mı gitmek lazım kalp atışı için. 6da vajinal ultrasonla duyulabiliyor diye okumuştum.. :/
Ben varımm :)Izmirli olan var mi aranizda annişler:)
Benim eşim Kayserili canım bayramda bende kayserideyimBence duyarsın canım, inşallah :)
6. Haftada duyulamama ihtimali oluyo istersen riske atma 7. Haftayı geçince git.
İnşallah o da olacak, stres yapma :)
Ben Kayseri'deyim
Tamam canımHaber veririm ben yarın bende bayram girmeden araya gitmek istedim de ondan biraz acele ediyorum
Sagol canim seninde hayirlisi olsun. Ilk hamileligin miBence duyarsın canım, inşallah :)
6. Haftada duyulamama ihtimali oluyo istersen riske atma 7. Haftayı geçince git.
İnşallah o da olacak, stres yapma :)
Ben Kayseri'deyim
Kocaelinin neresindesiniz?Kocaelili biri varsa doktor tavsiyesine ihtiyacım var :)
ben varımBen varımm :)
Ne iğnesi canımBen yarın sabah doktora gideceğim kızlar, sanırım keseye bakıcak iğneye başlamak için dua edin
Benimde 13 temmuz ama benim tüp bebek 13agustos 1056 çok farklı çıkmışKizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
15 agustos beta hcg 23.25
23 agustos beta hcg 1358.46
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor
Kocaelinin neresindesiniz?
Ne iğnesi canım
Hayirli olsun canim aramiza hosgeldin benimde ilk hamileligim gerci pek anlamiyorum ama istisnalar disinda evet nisanda olmasi gerek. Benim SATa gore dogum 8 nisan hesaplaniyor. Ama ultrasona gore 19 nisan:) benimde cok yeni tam bsy diyemedi doktor. Seninde 20 nisan civari olur sanirimKizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
Sizce dogum.nisanda olur mu. Ilk hamileligim pazartesi kese olusumuna bakicak doktor
Aa öyle mi :) hadi bakalım bekliyoruz :)Benim eşim Kayserili canım bayramda bende kayserideyim
Kizlar ben de araniza katilicam buyuk ihtimal
Son adet 13 temmuz
Yok canım, 32 yaşındayım, 3 yaşında kızım var bu 2. Oluyor :)Sagol canim seninde hayirlisi olsun. Ilk hamileligin mi
Ben yarın sabah doktora gideceğim kızlar, sanırım keseye bakıcak iğneye başlamak için dua edin
Benimde 13 temmuz ama benim tüp bebek 13agustos 1056 çok farklı çıkmış
Ben varımm :)
Aa öyle mi :) hadi bakalım bekliyoruz :)
Canım aynen sen Nisan annesisin, hayırlı olsun sağlıkla kucağına al, aramıza hoşgeldin :)
Yok canım, 32 yaşındayım, 3 yaşında kızım var bu 2. Oluyor :)
Canım dualarımız seninle. Kaçıncı hafta olacaksın sen yarın? Ben gittin bhcg baktı sadece çok Yeni sesi. Pazartesi 77 bugün 275 çıktı. İnşallah böyle yükselmeye devam eder.
Herkesin durumu farklı canım, senin ki ikiz bide Çifter Çifter katlanıyordur :)