- 16 Ağustos 2017
- 386
- 267
- 34
Ay hadi inşallahÖğlen birde canım benimki de ilk güzel haber senden gelsin ozaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallahÖğlen birde canım benimki de ilk güzel haber senden gelsin ozaman.
ben saglik ocaginda yaptirmistim zaten. Sonuclarimla gittim doktora baska bisey istemedi..Kızlar bende merak ediyorum, keseyi görünce doktorlar kan tahlili istiyormy nelere bakıyorlar,
toxoplazma .kan grubu.eliza.biyokimya,hormonlar,ve idrarda iltihap olup olmadığına, bu gibi şeylere bakıyorlarKızlar bende merak ediyorum, keseyi görünce doktorlar kan tahlili istiyormy nelere bakıyorlar,
inşallah canım bunun sonucu 2-3 günde çıkıyor cumaya çıkar inşallah
canım daha bulantım başlamadı ama tiksinmeye başladım normalde günde en az 3 lt su içerim su içmeyi çok severim içesim gelmiyor süt falanda canım istemiyor bu aralar çok başım dönüyor doktor da bol su yada ayran tüket dedi bu akşam ayran yapimde işe getireyim yarın onu içebilirim inşallah
İnşallah canım ilk 3 ayı atlatınca süper oluyo 9. Aya kadar tabi :)Ah icebilsem canım gunnde bir birbucuk litre zor içiyorum oda yudum yudum ve soğuk . Sıcak asla icemiyorum. Neyse bu günler inş geçici birkaç hafta sonra kimsede kalmicak bu şikayetler ozaman bol bol içeriz.
Kızlar bende merak ediyorum, keseyi görünce doktorlar kan tahlili istiyormy nelere bakıyorlar,
toxoplazma .kan grubu.eliza.biyokimya,hormonlar,ve idrarda iltihap olup olmadığına, bu gibi şeylere bakıyorlar
toxoplazma .kan grubu.eliza.biyokimya,hormonlar,ve idrarda iltihap olup olmadığına, bu gibi şeylere bakıyorlar
Canım kalp atışını duyabildin mi? Ben de kalp atışı için 6+3 te gitmeyi düşünüyorum da...Benimde 6+3 umarım duyabiliriz sabah 9'da benim randevum. Senin ne zaman
Bende yarin kalp atışı için gidicegim İnsAllah duyarızBende canım yarın ins duyarız ikimizde. 7+3 oluyorum geçen hafta 6+1 de duyulmamisti
Yok benim bugün 6+2 yarın doktora gideceğim ben 6+3'de. Henüz duymadım. Sen ne zaman gidecektin?Canım kalp atışını duyabildin mi? Ben de kalp atışı için 6+3 te gitmeyi düşünüyorum da...
Canım ben daha 5+4 üm. Kalp atışı için gitmeyi planlıyorum haftaya. O yüzden sizlere soruyorumYok benim bugün 6+2 yarın doktora gideceğim ben 6+3'de. Henüz duymadım. Sen ne zaman gidecektin?
Canım ben daha 5+4 üm. Kalp atışı için gitmeyi planlıyorum haftaya. O yüzden sizlere soruyorumYok benim bugün 6+2 yarın doktora gideceğim ben 6+3'de. Henüz duymadım. Sen ne zaman gidecektin?
kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.
bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Aynen canim tadini cikarmak lazim. Bir de kalp atisini duysamAslında o değerler ultrasondan ultrasona bile değişiyor. Özelde sat a göre 3 gün geri cikti benim, devlette tam sat a göre çıktı. Önemli olan haftasına göre sağlıklı olup olmaması hele ilk aylar çok oynar diyorlar takılma sakın. Tadını çıkaaar
Hımm peki 7. Haftada mı gitmek lazım kalp atışı için. 6da vajinal ultrasonla duyulabiliyor diye okumuştum.. :/6+3te duyamamistik
Aminn insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim sagolasinkızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.
bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık
Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Yarin 7+1 oluyorum. Randevum 7+2de. Yarin gitmeyi dusunuykrum. Sizce kalp atisi duyabilir miyim yaa
Canım ben daha 5+4 üm. Kalp atışı için gitmeyi planlıyorum haftaya. O yüzden sizlere soruyorum
İnşallah o da olacak, stres yapma :)Aynen canim tadini cikarmak lazim. Bir de kalp atisini duysam
Izmirli olan var mi aranizda annişler:)
Haber veririm ben yarın bende bayram girmeden araya gitmek istedim de ondan biraz acele ediyorumCanım ben daha 5+4 üm. Kalp atışı için gitmeyi planlıyorum haftaya. O yüzden sizlere soruyorum