2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
inşallah canım bunun sonucu 2-3 günde çıkıyor cumaya çıkar inşallah

canım daha bulantım başlamadı ama tiksinmeye başladım normalde günde en az 3 lt su içerim su içmeyi çok severim içesim gelmiyor süt falanda canım istemiyor bu aralar çok başım dönüyor doktor da bol su yada ayran tüket dedi bu akşam ayran yapimde işe getireyim yarın onu içebilirim inşallah

Ay bende tiksiniyorum Sudan ya el mahkum içicez mecburen.

Ayranı bende deneyim olmazsa.

Ah icebilsem canım gunnde bir birbucuk litre zor içiyorum oda yudum yudum ve soğuk . Sıcak asla icemiyorum. Neyse bu günler inş geçici birkaç hafta sonra kimsede kalmicak bu şikayetler ozaman bol bol içeriz.
İnşallah canım ilk 3 ayı atlatınca süper oluyo 9. Aya kadar tabi :)
Kızlar bende merak ediyorum, keseyi görünce doktorlar kan tahlili istiyormy nelere bakıyorlar,

Tam yazacaktım @kalplerasi yazmış canım. Aynen o tahliller :)

toxoplazma .kan grubu.eliza.biyokimya,hormonlar,ve idrarda iltihap olup olmadığına, bu gibi şeylere bakıyorlar

Eline sağlık canım.

kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.

bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık :skandal:

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Aslında o değerler ultrasondan ultrasona bile değişiyor. Özelde sat a göre 3 gün geri cikti benim, devlette tam sat a göre çıktı. Önemli olan haftasına göre sağlıklı olup olmaması hele ilk aylar çok oynar diyorlar takılma sakın. Tadını çıkaaar:KK66:
Aynen canim tadini cikarmak lazim. Bir de kalp atisini duysam

kızımda 6. hafta başlayıp 12. hafta bitmişti. 9 ay bulantı çekenlerde var, inşallah öyle olmayız.

bulantıya iyi geldi ama su bile içemiyo musun şimdi anlamadım, su içemezsen yandık :skandal:

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına al inşallah. SAT'a değil doktorun dediğine bak sen. SAT tam sonuç vermiyo haliyle.
Aminn insallah hepimiz saglikla kucagimiza alalim sagolasin

Yarin 7+1 oluyorum. Randevum 7+2de. Yarin gitmeyi dusunuykrum. Sizce kalp atisi duyabilir miyim yaa

Bence duyarsın canım, inşallah :)

Canım ben daha 5+4 üm. Kalp atışı için gitmeyi planlıyorum haftaya. O yüzden sizlere soruyorum

6. Haftada duyulamama ihtimali oluyo istersen riske atma 7. Haftayı geçince git.

Aynen canim tadini cikarmak lazim. Bir de kalp atisini duysam
İnşallah o da olacak, stres yapma :)

Izmirli olan var mi aranizda annişler:)

Ben Kayseri'deyim :KK200:

X