2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 118 51,3%
  • Erkek

    OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

    OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

    OY: 3 1,3%
  • İkiz, Bir Kız Bir Erkek

    OY: 3 1,3%
  • Üçüz

    OY: 1 0,4%

  • Ankete Katılan
    230
37+1 3200 cok da alsin istemiom nasil cikaracam :))


Bence selin cok guzel bir isim,kizim olsa kesin koyardim
Biz de Selin şirin ve Ceylin arasında kaldık ama bizimkiler Ceylin daha değişik dediler onu koyacaz insallah
 
Ceylin ismini hangi arkadaşım önermişti çok teşekkür ederim
 
Günaydın hanımlar,
Bugün bebeğimin 19. Günü. Bunun 13 gününü küvezde geçirdi. Şimdi çok şükür 6 gündür evinde. Eve ilk geldiği gün neredeyse hiç uyumadı ve ilk iki gecede bizi uyutmadı. Aşırı gergindi ve sürekli mememi emdi. Ama zamanla sakinleşti. Şimdi geceleri de yatıyor. Uyandırıp emziriyorum. Daha az uyanık kalıp yatıyor. Giderek kolaylasmaya başladı. Annem yanımda birbirimize yardımcı oluyoruz.
Emzirmek hem çok güzel bir duygu, sizi özel hissettiriyor. Mesela sadece bende sakinleşin huzur buluyor. Bu da daha çok anne gibi hissetmemi sağlıyor. Mutlaka emzirmeye çalışın. Benim bebeğin emme refleksi çok güçlü, uyumak için bile mememi şimdiden kullanmaya başladı. Biraz zayıf olduğu için günde 3 kere biberonla anne sütü veriyorum. Ama guclenmeye başladıkça ona da ihtiyaç duymayacak gibi.
Duygusal olarak hiç zorlanmadim. Hamileliğim de de olmadı lohusalikta da, ki kızım küvezde kaldı. Açıkçası duygusal olarak şöyle kötü böyle kötü kısmını çok doğru bulmuyorum. Beslenmenize dikkat edin. Mesela omega eksikliği annede duygusal ve dikkat ile ilgili zorlukları yaşatıyor. Yorgunluktan kaynaklı bazen gergin oluyorum ama bunu etrafımdan cikarmamaya özen gösteriyorum. Açıkçası duygularımı yönetme konusunda da iyi bir eğitimim var. Çünkü psikolojik danışmanım. Yani bence sorun hormonlar Dan çok duygularımızı yönetmekte zorlanmamizdan kaynaklı diye düşünüyorum.
Evlat çok güzel bir duygu, onunla vakit gecirdikce daha çok bağlanıyorum. Onun da kendine has bazı özellikleri var. Onları keşfetmeye çalışıyorum. Bugünler o kadar çabuk geçecek ki gelecekle ilgili kurgular ve endişelerle şu anki güzellikleri kaçırmak istemiyorum. Çok keyifli bir süreç, umarım hepinize bi güzelliği yaşamak nasip olur.
 
Fudili cok guzel dile getirmissin ..gule gule buyut bebegini ve anin tadini cikar cunku zaman cok hizli geciyo gercekten.
 
gunaydin arkadaşlar zaman yaklastikca heyecanda artiyor:) Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin dusunuyorumda 4nisana bisey kalmadi haftaya bugun gibi insallah ikinci meleğim kucagimda olur tek zoruma giden sey 2.5 yasindaki kizimdan ayri kalacak olmam çünkü yemegi yatması canim kizim benim bensiz nasil olacak bilmiyorum
 
Ayni seyi dusunuyorum. Oglum bensiz nasil uyuyacak gece. Ben hemen sesine uyaniyorum. Beni arayacak mi? Ben onsuz nasil uyuyacagim? Allah boyle ayriliktan baskasini yasatmasin tabiki. Bu acidan bakinca sorun etmiyorum.
 
Kızlar dünden beri aşağıda feci şekilde batmalar oluyor resmen bağırtıyor beni canım çok acıyor.böyle olan varmı aranızda?
 
Benim aklımda da aynı sorular var.. Doktorla pazarlık yaptım ya, sabah doğurursam akşamına yatırmadan bırakır mısınız beni diye :))) Adamcağız bırakabilirim filan dedi önce o şaşkınlıkla sonra da bir durun, o zaman gelsin bakarız diye toparladı :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…