2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Birde acil probiyotik ne kullaniyorsunuz kız. Doktorum liste verdi isteyen olursa atay8m resmini kendisinin önceden özel kliniği varmış. Değiştirildi.bu 3 seferde.gottigimoz yeri doktorumuss
Klaire labs canım alerji için çok iyi içinde 10 cesit bakteri var. Fiyatı pahalı ama uzun süre gidiyor

Kızlar ya iki gündür bebişim ağzından garip bi şekilde nefes alıyor sonuna kadar havayı çekip hııııı diyor genelde çığlık atmadan önce yapıyor uyurken falan nefesi normal. Sıkıntı mı var yoksa yeni bi güncelleme mi geldi anlamadım sizde var mı böyle bi şey 🫣

Kızlar ya iki gündür bebişim ağzından garip bi şekilde nefes alıyor sonuna kadar havayı çekip hııııı diyor genelde çığlık atmadan önce yapıyor uyurken falan nefesi normal. Sıkıntı mı var yoksa yeni bi güncelleme mi geldi anlamadım sizde var mı böyle bi şey 🫣
Bizde de öliyor canim

Benım oglana anca geldı bu guncelleme yuzustu uyuyor ellemıcem dı mı

Bayadır her turlu donuyor ama gece yan donerek falan uyuyordu sadece
Yüzüstü uyuyunca daha uzun uyuyolar. Sonra ona da alışıp sağa sola dönüp duruyolar. Benimki gece yatağı tavaf ediyo
Birde acil probiyotik ne kullaniyorsunuz kız. Doktorum liste verdi isteyen olursa atay8m resmini kendisinin önceden özel kliniği varmış. Değiştirildi.bu 3 seferde.gottigimoz yeri doktorumuss
Ne listesi ek gıda için bi listeyse paylaş burda da hepimiz faydalanırız. Malum ek gıda matematik problemi gibi oldu. Ne yedirsek, ne yasak, şu kaçıncı ayda verilir gibi herkesin kafa karışık.

classy classy sen doktora gidicektin ek gıdayla ilgili detaylı öğrenirsem, liste alırsam paylaşırım demiştin. Ne dedi doktorun?

Kızlar size doktorun verdiği listeyi atayım nelere dikkat edilcek neye ne zaman başlancak yazıyor sonunda da tarifler var bi kaç tane

Eklentiler

• IMG_4922.png
    IMG_4922.png
    545,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4923.png
    IMG_4923.png
    557,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_4924.png
    IMG_4924.png
    531,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_4925.png
    IMG_4925.png
    529,6 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_4926.png
    IMG_4926.png
    535,3 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_4927.jpeg
    IMG_4927.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar ya oyuncak tavsiyeniz var mı ? 6.ayla birlikte 😅 kuleler falan almıştım üzerlerinde 6+ yazıyodu ama her şeyi ağzına sokuyor çocuk nasıl oynayacak anlamadım

Ben de yazmıştım doktorun önerisini. Liste vermemişti. 5 sebze denedik, şimdi ara öğün yoğurt vercez 3 gün sonra da akşam öğünü yapcaz ve et vercez. Eti suda haşlıcaz ve bir sebze ile karıştırıp vercez. Öğlen bir sebze akşam etle başka sebze verin dedi. Ben böender hiç kullanmadım, hep çatalla ezdim. Yoğurt çok sevdi, günlük yapcakmışım.

P pelinn ben korkmadım blwden. Brokoliyi çok güzel yiyor üstünü, sapını değil. Kabağı da güzel yedi. Patates bir kaçtı boğazına. Hiç korkma, öksürüp tükürüyor, öğürüyor. Püre de kaçabilir boğazına. Ayşe önerin youtube’da videosu var onu izleyin, çok güzel anlatıyor ilkyardımı.

Ben halka geçirme, kule aldık üst üste dizmek için. Diş kaşıyıcı aldım bir sürüüüü. Duyusal toplardan aldım onu çok seviyor. Bir de kumaş top aldım destekli oturtup onu atıyorum. Dokun hisset kitapları güzel. Bir de cee-e oyunuyoruz.

kızlar merhaba bana bebeği diş patlatan biri varsa ne zaman geçti nasıl geçti o süreçten anlatabilirmi ? Çok zorlanıyorum şu günlerde 🙁

kızlar merhaba bana bebeği diş patlatan biri varsa ne zaman geçti nasıl geçti o süreçten anlatabilirmi ? Çok zorlanıyorum şu günlerde 🙁
Benim bebeğim patlattı alttan 2 tane çıktı 22 gün oldu patlatalı hala çok zorlanıyorum sürekli huysuz gece birden çığlıkla uyanıyo doktor diştendir demişti. Eli hep ağzında kaşınıyo salyası çok akıyor ne zaman rahatlar bilemiyorum

X