Yok ben iyiyim yaaa. Annelik.beraner ağlamak yüklendi sadece. Bu arada emziren anneler daha az kaygı duyuyo4mus okudum bo yerde. Çok sukur bugunlerimize. Geçen kardeşimin nisaninda da ağladım mesela. Ki kormalde çok katiyimdir yani. Neyse. Kizlar adlı vaka diyor çünkü 2 ekimde de düştü. Aptal karı bilerek hangi anne düşürur ama haklı. Çok haklı. Kolay olmadı. Benim yaptigima bak. Kendini geri atıyordu kucagimda atma yavrum dedim. Annesiiia aaa atar ama sende falan yaptı diyorum ya doktora uyuz oldum. Neyse sonucu bekliyorum hala. Hepinize bu mesajdan teşekkür ederim
@Mor yazma kuzum qna kucağında kemeri başlamadım saniyelik arkamı döndüm aynı yerdeyim saniye farkla dustu hemen oyuncağını uzandı yere sanırsam. Artık ful yerde. Hatta besigin kenarı açık yatağa sıfır yanında havlu vardı. Şimdi oda yok kapattim penceresini. Dönerken besigi bazen kapıya kadar itiyor ya diğer yone dönse bi sefer bin kat sıkıntı. Gece cok zorlanıyorum kaldiirkan ondan falab ama yapacak bisey yok. Sık kalkmasinda.... çok korktu eminim geceleri ondan uyuyamadi belkide. Hala daha. Bir de ağlayınca ses geliyo4sq korkmayın diyorlar ve düştüğü yeri resmedin hemen almayın kafayı bi yere mi carpti düz zemine mi bunlar önemliymiş.... çok uzun oldu affedin