2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada benim bebek ana kucağından mutfakta yerde uzanırken kendisi yere düştü fayansa tomografi çektirdim hiçbir bulgu yoktu. Sonucu cikmwdi daha çok sukur kanaması yok. Dua.edin kızlar inşallah egg de haftaya randevu verildi. Bundan sonra düşerse adlı.vaka dedi nörolog. Durmadan ağlıyorum psikolojiniz de kötü sizin iyi değilsiniz tedavi alıyor kudunuz dedi yaa
Benimki de z2 kere düşüyor gibi oldu son anda tuttuk birinde eşim birinde ben o günden beri asla kemerini takmadan oturtmuyoruz artık büyüdüler ya çok hareketlendiler. Canım eğer tek bakıyorsan bebeğine bence çok doğal bu kadar yorulman ben eşim haftanın yarısı evden çalışmasına rağmen çok zorlanıyorum. Bütün gün tek bakmak çok zor. Gerçekleştirdiğimiz performans gerçekten insanüstü o yüzden sakın kendini kötü hissetme.

İnerken ve kalkarken emziriyorum gidişte inerken tam emmedi basınçtan dolayı inanılmaz çığlık çığlığa ağladı son 5 dk sı emince sıkıntı olmuyo
Yaaa onu oyalıcsk oyuncak olsun da veremedim ama çok kusuyo diye oyuncağı mahvetmemesi için☹️
Emzik vermiştim ben hep

Benimkinin kafası her türlü terliyor emerken hava sıcak da olsa soğuk da kardeşim de öyleymiş annem dedi
Ben terledigi için korkuyorum öyle yapmaya. Ama bugün o şekilde yaptım çünkü 3 saat uyumadi korkarak uyanıyor agrlitor anlam veremiyorum

Yok ben iyiyim yaaa. Annelik.beraner ağlamak yüklendi sadece. Bu arada emziren anneler daha az kaygı duyuyo4mus okudum bo yerde. Çok sukur bugunlerimize. Geçen kardeşimin nisaninda da ağladım mesela. Ki kormalde çok katiyimdir yani. Neyse. Kizlar adlı vaka diyor çünkü 2 ekimde de düştü. Aptal karı bilerek hangi anne düşürur ama haklı. Çok haklı. Kolay olmadı. Benim yaptigima bak. Kendini geri atıyordu kucagimda atma yavrum dedim. Annesiiia aaa atar ama sende falan yaptı diyorum ya doktora uyuz oldum. Neyse sonucu bekliyorum hala. Hepinize bu mesajdan teşekkür ederim @Mor yazma kuzum qna kucağında kemeri başlamadım saniyelik arkamı döndüm aynı yerdeyim saniye farkla dustu hemen oyuncağını uzandı yere sanırsam. Artık ful yerde. Hatta besigin kenarı açık yatağa sıfır yanında havlu vardı. Şimdi oda yok kapattim penceresini. Dönerken besigi bazen kapıya kadar itiyor ya diğer yone dönse bi sefer bin kat sıkıntı. Gece cok zorlanıyorum kaldiirkan ondan falab ama yapacak bisey yok. Sık kalkmasinda.... çok korktu eminim geceleri ondan uyuyamadi belkide. Hala daha. Bir de ağlayınca ses geliyo4sq korkmayın diyorlar ve düştüğü yeri resmedin hemen almayın kafayı bi yere mi carpti düz zemine mi bunlar önemliymiş.... çok uzun oldu affedin
Anaa kız neler olmuş geçen ben mutfaktaydim oda ana kucağında bir an çözdüm kemeri sonra unuttum arkamı döndüm cat dedi yere düştü e ağladı sonra baktım bir yeri kizarik felan değil dr felan götürmedim sizin ilk bebek mi ondan ehvamlaniyorsundur canım

Benim bebeğimde bu ay 450 gram almıştı hastalanınca 150 gram verdi haftaya 6. Ay kontrolü var ama sadece 300 gram aldı

Ben dün akşam 6 gibi tam pirinç unundan mama yaptım içine de elma rendeledim heepsini yedi mamanın😂

Ben dün akşam 6 gibi tam pirinç unundan mama yaptım içine de elma rendeledim heepsini yedi mamanın😂
Maşallah hep böyle yesin minnoş bende öyle mamalar yapmak istiyorum bir an önce hem kilo alımlarıda hızlanır diye düşünüyorum 😂

Kızlar benım bebiş 5 ay 5 günlük. 2 saatte bir 5-6 dk emip bırakıyor. 2 saat önceden de asla veremiyorum istemiyor yeter mi bu emin olamıyorum. Bu zamana kadar dhaa uzun emiyordu 8-9 dk kadar, kilo alımı da normaldi hep.

Kızlar benım bebiş 5 ay 5 günlük. 2 saatte bir 5-6 dk emip bırakıyor. 2 saat önceden de asla veremiyorum istemiyor yeter mi bu emin olamıyorum. Bu zamana kadar dhaa uzun emiyordu 8-9 dk kadar, kilo alımı da normaldi hep.
Ah çok iyi keşke benimde öyle olsa. Eğer istemiyorsa bilin ki son sütü de alıp doyuyordur. Benimde 5 dk emiyor ama 1 saat sonra yana yakıla tekrar emmek istiyor. Sadece önsütü alıyor doymuyor gece sık uyanıyor☹️ o yüzden içiniz ferah olsun

Ah çok iyi keşke benimde öyle olsa. Eğer istemiyorsa bilin ki son sütü de alıp doyuyordur. Benimde 5 dk emiyor ama 1 saat sonra yana yakıla tekrar emmek istiyor. Sadece önsütü alıyor doymuyor gece sık uyanıyor☹️ o yüzden içiniz ferah olsun
Gece de 2 ya da max 3 saatte bir mırıldanıyor emziriyorum. Ne bileyim bazen endise ediyorum acaba meme mi reddediyor diye.

Ben dün akşam 6 gibi tam pirinç unundan mama yaptım içine de elma rendeledim heepsini yedi mammamanın
Yaa çok sevindim ben dün cam reddeden rendeledim yemedi aslaa bugün karnabahar patates hasladim salca tuz koydum yedi hayret Bi cocuk muhallebi meyve sevmiyo muzdan midesi bulaniyo

Muhallebi su ile mi yapiyosunuz ben öyle yapıyorum fakat yulaf süt ü ile yapayım diyorum

Maşallah hep böyle yesin minnoş bende öyle mamalar yapmak istiyorum bir an önce hem kilo alımlarıda hızlanır diye düşünüyorum 😂
Evett içine de muz falan katarsak baya kilo aldırıyomuş☺️

Yaa çok sevindim ben dün cam reddeden rendeledim yemedi aslaa bugün karnabahar patates hasladim salca tuz koydum yedi hayret Bi cocuk muhallebi meyve sevmiyo muzdan midesi bulaniyo
Aaa ilk defa duydum tatlı olanları sevmeyeni olsun canım zaten günün birinde hepsini yicek benimkide sebzeleri çok sevmedi fazla yemiyo malesef

Bizim de öyle bi dönemimiz olmuş beşinci aydan sonra ben de tedirgin olmuştum ama çişli bez sayısı iyiydi, şimdi de iki saatte bi istiyor kendisi uzun süre emiyor. Sıkıntı olmaz öyle dönemleri olabiliyor anladığım kadarıyla

Sidefer kullanan annişler bir sorum var🫣 ilacı dolapta saklıyoruz malum, çıkarınca soğuk oluyor buz gibi, aklıma takıldı çocuğun boğazını tahriş eder mi diye? Direkt dolaptan çıkardığınız gibi mi veriyorsunuz

X