Çok teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyiz ateşi kontrol altına alındı. Hastanede yatmak zorunda kaldık gerçi ama olsun. Siz iyisinizdir inşallahÇok geçmiş olsun. Nasıl oldu Leyla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyiz ateşi kontrol altına alındı. Hastanede yatmak zorunda kaldık gerçi ama olsun. Siz iyisinizdir inşallahÇok geçmiş olsun. Nasıl oldu Leyla?
İyiyiz çok şükür. Sadece uyku problemi tam gaz devam ediyor maalesef dur durak bilmedi. Umarım bir an önce uyku sorunumuz düzelir.Çok teşekkür ederim. Çok şükür daha iyiyiz ateşi kontrol altına alındı. Hastanede yatmak zorunda kaldık gerçi ama olsun. Siz iyisinizdir inşallah
İnşallahİyiyiz çok şükür. Sadece uyku problemi tam gaz devam ediyor maalesef dur durak bilmedi. Umarım bir an önce uyku sorunumuz düzelir.
Kızlar orta kulak iltihabı geçiriyor Leyla. Geçiren var mı dün günübirlik yatış yapıldı akşam çıktık. Ateşini cuma gününe kadar kontrol edemezsem tekrar yatış yapılacak. Üç günlük antibiyotik iğne başladı doktoru. Şurup içemiyor zaten savaş veriyoruz resmen meyve suyuyla karıştırıp şırıngayla veriyorum kusmuyo öyle en azından. Geçiren var mı daha önce?
Teşekkür ederim iyiyiz şuan. Hayatta içmez ilaç olduğunu anladığı için. Kokusu sanırım rahatsız ediyorÇok geçmiş olsun, toparlamıştır umarım ortakulak iltihabı hiç yaşamadık ama ben şurup içirmekte zorlanınca bardağa koyuyorum artık, ebebekten aldığım, renkli küçük su bardaklarına koyup (şurup miktarı çok azsa biraz suyla da karıştırılabilir) öyle içiriyorum, su gibi içiyor.
Şırınga ile vermeyi denedin mi hiçTeşekkür ederim iyiyiz şuan. Hayatta içmez ilaç olduğunu anladığı için. Kokusu sanırım rahatsız ediyor
Zaten şırıngayla veriyorum ama içine meyve suyu karıştırıp. Saf halde hiç ilaç veremedim şu ana kadar hemen kusuyor verinceŞ
Şırınga ile vermeyi denedin mi hiç
Ne kadarını yedi?Biraz haşlanmış patates bir tane köfte ve kuzu külbastı bugünün akşam menüsü bakalım ne kadarını yiyecek
Et ona sert geldiği için iki üç minik parçayı anca yedi bende o yüzden köfteden devam ettim üç adet köfte yedi ve patatesinin hepsi bittiNe kadarını yedi?
Kan ver benceEki Görüntüle 3485689 kizlarrr ben bugün test yaptım ve yarım saat sonra test böyle oldu. Sizce de pozitif değil mi? Sat 1 eylül
Burda çok yoğun kar yağışı var. Dışarı cikmamak için yetkililer uyarıyor. O yüzden büyük ihtimalle haftaya kalirKan ver bence
Grubumuzun bir bebişi daha geliyor sanırım en kesin sonuç kan testi olacaktır benim testimde çizgi çıkmamıştı da hamileydim ahahaha onun yüzünden bunlara pek güvenme kar yağışı dindiğinde fırsat olunca kan verirsinEki Görüntüle 3485689 kizlarrr ben bugün test yaptım ve yarım saat sonra test böyle oldu. Sizce de pozitif değil mi? Sat 1 eylül
Ay inşallah doğrudur. Bir bebişim var bu ayın 9unda bir yaşında olacak. Aradaki yaş farkı 20 ay olacak. İlki sezeryan olmuştu ama olsun ilkinde cahildim günler geldi geçti. Şimdi sezeryan ve ilk üç ay korkusu var bir tek. Bakacaz bakalım.Grubumuzun bir bebişi daha geliyor sanırım en kesin sonuç kan testi olacaktır benim testimde çizgi çıkmamıştı da hamileydim ahahaha onun yüzünden bunlara pek güvenme kar yağışı dindiğinde fırsat olunca kan verirsin
3 aylık iğne olmuştum. Aslında ocaktan sonra düşünüyordum. Eylül'de iğne olmam gerekiyordu, amaaan ocağa kadar anca tutar olmayayım iğne dedim. İlk aydan tuttu istemiyorsan işini şansa atmaKızlar hamile kalmaktan ödüm kopuyor siz test attıkça ben atak geçiriyorum resmen
Korunuyoruz ama zibilyon tane korunup hamile kalan var. Ben zaten 2. Asla istemiyorum da3 aylık iğne olmuştum. Aslında ocaktan sonra düşünüyordum. Eylül'de iğne olmam gerekiyordu, amaaan ocağa kadar anca tutar olmayayım iğne dedim. İlk aydan tuttu istemiyorsan işini şansa atma
Sakıncası yoksa neden istemiyorsun ki. Bebek bakmak cok zor da ne bileyim ben hep ikinciyi istedim. Buraya da yazmıştım hattaKorunuyoruz ama zibilyon tane korunup hamile kalan var. Ben zaten 2. Asla istemiyorum da
Daha önce de demiştin herhalde ikinciyi çabuk istediğini galiba Allah gönlüne göre de verdi kesin sonuca göre tebrik ederiz seniAy inşallah doğrudur. Bir bebişim var bu ayın 9unda bir yaşında olacak. Aradaki yaş farkı 20 ay olacak. İlki sezeryan olmuştu ama olsun ilkinde cahildim günler geldi geçti. Şimdi sezeryan ve ilk üç ay korkusu var bir tek. Bakacaz bakalım.