2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kesinlikle bu durumu pek çok kişiden duydum, ama o kafa rahatlığına ulaşmak biraz zaman alıyor galiba

uzmenayu canım keseyi gördünüzmü benimde tahmini doğum tarihi aynı cuma gününe çağırdı dr umarım güzel haberler alırım

Kızlar sizce bir buçuk litre su şişelerini kaldırmayla bir şey olur mu. Ben odadan odaya taşıyorum ama çok zorlamıyo beni yine de size sormak istedim tüp bebek bu arada benimki. Ama tecrübeliler varsa soruyum içim rahat etsin dedim

Valla canim ben 12kilo olan 14 aylik ve yurumeyen oglumu hop oraya hop buraya tasiyorum :))
Dikkatli ol tabi ama o kadardan birsey olmaz, stres yapma kendine.

tasidigimiz kol cantasi bile o kadar.. Birsey olmaz. 2. Bebekleri olan anneler 12 15 kilo cocuklarini tasiyor sonucta. Hee onada dikkat etmek lazim . Ama 1.5 lt bisey olmaz..

birsey tasimaktansa yukari uzanmaya da cok dikkat etmek lazim..

Kızlar sağolun.içimi rahatlattınız ilk diyemi dört yıl uğraştım diye mi bu evham bilmiorum ama inşallah sağlıkla tamamlarız süreci her birimiz. Herkesin emeği ayrı ve büyük Allah yüzümüzü hep güldürsün bu yolculukta

Benim tek seferde plansız 3. bebek geliyor

uzmenayu canım keseyi gördünüzmü benimde tahmini doğum tarihi aynı cuma gününe çağırdı dr umarım güzel haberler alırım

Ben ilk beta HCG yaptırdım dün bugün aldım sonucu 96 çıktı düşük değer artışa bakicaz dedi aile hekimine çıktım ben. daha kadın doğuma çıkmadım perşembe kan vereyim cuma alırım sonucu haftaya çıkarım kadın doğuma ancak.bende işler yolunda mı bilmiyorum

Canım aile hekimliklerinde değerler düşük öıkıyo sanırım:/ bende dün yaptrdım bugün aldım için rahat olsun senin benimm çokk çok daha düşük 8,5 .. benim birde gebeliğim riskli ama doktorum hemen tedavilerime başlattı. Sonuçta gebelik var şuan canım inşallah allahon izniyle değerlerimiz artar ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Yolundadır canım yapma lütfen rahat olmaya çalış geç döllenme olmuştur büyük ihtimal yumurtlama tarihleride kişiden kişiye değişgen oluyor adet döneminde bile yumurtlayan duydum ben

Ben 2016 ekim ayında ölü doğum yaptım 35 haftalık genetik araştırmalarımı yaptım pıhtılaşma çıktı daha keseyi görmedik ama iğneye başladık kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim yavrumu Güzel düşünelim güzel olsun kızlar

Canım tebrik ederim sende melek annesiydin yanlış hatırlamıyorsam diğer gruptan hatırlıyorum seni rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

inşallah canımmm, bende pıhtılaşma nedeniyle hep 5.6 . haftada düşük yaptım kimyasal gebelik denebilir.

sen ilaç kullanıyormusun

Canım tebrik ederim sende melek annesiydin yanlış hatırlamıyorsam diğer gruptan hatırlıyorum seni rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Canım bende seni hatırladım kader ortağıyız biz Sen kaç haftalıksın canım . Şimdi çok dillendirmek istemiyorum değerim çok düşük sma doktorum hemen iğneye başlattı yinede. YaRın bakalım bi tekrar yaptırıcam kan tahlilini . Hakkımızda hayırlısı inşallah bu defa yüzümüz gülsün allahın izniyle

inşallah canımmm, bende pıhtılaşma nedeniyle hep 5.6 . haftada düşük yaptım kimyasal gebelik denebilir.

sen ilaç kullanıyormusun
Canım ben iki düşük bide 35 haftada kayıp yaşadım 4 genimde pıhtılaşma var henüz keseyi görmedim 4000 inox ve aspirin kullanıyorum bakalım cuma günü gidicem hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…