Kesinlikle bu durumu pek çok kişiden duydum, ama o kafa rahatlığına ulaşmak biraz zaman alıyor galibaKıyamam, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim de yaklaşık iki yıldır olmuyordu, temmuzda infertilite bölümüne başvurdum teşhis konulmamıştı daha, hormon testi için regl günü beklerken öğrendim ben de hamile olduğumu. Kafa raha olacak önce :)
Aynen canım HamdolsunÇok şükür hcg hesaplama derdimiz bitti en azından dimiartık kalp atışı derdine düştük
Bugün evde idrar testinden sonra ilk kez kan verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıkmadı yarına kaldı.hersey yolunda gider inşallah iyi akşamlar.bu arada 2. Bebeğime 50 kilo ile hamile kaldım 18 kilo aldım.dogum sonrası en fazla bir yılda 53 kiloya düştüm.meteobolizma meselesi bebeği düşünün öncelikl
Bugün evde idrar testinden sonra ilk kez kan verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıkmadı yarına kaldı.hersey yolunda gider inşallah iyi akşamlar.bu arada 2. Bebeğime 50 kilo ile hamile kaldım 18 kilo aldım.dogum sonrası en fazla bir yılda 53 kiloya düştüm.meteobolizma meselesi bebeği düşünün öncelikle yemenize bakın abartmadan tabi
Valla canim ben 12kilo olan 14 aylik ve yurumeyen oglumu hop oraya hop buraya tasiyorum :))Kızlar sizce bir buçuk litre su şişelerini kaldırmayla bir şey olur mu. Ben odadan odaya taşıyorum ama çok zorlamıyo beni yine de size sormak istedim tüp bebek bu arada benimki. Ama tecrübeliler varsa soruyum içim rahat etsin dedim
tasidigimiz kol cantasi bile o kadar.. Birsey olmaz. 2. Bebekleri olan anneler 12 15 kilo cocuklarini tasiyor sonucta. Hee onada dikkat etmek lazim . Ama 1.5 lt bisey olmaz..Kızlar sizce bir buçuk litre su şişelerini kaldırmayla bir şey olur mu. Ben odadan odaya taşıyorum ama çok zorlamıyo beni yine de size sormak istedim tüp bebek bu arada benimki. Ama tecrübeliler varsa soruyum içim rahat etsin dedim
birsey tasimaktansa yukari uzanmaya da cok dikkat etmek lazim..Kızlar sizce bir buçuk litre su şişelerini kaldırmayla bir şey olur mu. Ben odadan odaya taşıyorum ama çok zorlamıyo beni yine de size sormak istedim tüp bebek bu arada benimki. Ama tecrübeliler varsa soruyum içim rahat etsin dedim
cok dogru yazmissin cnm. Bizdede aynen dedigin gibi oldu. Takibi biraktigim ay oldu..ustelik oglumdada aynen ole olmustu. Ve iliskiyi cocuk yapmak icon yasamayacaksin. O zaman olmuyor. Aylarca neler denemedik. Ama kafan rahatsa tek seferdede oluyor.. Allahim olmayanlara da nasip etsin..
uzmenayu canım keseyi gördünüzmü benimde tahmini doğum tarihi aynı cuma gününe çağırdı dr umarım güzel haberler alırım
Canım aile hekimliklerinde değerler düşük öıkıyo sanırım:/ bende dün yaptrdım bugün aldım için rahat olsun senin benimm çokk çok daha düşük 8,5 .. benim birde gebeliğim riskli ama doktorum hemen tedavilerime başlattı. Sonuçta gebelik var şuan canım inşallah allahon izniyle değerlerimiz artar ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırızBen ilk beta HCG yaptırdım dün bugün aldım sonucu 96 çıktı düşük değer artışa bakicaz dedi aile hekimine çıktım ben. daha kadın doğuma çıkmadım perşembe kan vereyim cuma alırım sonucu haftaya çıkarım kadın doğuma ancak.bende işler yolunda mı bilmiyorum
Yolundadır canım yapma lütfen rahat olmaya çalış geç döllenme olmuştur büyük ihtimal yumurtlama tarihleride kişiden kişiye değişgen oluyor adet döneminde bile yumurtlayan duydum benBen ilk beta HCG yaptırdım dün bugün aldım sonucu 96 çıktı düşük değer artışa bakicaz dedi aile hekimine çıktım ben. daha kadın doğuma çıkmadım perşembe kan vereyim cuma alırım sonucu haftaya çıkarım kadın doğuma ancak.bende işler yolunda mı bilmiyorum
Canım tebrik ederim sende melek annesiydin yanlış hatırlamıyorsam diğer gruptan hatırlıyorum seni rabbim yüzümüzü güldürür inşallahCanım aile hekimliklerinde değerler düşük öıkıyo sanırım:/ bende dün yaptrdım bugün aldım için rahat olsun senin benimm çokk çok daha düşük 8,5 .. benim birde gebeliğim riskli ama doktorum hemen tedavilerime başlattı. Sonuçta gebelik var şuan canım inşallah allahon izniyle değerlerimiz artar ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Bugün doktora gittim kızlar çok şükür keseyi gördük ekranda kalp atışını da gösterdi bin şükür daha yeni başlamış dedi ultrason a göre 5+6 çıktık son adete göre 6+4 tük doktor normal dedi ilerleyen haftada yakalar dediAynen canım Hamdolsun
Ahh canım bi de bana sorsan..Korkumdan uyuyamıyorum.Hepsi de kolay kendinizi boşuna uzmeyin
Ben 2016 ekim ayında ölü doğum yaptım 35 haftalık genetik araştırmalarımı yaptım pıhtılaşma çıktı daha keseyi görmedik ama iğneye başladık kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim yavrumu Güzel düşünelim güzel olsun kızlar
Ben 2016 ekim ayında ölü doğum yaptım 35 haftalık genetik araştırmalarımı yaptım pıhtılaşma çıktı daha keseyi görmedik ama iğneye başladık kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah bu sefer sağlıcakla kucağıma alabilirim yavrumu Güzel düşünelim güzel olsun kızlar
Canım bende seni hatırladım kader ortağıyız bizCanım tebrik ederim sende melek annesiydin yanlış hatırlamıyorsam diğer gruptan hatırlıyorum seni rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
Hadi gözün aydınBugün doktora gittim kızlar çok şükür keseyi gördük ekranda kalp atışını da gösterdi bin şükür daha yeni başlamış dedi ultrason a göre 5+6 çıktık son adete göre 6+4 tük doktor normal dedi ilerleyen haftada yakalar dedi
Canım ben iki düşük bide 35 haftada kayıp yaşadım 4 genimde pıhtılaşma var henüz keseyi görmedim 4000 inox ve aspirin kullanıyorum bakalım cuma günü gidicem hayırlısıinşallah canımmm, bende pıhtılaşma nedeniyle hep 5.6 . haftada düşük yaptım kimyasal gebelik denebilir.
sen ilaç kullanıyormusun