2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Kızlar çok dertliyim bende 10 yaşında bir oğlan var düşman başına tembel mi tembel bir güne bir gün kitap okuyayım demiyor varsa yoksa eğlence.tablet bilgisayar vermiyorum ama TV koca gün izlese başından kalkmaz.benim izlediğim takip ettiğim hiçbir şey yok kumanda elinden düşmüyor.bir de 2 yaşında var o da koca gün çığlık çığlığa bütün apartmanı inletiyor hiç rahat huzur vermiyor 2 yaş sendromuna mı girdi naptı.bende 3. Ye hamileyim inanın bana çok mutsuzum.nasil yaparım bilmiyorum.sanirim bizim fabrika bozuk malzemeden üretim yapıyor biz yaptık olmadı yani.cok endiseliyim bu dünyaya bir tane daha böylesi nasıl olur haksızlık olmaz mı diğer insanlara

Bence ikisinin de durumu yaslarina gore cok normal. Oglan ergenlik oncesi donemde. Yapcak bisi yok, butun elektronik aletleri yasaklayamazsin. Kiz da dedigin gibi iki yas sendromu olabilir. Normalde idare edersin de hamile olunca katlanmasi zor bir hale gelmis. Mumkun oldugunca cevrenden yardim almaya bak. Oglani bol bol arkadaslarinin evine yolla. Kizi da yakinsa anneanne babaanneye fln gonder arada bi. Sen tek basina gez dolas gunduzleri.

2 si de oğlan ve benim dinlenmek gibi bir secenegim Yok anneanne babaanne başka şehirde ilkokul bitti bizim gayretimizle ite kaka başarılıdır aslında istese azıcık.konusuyorum anlatıyorum yok hafıza berbat.4 sene ilkokuldan hiçbir şey götürmüyor ortaokula.ayları say diyorum yok.Atatürk doğum ölüm ne zaman diyorum yok

Neyse benim derdim başka buraya yazıp kimseyi derdimle kafa sisirmeye gerek yok.herkes çocuk olsun istiyor.bense ne gerek vardı kafasındayım.bazen evlenmek bile saçmalık geliyor.sağlıcakla kalın

Tandem emzirme var hamileler de emzirebiliyor. Ona göre iyi beslenmen falan gerek Arkadaşım bunu başardı üzme kendini istersen 4 ay daha emzir sonra kesersin.
Çok halsizlesiyorum zaten süt pek yok sadece yavrum rahatlıyor. Bakalım daha kıyamadım bekleyip yavaş yavaş keserim inşallah o da belki

İki çocukla uyku vakti olacağını sanmıyorum

Canım ben kilolu hamile kaldım maalesef ama olsun kilo verilir sağlıklı olalımda

Tek kese kuzum.bende 73 ile hamile kaldım boy kaç

31 aylık. Aynen çok uzun tüp bebek olmak için doktora gidecektik 1 ay sonra. Tüp bebekte ev taşıyamayız diye taşınmıştık . Hamileymişim oysaki.

Enfeksiyon icin ilac verdimi nasil tedavi olucakmissin gecmis olsun
monupol muydu neydi bi şase verdi tek kullanımlık onu içtim dün gece kaşıntı içinde travazol verdi canım geçer inşallah hiç yaşamadığım birşey aslında ve gebelikte sıkıntılı bi durum ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…