2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
İlk düşükten 5 sene sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim. O zaman dua etmiştim Allah'ım sen yavrumun varlığını bana bildir diye. O yüzden şikayet edemiyorum bulantıdan.
aslinda sikayet degil sukur etmemiz lazim. İnaniyorum ki herkes icten ice sukrediyo zaten. Cunku suan yasadiklarimiz bi mucize.. Ama o mucizeler bazen gercekten hamile degil hasta hissetmemize sebep oluyor.. Yinede guzel tabii ki.. Suan kiziniz kac yasinda dusukten sonra 5 yil cok uzunmus

Bugün evde idrar testinden sonra ilk kez kan verdim sağlık ocağında bugün sonuç çıkmadı yarına kaldı.hersey yolunda gider inşallah iyi akşamlar.bu arada 2. Bebeğime 50 kilo ile hamile kaldım 18 kilo aldım.dogum sonrası en fazla bir yılda 53 kiloya düştüm.meteobolizma meselesi bebeği düşünün öncelikle yemenize bakın abartmadan tabi

aslinda sikayet degil sukur etmemiz lazim. İnaniyorum ki herkes icten ice sukrediyo zaten. Cunku suan yasadiklarimiz bi mucize.. Ama o mucizeler bazen gercekten hamile degil hasta hissetmemize sebep oluyor.. Yinede guzel tabii ki.. Suan kiziniz kac yasinda dusukten sonra 5 yil cok uzunmus
Bende mutluyum sıkıntı yok yeter mı endişe edilecek bir durum olmasın sabah ilk defa öğüre öğüre kalktım yani yerlerde surundum resmen tansiyonum düştü ama korktum kötü bir şey olacak diye .. Ama normalmiş sanırım .. ilk defa başıma geldiği için endişelendim .. Yoksa elhamdulillah mutluyum çok mutluyum ve razıyım ..

Kizlarr cinsiyeti merak ediyomusunuz:) karbonat testini deneyeniniz var mi yada bildiginiz baska bisi var mi
Saçla bakılan bir şey var benim ikiz arkadaşım baktı ne kadar doğrudur bilmem bir kız bir erkek çıktı.ikize hamile arkadaşım var onun cinsiyeti belli oldu ondada bir kız bir erkek

Kızlar crinone jel kullanan varsa benimki çok dışarı atılıyo ya benim durumumda olan var mı??yürüyorum yirmi dakika ona rağmen:KK43:

CanıM bizimki ilk olunca insan gitmek istiyor :)Strese gireceğini bile bile gidiyorsun yani :)
Doğrudur canım tatlı stresler bunlar. Ben ilkinde de öyle hemen gitmem allaha emanet ettim hiç bi sıkıntı olmadı. Doktorlar daha çok sıkıntı yaratıyor bazen. Ama insanda hergün gitse bıkmaz ya ne güzel bi duygu ikincisi ilkinden daha heyecanlı oluyor :))

Ben asla kilo olayına takılmayacam eşime söz verdim.şimdiden 1 kilo aldım bile.zaten kilolu hamile kaldım Aralık 28 de 20 haftalık ölü doğum Yaptım o kiloları veremedim stresten.73 ile hamile kaldım şuan 74 üm.boy 1.70.oğlumda 16 kilo aldım ama doğum sonrası 28 kilo verdim bol emzir bide gaz Sancısı varsa bak nasıl kilo veriyorsun uykusuzlukla:spor:
Dadli Dadli herşey yolunda olmasına çoksevindim öncelikle.Bende tedavilerden dolayı 73 le hamile kaldım yarım kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum doktorum ikiz kilona çok dikkat etmen gerekiyor kilo almaman lazım dedi zaten karnımı doyuruyorum o kadar fazlasını midem kabul etmiyor. Doktor tekmi ikizmi söyledimi

kizlar ben bir sey sormak istiyorum bugun 5 +3 üz. kesemi gecen carsamba gördum. kesenin iconde bebek ultrasonda ne zaman gorunur. merak ediyorum gitmek istiyorum

Kızlar crinone jel kullanan varsa benimki çok dışarı atılıyo ya benim durumumda olan var mı??yürüyorum yirmi dakika ona rağmen:KK43:
Evet benim de oyle. Ama sanirim normal. Yani icindeki hormonu vucut emiyor, sonra posasi disari atiliyor. Yaptiktan bir kac saat sonra beyaz beyaz cikiyo hemen

X