senın degerın ne zaman 1408dı cnm
normal cnm. Herkes vaktinde yada erken yumurtlamiyor ki. Belki de 2 kere yumurtladin.belli ki gec yumurtlamissin. Hic onemli degil 16 haftaya kadar doktor olcumlerinde 1 hafta falan geri cikiyor buyumesi. Sonrasi yakaliyorlar zaten. Dedim ya oglumda 11 diye. 10 zaten sinir deger. Ve 40. Haftada oglum 41 haftalik gelisime uyum sagliyordu. Vakti gececek diye ve daha baska.sebeplerle sezeryanla aldik. Hic te sorun olmadi. Hayirli olsun 3. Bebegin
Ya cnm. Benim oncrki gebeligimde imk degerim 10 cikmisti vé hamileydim. Bi hafta sinra 90 cikmisti. Cok gec dollenme olmustuİnan ağladım ağlayacam 2.gebeligimde 1408 çıkmıştı çift kese vardı ama.burdan okuyorum benim ki gjbi değer alan yok.3. bebeğim olacak kısmetse ama ilk defa olacak gibi.hem de sürpriz bir gebelik ama nolsa annelik yani
Allah hayırlısını nasip etsin. Biraz sakin ol. Zamanla yükselir. O değere göre var. Ben daha kan değerime bile baktırmadım. Sayılar mühim değil sağlıklı ve hayırlısı olsunİnan ağladım ağlayacam 2.gebeligimde 1408 çıkmıştı çift kese vardı ama.burdan okuyorum benim ki gjbi değer alan yok.3. bebeğim olacak kısmetse ama ilk defa olacak gibi.hem de sürpriz bir gebelik ama nolsa annelik yani
Ben 24 ile öğrendim canım. Önemli olan 2 günde 2ye katlaması. O zaman sağlıklı bir gebelik ilerlediğine işaret eder.Sat 20 temmuz 21 Ağustos tahlili sonucum beta HCG 96 aile hekimi düşük değerin dedi bu sonucu olan var mıydı içinizde
4.aydan sonra canım rabbim nasip ederse :)Günaydın kızlartecrübesiz bir anne adayı olarak soruyorum bizim göbüşler ne zaman şişmeye başlayacak
Yaa daha çok varmış :) inşallah görürüz o günleri de ben daha kese görmeye bile gitmedim4.aydan sonra canım rabbim nasip ederse :)
Canım karın işi tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benim devasa bir göbeğim vardı.. 3 aylıkken hamile olduğum belliydi. Sanırım yine öyle olacak.Yaa daha çok varmış :) inşallah görürüz o günleri de ben daha kese görmeye bile gitmedim
Benim göbeğim yok canım bu ara biraz kabızlık ve şişkinlik var ama kasıklarım da gün geçtikçe şişiyor gibi geliyor psikolojik belki deCanım karın işi tamamen vücut yapısıyla alakalı. Benim devasa bir göbeğim vardı.. 3 aylıkken hamile olduğum belliydi. Sanırım yine öyle olacak.
Kızkardeşim 5 aylık hamileyken hamile olduğu belli değildi.
Sen şimdi onu içerden hissediyorsun ya, dışardan da belli olur gibi geliyor :) Kasıklar alt karın hafiften sivrilmeye ve sertleşmeye başlayacak yavaş yavaş. Mesela benim bedenim değişmemişti ama pantolonlarım rahatsız ediyordu.Benim göbeğim yok canım bu ara biraz kabızlık ve şişkinlik var ama kasıklarım da gün geçtikçe şişiyor gibi geliyor psikolojik belki de
Sevindim canım hayırlı olsunhcg 349 çıktı, persembe doktora gideceğim
Sevindim canım hayırlı olsunhcg 349 çıktı, persembe doktora gideceğim
yapiya gore degisir cnm. Ben 8. Haftada hamile pantolonu almistim. Cunku ic karnim hic genis degil. Guzel bi yemekten sonra bile normalde kocaman siser gobegim. Ama bu hamileligimde 5. Hafta fena sisligim vardi aksamlari kocaman oluyodu. 7. Haftanin yarisini gectim hic bi sislik yok.Günaydın kızlartecrübesiz bir anne adayı olarak soruyorum bizim göbüşler ne zaman şişmeye başlayacak
Ya gerçekten öyle tüm hayatım değişti sadece onun için yaşıyorum sanki seviyorum karnımı sürekli :) Allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsinSen şimdi onu içerden hissediyorsun ya, dışardan da belli olur gibi geliyor :) Kasıklar alt karın hafiften sivrilmeye ve sertleşmeye başlayacak yavaş yavaş. Mesela benim bedenim değişmemişti ama pantolonlarım rahatsız ediyordu.