- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
1.64 seninTek kese kuzum.bende 73 ile hamile kaldım boy kaç
1.701.64 senin
İyi senin uzunmuş biraz :)
Canım Göbek var amaİyi senin uzunmuş biraz :)
Sat 20 temmuz 21 Ağustos tahlili sonucum beta HCG 96 aile hekimi düşük değerin dedi bu sonucu olan var mıydı içinizde
Geçmiş döllenme olduysa düşüktür. Biraz daha bekle tekrar yaptır
ben suan Tek cocukla uyuyamiyorum. İki olunca uyur gezer olcaz heraldeİki çocukla uyku vakti olacağını sanmıyorum
normal cnm ben onceki gebeligimde adetin 32. Gunu hcg 11 di. Sadece 11. Oglum suan 20 aylik. Cok sukur.Sat 20 temmuz 21 Ağustos tahlili sonucum beta HCG 96 aile hekimi düşük değerin dedi bu sonucu olan var mıydı içinizde
Sen ne yaptın canım tahlilleriBir aksilik olmazda devam ederse bende aranızdayım kızlar :)
Sen ne yaptın canım tahlilleri
ben suan Tek cocukla uyuyamiyorum. İki olunca uyur gezer olcaz heralde
normal cnm ben onceki gebeligimde adetin 32. Gunu hcg 11 di. Sadece 11. Oglum suan 20 aylik. Cok sukur.
inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız canım sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırızBir aksilik olmazda devam ederse bende aranızdayım kızlar :)
inşallah hiçbirimiz sorun yaşamayız canım sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıklı hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız
İnan ağladım ağlayacam 2.gebeligimde 1408 çıkmıştı çift kese vardı ama.burdan okuyorum benim ki gjbi değer alan yok.3. bebeğim olacak kısmetse ama ilk defa olacak gibi.hem de sürpriz bir gebelik ama nolsa annelik yani
normal cnm. Herkes vaktinde yada erken yumurtlamiyor ki. Belki de 2 kere yumurtladin.belli ki gec yumurtlamissin. Hic onemli degil 16 haftaya kadar doktor olcumlerinde 1 hafta falan geri cikiyor buyumesi. Sonrasi yakaliyorlar zaten. Dedim ya oglumda 11 diye. 10 zaten sinir deger. Ve 40. Haftada oglum 41 haftalik gelisime uyum sagliyordu. Vakti gececek diye ve daha baska.sebeplerle sezeryanla aldik. Hic te sorun olmadi. Hayirli olsun 3. Bebeginİnan ağladım ağlayacam 2.gebeligimde 1408 çıkmıştı çift kese vardı ama.burdan okuyorum benim ki gjbi değer alan yok.3. bebeğim olacak kısmetse ama ilk defa olacak gibi.hem de sürpriz bir gebelik ama nolsa annelik yani