2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Sat 20 temmuz 21 Ağustos tahlili sonucum beta HCG 96 aile hekimi düşük değerin dedi bu sonucu olan var mıydı içinizde

Kızlar başım çatlıyor zaten hamilelik tansiyonum var doğumdan sonrada geçmedi.akşam eşime sinirlendim dahada arttı baş ağrım

Geçmiş döllenme olduysa düşüktür. Biraz daha bekle tekrar yaptır

İlişki tarihinden eminim ama yumurtlama döllenme o gün mü yoksa 1 yada ,2 gün sonra mı bilmiyorum tabi birde bu hormon yerleşmeden sonra artıyor diye okumuştum.2. gebeliğim de 1408 çıkmıştı

İki çocukla uyku vakti olacağını sanmıyorum
ben suan Tek cocukla uyuyamiyorum. İki olunca uyur gezer olcaz heralde
Sat 20 temmuz 21 Ağustos tahlili sonucum beta HCG 96 aile hekimi düşük değerin dedi bu sonucu olan var mıydı içinizde
normal cnm ben onceki gebeligimde adetin 32. Gunu hcg 11 di. Sadece 11. Oglum suan 20 aylik. Cok sukur.

ben suan Tek cocukla uyuyamiyorum. İki olunca uyur gezer olcaz heralde
normal cnm ben onceki gebeligimde adetin 32. Gunu hcg 11 di. Sadece 11. Oglum suan 20 aylik. Cok sukur.

İnan ağladım ağlayacam 2.gebeligimde 1408 çıkmıştı çift kese vardı ama.burdan okuyorum benim ki gjbi değer alan yok.3. bebeğim olacak kısmetse ama ilk defa olacak gibi.hem de sürpriz bir gebelik ama nolsa annelik yani

senın degerın ne zaman 1408dı cnm

normal cnm. Herkes vaktinde yada erken yumurtlamiyor ki. Belki de 2 kere yumurtladin.belli ki gec yumurtlamissin. Hic onemli degil 16 haftaya kadar doktor olcumlerinde 1 hafta falan geri cikiyor buyumesi. Sonrasi yakaliyorlar zaten. Dedim ya oglumda 11 diye. 10 zaten sinir deger. Ve 40. Haftada oglum 41 haftalik gelisime uyum sagliyordu. Vakti gececek diye ve daha baska.sebeplerle sezeryanla aldik. Hic te sorun olmadi. Hayirli olsun 3. Bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…