2018 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 118 51,3%
  • Erkek

OY: 102 44,3%
  • İkiz Kız

OY: 3 1,3%
  • İkiz Erkek

• İkiz, Bir Kız Bir Erkek

• Üçüz

OY: 1 0,4%

• Ankete Katılan
    230
Ben asla kilo olayına takılmayacam eşime söz verdim.şimdiden 1 kilo aldım bile.zaten kilolu hamile kaldım Aralık 28 de 20 haftalık ölü doğum Yaptım o kiloları veremedim stresten.73 ile hamile kaldım şuan 74 üm.boy 1.70.oğlumda 16 kilo aldım ama doğum sonrası 28 kilo verdim bol emzir bide gaz Sancısı varsa bak nasıl kilo veriyorsun uykusuzlukla

bu zamanlarda ole oluyor bazen bulanti istahsizlik.. Ama gecer

cabuk acikmaya basladim bende.. Sık az yemek en dogrusu.. Ogluma hamileyken kpss ye girmistim. 2 saat sinav yolda 1 saat gidis donus 2 saat toplam 4 saat ac kalamam diye ekmek arasi yapmistim. Millet hala soru cozuyodu iceei girmeden son dk ben ekmek arasi yiyodum. Ahahaaaa

aynem cnm dogru soluyorsun hele ki gazli ve hareketli bi bebek olursa.. Bazen yemek yemeyi unutuyor insan. Benim evimde kac gun tencere kaynamadi.. Bos vakitte sadece uyku on planda oluyordu benim icin.

Bunları yiyebilmek için bulantımın geçmesi gerek

Kızım da 54 ile hamile olduğumu öğrendim. İlk aylarda kilo verdim 50 ye düştüm. Sonra 18 kilo aldım. Bebeğimin kırkı çıktığında 55 kiloydum. Şimdi 52.5 ile hamile olduğumu öğrendim. Şu an 50.5 kiloyum. Bakalım hayırlısı.

Benim il gebelikten 5 kilo kaldı siz vermişsiniz ne güzel . Benim kızın maşallah hiç eziyeti yoktu uykusuzluk da çekmedim ondan heralde

Benimkilere de doktor kıymetli bebek diyor. Hatta doğumda da bu aile obsesif diye uyarmış hemşireleri ebeleri. İnsan nasıl mutlu olacaksa öyle yapmalı. Gittiğimde ne zaman istiyorsan gel dedi. Özledikce görmek istedikce kalp atışını duymak istedikce gel dedi. Çok titizlenmek istemiyorum ama. İnsan kendini de üzmemeli.

Geceleri benimde midem kazınıyor yesek bi dert yemesem bi dert

Benim il gebelikten 5 kilo kaldı siz vermişsiniz ne güzel . Benim kızın maşallah hiç eziyeti yoktu uykusuzluk da çekmedim ondan heralde
Benim kızım kolik ti. Kusması 7 ay sürdü. Ek gıdaya geçene kadar gazi devam etti. Aslen uslu bir çocuk ama uyku ve yemek hala yok. Bu da insanı yoruyor. Bugünler zor geçiyor. Allah hepimize yardım etsin.

kizlar bugün okadar halsizim ki bütün gün yattim cok uykusuzluk ve yorgunluk var üstımde. mutfaga gitsem lavobaya gitsem yoruluyorum sanki üzerimde kocaman bir ağırlık var gibi.

Ben 52 kilo hamile kaldım 8 kilo aldım.her şeyi yedim ama beyaz ekmek yemedim,cips vs yok yararlı olacak şeyleri yemeye gayret ettim ama deli yedim.
Ne kadar yiyorsam o kadar da yürüdüm 3330 doğdu oglum

Enfeksiyon icin ilac verdimi nasil tedavi olucakmissin gecmis olsun

Benim bulantımın oldukça fazla. Geçen hamileliğimde ilaç işe yaramamıştı. Bunda istemiyorum dedim. Doktorum kendini zorlama yemek için ilk 3 ay önemli değil dedi. Bizde durum tam tersi

Ben 52 kilo hamile kaldım 8 kilo aldım.her şeyi yedim ama beyaz ekmek yemedim,cips vs yok yararlı olacak şeyleri yemeye gayret ettim ama deli yedim.
Ne kadar yiyorsam o kadar da yürüdüm 3330 doğdu oglum
bende 54 ile hamile kaldim. 28. Haftadan sonra bugday ekmegine gectim. Seker cikmisti. Ona gore beslendim. 3500 dogdu oglum. Bende ilk 3 ayda yine 54 kiloya dustum.

İlk düşükten 5 sene sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim. O zaman dua etmiştim Allah'ım sen yavrumun varlığını bana bildir diye. O yüzden şikayet edemiyorum bulantıdan.

Aynen bahsettiğiniz gibi bir arkadaşın eşi kilo almamak için hamilelikte nerdeyse diyet yaptı. Sonuç bebek tam kiloyu hatırlamıyorum ama sağlıklıydı. Ama annenin bacak kemikleri zayıfladığı için 3 ay yatağa mahkum oldu. Herşeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…