aslinda sikayet degil sukur etmemiz lazim. İnaniyorum ki herkes icten ice sukrediyo zaten. Cunku suan yasadiklarimiz bi mucize.. Ama o mucizeler bazen gercekten hamile degil hasta hissetmemize sebep oluyor.. Yinede guzel tabii ki.. Suan kiziniz kac yasinda dusukten sonra 5 yil cok uzunmusİlk düşükten 5 sene sonra kızıma hamile olduğumu öğrendim. O zaman dua etmiştim Allah'ım sen yavrumun varlığını bana bildir diye. O yüzden şikayet edemiyorum bulantıdan.
Bende mutluyum sıkıntı yok yeter mı endişe edilecek bir durum olmasın sabah ilk defa öğüre öğüre kalktım yani yerlerde surundum resmen tansiyonum düştü ama korktum kötü bir şey olacak diye .. Ama normalmiş sanırım .. ilk defa başıma geldiği için endişelendim .. Yoksa elhamdulillah mutluyum çok mutluyum ve razıyım ..aslinda sikayet degil sukur etmemiz lazim. İnaniyorum ki herkes icten ice sukrediyo zaten. Cunku suan yasadiklarimiz bi mucize.. Ama o mucizeler bazen gercekten hamile degil hasta hissetmemize sebep oluyor.. Yinede guzel tabii ki.. Suan kiziniz kac yasinda dusukten sonra 5 yil cok uzunmus
O bende her gün oluyor malesef. Yemek yapasim evi temizleyesim hiç bişey yapasim gelmiyorkizlar bugün okadar halsizim ki bütün gün yattim cok uykusuzluk ve yorgunluk var üstımde. mutfaga gitsem lavobaya gitsem yoruluyorum sanki üzerimde kocaman bir ağırlık var gibi.
cok zor gercekten allah yardimcimiz olsunO bende her gün oluyor malesef. Yemek yapasim evi temizleyesim hiç bişey yapasim gelmiyor
Saçla bakılan bir şey var benim ikiz arkadaşım baktı ne kadar doğrudur bilmem bir kız bir erkek çıktı.ikize hamile arkadaşım var onun cinsiyeti belli oldu ondada bir kız bir erkekKizlarr cinsiyeti merak ediyomusunuz:) karbonat testini deneyeniniz var mi yada bildiginiz baska bisi var mi
Nasıl bakılıyomuş canım yaSaçla bakılan bir şey var benim ikiz arkadaşım baktı ne kadar doğrudur bilmem bir kız bir erkek çıktı.ikize hamile arkadaşım var onun cinsiyeti belli oldu ondada bir kız bir erkek
Doğrudur canım tatlı stresler bunlar. Ben ilkinde de öyle hemen gitmem allaha emanet ettim hiç bi sıkıntı olmadı. Doktorlar daha çok sıkıntı yaratıyor bazen. Ama insanda hergün gitse bıkmaz ya ne güzel bi duygu ikincisi ilkinden daha heyecanlı oluyor :))CanıM bizimki ilk olunca insan gitmek istiyor :)Strese gireceğini bile bile gidiyorsun yani :)
Ben asla kilo olayına takılmayacam eşime söz verdim.şimdiden 1 kilo aldım bile.zaten kilolu hamile kaldım Aralık 28 de 20 haftalık ölü doğum Yaptım o kiloları veremedim stresten.73 ile hamile kaldım şuan 74 üm.boy 1.70.oğlumda 16 kilo aldım ama doğum sonrası 28 kilo verdim bol emzir bide gaz Sancısı varsa bak nasıl kilo veriyorsun uykusuzlukla
iBebeğini sütten kesecekmisin. Sanki hamileyken kesmek gerekiyor diye duymuştum
Hoşgeldin hayırlı olsunKızlarrr bende varım benide alın gruba
Anlatılacak gibi birşey değil.internete bi yaz istersen saç ve yüzükle bakılan çocuk sayısı brlki video falan vardırNasıl bakılıyomuş canım ya
Keseyi gördüysen 6. Haftada bebek gözükür canım 4 5 gün sonra ama kalp atışını duyamayabilirsin,kizlar ben bir sey sormak istiyorum bugun 5 +3 üz. kesemi gecen carsamba gördum. kesenin iconde bebek ultrasonda ne zaman gorunur. merak ediyorum gitmek istiyorum
Canım nasıl gördün beş artı üç çok erken diilmikizlar ben bir sey sormak istiyorum bugun 5 +3 üz. kesemi gecen carsamba gördum. kesenin iconde bebek ultrasonda ne zaman gorunur. merak ediyorum gitmek istiyorum
Evet benim de oyle. Ama sanirim normal. Yani icindeki hormonu vucut emiyor, sonra posasi disari atiliyor. Yaptiktan bir kac saat sonra beyaz beyaz cikiyo hemenKızlar crinone jel kullanan varsa benimki çok dışarı atılıyo ya benim durumumda olan var mı??yürüyorum yirmi dakika ona rağmen