- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.861
Selam kızlar nasılsınız gecmişi okumaya calısıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinde ikinci cocuk herhalde hayırlı olsunGüvendiğim bir sutcumuz var ondan alıyorum sütü ama pek içiyorum diyemem oğlum iciyor
benımde sutcum gelıyo kapıya ama dedımkı adama acık acık hamıle olabılırım dr.uma danısayım oyle senden alırım dıye adamda sasırdı :)Tabiki kaynatmadan olurmu hemde baya kaynatiyorum arada yoğurtta yapıyorum ama bu aralar bıraktım tekrar baslicak yoğurt yapmaya
bende aynı canım geç yumurtlama 9 mayıs tahmni dogum tarihim 15 güne duyarsın dedi drBir hafta geç yumurtlamıştım sata göre 6+0 ama bence 5 hafta şimdi sıra bekliyorum inş güzel haberler alırım
canım değerlerin artıyo korkma bence 5+3 keseyi gördüm ama cok kucuk zor gordu drgun asırı canım bak yazayım sadece bı tanesı 5 gun sonra yapıldı. benım tup bebek oldugu ıcın transferden sonrakı gunlerı yazıyorum
7.gun-32.25
9.gun-40.64
11.gun-53.13
13.gun-83.03
18.gun-5gun sonra 313
20.gun-430
ıkı kat arttı mı sızde benım hıc artmadı da korkuyorum. dıyorum kı gebelık yok. ama dr her gıttıgımde umutlu ınsallah dedıgı gıbı olur. hatta esıme bıtkısel kurlere basladım bebiş olmazsa dıye :)canım değerlerin artıyo korkma bence 5+3 keseyi gördüm ama cok kucuk zor gordu dr
Evet adetinin başladığı günbenımde sutcum gelıyo kapıya ama dedımkı adama acık acık hamıle olabılırım dr.uma danısayım oyle senden alırım dıye adamda sasırdı :)
bende yarın kontrolum var hem dr.uma danısayım hemde sızlerde oyle yapıyosanız sutcume yıne gelırsın derım.
bırde bı konuda yardıma ıhtıyacım var
SAT :son adetımın ılk gunu degıl mı?yanlıs bılmıyorum
tesekkur ederımEvet adetinin başladığı gün
Can'ım vajinal ultrasonda mı gördü keseyi? Ben de yarın doktora gidicem. 5+3 oluyor tam.canım değerlerin artıyo korkma bence 5+3 keseyi gördüm ama cok kucuk zor gordu dr
amin canım inşallah 1 tane var allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah da kardeş istiyorduk artık bi dahakine :)Canım inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Ben gitmedim randevum 22 eylul bulantı kusma aserme yok normal herşey göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında sende ne var ne yokSlm kızlar nasılsınız biraz uzandım sabah beri reçel yapmakla meşgulüm sizlerde ne var yök dr giden varmi
Selam kizlaaar çok zor bi hamilelik geçiriyorum ilk çocukta hiç böyle değildim mide bulantısı hiç geçmiyor hemde hiç çubuk kraker leblebi salatalık tuzlu ayran hepsini deniyorum sonra ıstikamet banyo.... 2 yaşında kızım var 'anne hasta' diyo sürekli sarılıyor meleğim yaa varmı çözüm bulan bulantiya???
Canım benimde ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı bebeğin kalbi durmuştu drum ikinci gebeliğimde coraspin başlattı çok şükür kızım sağlıkla doğdu sonra tayinimiz çıktı başka ile geldik buradaki dra söyledim o coraspine gerek yok dedi bende önceki druma ve arkadaşımın druna danıştım ikiside kullanman iyi olur dedi kullanıyorum 3gündür.Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diye
sarımsak kesip sür canım üzerine kurutur hemenKızlar merhaba ben 5+1 oldum bugun randevum 20 eylül. dün dudagımdan uçuk çıktı bi zararı olurmu acaba küçük ama baya acıyor tecrubeli anneler yaşadınız mı hiç böyle birşey
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin.su hemde ne kadar iciyorum. kizlar folik asit midemi bulandiriyor ben kullanamiyorum. ama tarifini deneyecegim.
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin. Folik asit mutlaka. Ekmek Arasina saklayın yutun filan.su hemde ne kadar iciyorum. kizlar folik asit midemi bulandiriyor ben kullanamiyorum. ama tarifini deneyecegim.