• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Tabiki kaynatmadan olurmu hemde baya kaynatiyorum arada yoğurtta yapıyorum ama bu aralar bıraktım tekrar baslicak yoğurt yapmaya
benımde sutcum gelıyo kapıya ama dedımkı adama acık acık hamıle olabılırım dr.uma danısayım oyle senden alırım dıye adamda sasırdı :)
bende yarın kontrolum var hem dr.uma danısayım hemde sızlerde oyle yapıyosanız sutcume yıne gelırsın derım.

bırde bı konuda yardıma ıhtıyacım var
SAT :son adetımın ılk gunu degıl mı?yanlıs bılmıyorum

canım değerlerin artıyo korkma bence 5+3 keseyi gördüm ama cok kucuk zor gordu dr
ıkı kat arttı mı sızde benım hıc artmadı da korkuyorum. dıyorum kı gebelık yok. ama dr her gıttıgımde umutlu ınsallah dedıgı gıbı olur. hatta esıme bıtkısel kurlere basladım bebiş olmazsa dıye :)

benımde sutcum gelıyo kapıya ama dedımkı adama acık acık hamıle olabılırım dr.uma danısayım oyle senden alırım dıye adamda sasırdı :)
bende yarın kontrolum var hem dr.uma danısayım hemde sızlerde oyle yapıyosanız sutcume yıne gelırsın derım.

bırde bı konuda yardıma ıhtıyacım var
SAT :son adetımın ılk gunu degıl mı?yanlıs bılmıyorum
Evet adetinin başladığı gün

Slm kızlar nasılsınız biraz uzandım sabah beri reçel yapmakla meşgulüm sizlerde ne var yök dr giden varmi

Slm kızlar nasılsınız biraz uzandım sabah beri reçel yapmakla meşgulüm sizlerde ne var yök dr giden varmi
Ben gitmedim randevum 22 eylul bulantı kusma aserme yok normal herşey göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı dışında sende ne var ne yok

Selam kizlaaar :KK49: çok zor bi hamilelik geçiriyorum ilk çocukta hiç böyle değildim mide bulantısı hiç geçmiyor hemde hiç çubuk kraker leblebi salatalık tuzlu ayran hepsini deniyorum sonra ıstikamet banyo.... 2 yaşında kızım var 'anne hasta' diyo sürekli sarılıyor meleğim yaa :anne:varmı çözüm bulan bulantiya???

Selam kizlaaar :KK49: çok zor bi hamilelik geçiriyorum ilk çocukta hiç böyle değildim mide bulantısı hiç geçmiyor hemde hiç çubuk kraker leblebi salatalık tuzlu ayran hepsini deniyorum sonra ıstikamet banyo.... 2 yaşında kızım var 'anne hasta' diyo sürekli sarılıyor meleğim yaa :anne:varmı çözüm bulan bulantiya???

Maalesef aynı şekilde ilk hamileliğim bulantılar beni hayattan soğuttu anne olacak olmanın keyfini çıkaramadım hicbirsey fayda etmiyor ve hic istahim da yok hersey midemi bulandiriyor

Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diye ❤️
Canım benimde ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı bebeğin kalbi durmuştu drum ikinci gebeliğimde coraspin başlattı çok şükür kızım sağlıkla doğdu sonra tayinimiz çıktı başka ile geldik buradaki dra söyledim o coraspine gerek yok dedi bende önceki druma ve arkadaşımın druna danıştım ikiside kullanman iyi olur dedi kullanıyorum 3gündür.

su hemde ne kadar iciyorum. kizlar folik asit midemi bulandiriyor ben kullanamiyorum. ama tarifini deneyecegim.
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin.

su hemde ne kadar iciyorum. kizlar folik asit midemi bulandiriyor ben kullanamiyorum. ama tarifini deneyecegim.
Nane için bir baska bayan rahim kasılmasına sebep olur dedi. Ben nane çayı az miktarda ok sanıyordum. Siz artık ya çok çok az koyun ya hiç koymayin. Folik asit mutlaka. Ekmek Arasina saklayın yutun filan.

Back