• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
aa başladı mı? kraker ve beyaz leblebi öneriyorlar birde zencefil canım. İnşallah kolay atlatırsın
Tam olarak değil ama başladı sanki ger an kusucakmış gbi hissedyrum bi de bnm fobim resmen bu kraker yiyorum sürekli inşallh çok ilerlemez

Tam olarak değil ama başladı sanki ger an kusucakmış gbi hissedyrum bi de bnm fobim resmen bu kraker yiyorum sürekli inşallh çok ilerlemez

İnşallah ilerlemez canım bende her sabah kontrol ediyorum kendimi başladı mı başlayacak mı diye ama henüz belirti yok. Sadece iştahsızım bu ara birde TSH yüksek çıkmış 3,5 o da yapabilirmiş iştahsızlığı..

Ben de aynen oyleyim mide bulantisi istahsizlik halsizlik :KK43: beyaz leblebi iyi geliyor cok su icmek lazim bu haftalar ama iyi gelmiyor mide bulantima ben de suya limon sikarak iciyorum sade sodayi limon sıkip icince de mideye iyi geliyor zencefil ve limonu suya koyup icmeyi tavsiye ediyorlar bir de gecmis olsunn
Sağol. Canım leblebiyi denerim bugün suyu zorla içiyorum mecbur çok şiddetli değil ama günlük hayatımı etkliyor biraz inşallah hemn atlatırız

İnşallah ilerlemez canım bende her sabah kontrol ediyorum kendimi başladı mı başlayacak mı diye ama henüz belirti yok. Sadece iştahsızım bu ara birde TSH yüksek çıkmış 3,5 o da yapabilirmiş iştahsızlığı..
Ya bn gecen grip oldum ondan sonra başladı bu iştahsızlık falan gerçi bn yine şanslıyım bazıları çok fena hallerde oluyolar inşallh başlamaz senin

Ya bn gecen grip oldum ondan sonra başladı bu iştahsızlık falan gerçi bn yine şanslıyım bazıları çok fena hallerde oluyolar inşallh başlamaz senin

İnşallah canım bende öyle umuyorum. Kız çocuklarında bulantı çok olur diye söyleniyor ama benim 2 kızımda da çok rahat geçmişti hamileliğim sadece küçüğünde 4. ayda bir tiksinme yaşamıştım bir o zaman bulanmıştı.

Canim tsh konusunda doktora gorundun danisdon degil mi kac gundur onunla ugrasiyorum ben de bi doktor ilac al yuksek en fazla 2.5 olmasi lazim dedi birkac tanesi gerek yok dedi neyse ilac almaya basladim ben de ne olur ne olmaz aliyor musun sen de ilac?

Canim tsh konusunda doktora gorundun danisdon degil mi kac gundur onunla ugrasiyorum ben de bi doktor ilac al yuksek en fazla 2.5 olmasi lazim dedi birkac tanesi gerek yok dedi neyse ilac almaya basladim ben de ne olur ne olmaz aliyor musun sen de ilac?

Ben daha bugün öğrendim canım cuma sağlık ocağı kan almıştı bugün dr. mail atmış dahiliyeye görün diye. K.doğum doktoruma gönderdim sonucu cevap bekliyorum.

İlacını mutlaka al ben ilk gebeligimde dokuz ay kullandım çok yüksek olmasa da bebeği etkilememesi için kullanmamız gerekiyor

Ben daha bugün öğrendim canım cuma sağlık ocağı kan almıştı bugün dr. mail atmış dahiliyeye görün diye. K.doğum doktoruma gönderdim sonucu cevap bekliyorum.
O da endokrine yonlendirebilir benim oyle oldu euthyrox 25 mcg verdiler bana ins hemen cevap alirsin doktorundan

İlacını mutlaka al ben ilk gebeligimde dokuz ay kullandım çok yüksek olmasa da bebeği etkilememesi için kullanmamız gerekiyor
3 gundur aliyorum ilacimi. Ilaca basladigimda 6 haftalik olmustuk ins almadigim surede kotu etkilenmemistir bebegim :(

Obirannekulan bu konuda en dertli kişiye sordunuz :) ben ABD deyim 8-9 dan once gidemiyoruz biz. Zaten folik asit alın diyip yolluyorlar geri. Siz hemen randevu alıp gidebilirsiniz. Ama ondan önce şimdi bir gün bile gecikmeden bugün eczaneye gidip folik asit ve gebelik vitaminleri alıyorsunuz. Normalde gebelikten 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Aman ihmal etmeyin asıl gebeliğin 4 haftasında bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor.hemen bugün gidin alin
Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diye ❤️

Gebeligin 3. Haftasi 3.67 ve 6. Haftasi 3.22 cikti basladik ilaca biz de. Cok yuksek degil 25 mcg ilac o yuzden ama cok onemliymis kime sorsam cok onemli ilac al mutlaka dedi bana burda o yuzden hemen yazdim ben de sana

Teşekkür ederim canım senin benden daha düşükmüş inşallah hemen yoluna girer değerlerin. Biraz araştırdım da 8-9 lara çıkan varmış.

kızlar merhaba
benım betahcg.m duzenlı artmıyor ama dr hıc umudunu kaybetmıyor bana karsı
degerlerim soyle
-32.25
-40.64
-53.13
-83.03
-5gun sonra 313
-430

yarın yıne kontrolum var
5+4 gunlugum bugun
kese gorulur mu yarın acaba?
bırde benım gıbı betahcg degerlerı duzenlı artmayıp hamıle olan bırılerını tanıyor musunuz?
bırde ne yıyıp içiyorsunuz?
hazır sut mu ıcıyorsunuz(UHT olanlardan)?
gunluk beslenmenızı ogrenebılır mıyım?

cok tesekkurler sımdıden...

Back