• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar bugun bulantim vardi sabah normal ama cok hafifti gun icinde kesildi birden hic anlamadim cok gerildim neden biranda bulanti kesilir ki aklimda kotu senaryolar yarin doktora gidecegiz kalp atisi duymaya insallah hersey yolundadir :(

Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diye ❤️
Canim geçmiş olsun bu sefer sağlıklı doğacak inşallah. Geçen sefer kaçıncı haftada corosprine başlatmışlardı? Sanırım kan pıhtılaşmasi için veriliyor bir çeşit aspirin bu dimi, bence ikinci bebekte de tekrar gerekebilir siz en iyisi tedbirli olun çıkın bir doktorun yanına. Ayrıca TSH tiroid hormonunun bakilmasini isteyin. Bunlar çözümü olan şeyler hiç dert etmeyin hormonlar için baktiracagim diyip gidin. Daha bebek gorunmez ama olsun.
Ablam da hemşire bu arada :)

Kizlar bugun bulantim vardi sabah normal ama cok hafifti gun icinde kesildi birden hic anlamadim cok gerildim neden biranda bulanti kesilir ki aklimda kotu senaryolar yarin doktora gidecegiz kalp atisi duymaya insallah hersey yolundadir :KK43:
Belirtiler arada gidip gelirmis çok takmayin. Benim gogus ağrım kesildi bir gün boyunca, sonra geri geldi. Mide bulantısı da çok hafiften yolluyorlar gibi

Çok sanslisin...Bende seni kıskandım şekerim:işsiz::işsiz:..Mide bulantısı insani bitiriyor maleseff.Umarım sende de olmaz bizler gibi
Olacağını pek dusunmuyorum oğlumda olmamıştı çok şükür Allah kolaylık versin sizlere viran evvel geçsin bulantılarıniz

Canım benimde ilk gebeliğim 9 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı bebeğin kalbi durmuştu drum ikinci gebeliğimde coraspin başlattı çok şükür kızım sağlıkla doğdu sonra tayinimiz çıktı başka ile geldik buradaki dra söyledim o coraspine gerek yok dedi bende önceki druma ve arkadaşımın druna danıştım ikiside kullanman iyi olur dedi kullanıyorum 3gündür.

Bende başlasam iyi olur aslında ama bu hamılelıkte nıe bole elım ayagım karıstı ben anlamadm zaten

Canim geçmiş olsun bu sefer sağlıklı doğacak inşallah. Geçen sefer kaçıncı haftada corosprine başlatmışlardı? Sanırım kan pıhtılaşmasi için veriliyor bir çeşit aspirin bu dimi, bence ikinci bebekte de tekrar gerekebilir siz en iyisi tedbirli olun çıkın bir doktorun yanına. Ayrıca TSH tiroid hormonunun bakilmasini isteyin. Bunlar çözümü olan şeyler hiç dert etmeyin hormonlar için baktiracagim diyip gidin. Daha bebek gorunmez ama olsun.
Ablam da hemşire bu arada :)

Haftayı hatırlamıorum ama öğrendiğimde başlamıştı doktorum 32. Haftada kesmişti onu hatırlıom bı tek genetık tahlıllerımde cıddı bı problem yoktu ama doktor başlayalım demıştı o zamanlar ıns bakalım ızın gunumde halledıcem hepsını ❤️ Meslektaşa selamlar

Bugün dr randevum var heyecanlıyım birazcık erken olduğunu düşünüyorum ama taa iki hafta önce almıştım randevuyu mecbur gitcem başka sıra yok ve Adıyamandaki özel hastaneler berbat mecbur kalmadıkça üniversite hastanesine gitcem hep :KK51: ilkinde Kayseri'de özele gitmiştim çok memnundum ama Burda duydum ki özelde doğum yapanların çoğu enfeksiyon kapiyoo bebekler çok ölüm var Allah korusun :KK43: daha geçen amca kızı doğum yaptı ona da öyle oldu neyseki çocuk 10 günde toparladı

Back