• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hoşgeldin miğde bulantıları:63:daha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum:KK12:
Yumuşatıcı kokusundan bile tıksiniyorum şu anda eşime parfüm deodorant sıkmayı yasakladım evde buzdolabına yaklaşamıyorum kusmaya çalışıyorum kusunca az rahatlıyorum yeşil elma bastırıyor leblebi de çubuk kraker bayiyor çok yiyince canim benim de hiçbişey istemiyor simit yedim bir tane muzlu süt içtim onunla duruyorum simdi

Teşekkür ederim canım senin benden daha düşükmüş inşallah hemen yoluna girer değerlerin. Biraz araştırdım da 8-9 lara çıkan varmış.
Ya aynen seni germek istemem ama biraz oyle olsun sanirim ozur dilerim benim oyle oldu cunku bir doktor al oburu alma diyince ilaci sana da yansittim. Ama aslinda bizim degerler iyi hatta belki suan kan versen belki 2.5 alti bile cikar cunku ben bisi yapmadan kendiliginden dusmus. Ve dedigin gibi o kadar yuksek olabiliryor ki bazi gebelerin ama bebege hicbirse olmadigi cok durumda var yani stres yapilmamali ama aksatmamali da doktor kontrolunu

kızlar merhaba
benım betahcg.m duzenlı artmıyor ama dr hıc umudunu kaybetmıyor bana karsı
degerlerim soyle
-32.25
-40.64
-53.13
-83.03
-5gun sonra 313
-430

yarın yıne kontrolum var
5+4 gunlugum bugun
kese gorulur mu yarın acaba?
bırde benım gıbı betahcg degerlerı duzenlı artmayıp hamıle olan bırılerını tanıyor musunuz?
bırde ne yıyıp içiyorsunuz?
hazır sut mu ıcıyorsunuz(UHT olanlardan)?
gunluk beslenmenızı ogrenebılır mıyım?

cok tesekkurler sımdıden...
kızlar yorum yazacak kımse yok mu?

80 den sonra güzel artmış farklı yerlerde mı baktirdin
evet canım farklı yerler
ama o kadar etkıler mı?
bırde boyle artıs olur mu ıkı katı degıl mı kabul edılen?
dr.um hep umıtvar konusuyor
bende barı dedım bebek varmıs gıbı besleneyım, davranayım
sız nele yıyıp içiyorsunuz
uht sut ıcıyor musunuz?

evet canım farklı yerler
ama o kadar etkıler mı?
uht sut ıcıyor musunuz?
Canım ben süt yoğurt ne denk gelirse hazır veya varsa ev sütü . Ama bak bende bir yerden baktirdim 6 ydi iki sonra 41 oldu korktum dengesiz artış var diye bende iki katı diye biliyorum ama senin durum yine benimkinden iyi ben yarın Dr gideceğim hayırlısı olsun

evet canım farklı yerler
ama o kadar etkıler mı?
uht sut ıcıyor musunuz?
Bu arada bende farklı yerlerde baktirmistim

Canım ben süt yoğurt ne denk gelirse hazır veya varsa ev sütü . Ama bak bende bir yerden baktirdim 6 ydi iki sonra 41 oldu korktum dengesiz artış var diye bende iki katı diye biliyorum ama senin durum yine benimkinden iyi ben yarın Dr gideceğim hayırlısı olsun
ama en azından senınkı katlanarak artmıs
benımkınde hıc kat kat artıs yok

gun asırı canım bak yazayım sadece bı tanesı 5 gun sonra yapıldı. benım tup bebek oldugu ıcın transferden sonrakı gunlerı yazıyorum
7.gun-32.25
9.gun-40.64
11.gun-53.13
13.gun-83.03
18.gun-5gun sonra 313
20.gun-430

Anladım canım ama transferden önce zaten vücudunda hcg hormonu oluyor iğnelerden dolayı değil mi? 7. günden başlaman biraz erken olmuş gibi geldi bana.. Dr.un bir sorun görmüyor demek ki tüp de yaşanan bir durum bu.

Anladım canım ama transferden önce zaten vücudunda hcg hormonu oluyor iğnelerden dolayı değil mi? 7. günden başlaman biraz erken olmuş gibi geldi bana.. Dr.un bir sorun görmüyor demek ki tüp de yaşanan bir durum bu.
yok canım betahcg tupte de normal gebelıkte de aynı. yanı hamılelık saglıklıysa katlanarak artıyor. dr hala umutlu. boyle hamılelerınız var mı dıye kac kez sordum evet var saglıklı gebelıklerı olustu dedı bende artık ne yapayım barı buraya katılayım dedım.
neler yıyıp içiyosunuz? mahalle sutu ıcıyor musunuz?

yok canım betahcg tupte de normal gebelıkte de aynı. yanı hamılelık saglıklıysa katlanarak artıyor. dr hala umutlu. boyle hamılelerınız var mı dıye kac kez sordum evet var saglıklı gebelıklerı olustu dedı bende artık ne yapayım barı buraya katılayım dedım.
Güvendiğim bir sutcumuz var ondan alıyorum sütü ama pek içiyorum diyemem oğlum iciyor

Benim laktoz alerjim var o yüzden süt içemiyorum canım. şu ana kadar beslenmemde bir değişiklik yapmadım sadece su içmeyen biri olarak içmeye çalışıyorum, kahve ve çaya sınırlama getirdim o kadar.

Benim laktoz alerjim var o yüzden süt içemiyorum canım. şu ana kadar beslenmemde bir değişiklik yapmadım sadece su içmeyen biri olarak içmeye çalışıyorum, kahve ve çaya sınırlama getirdim o kadar.
anladım canım sagol. bende kahve hıc ıcmıyorum. cayıda cok cok acık ıcıyorum. gun de en fazla 5 bardak oda.

Back