• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar merhaba ben 5+1 oldum bugun randevum 20 eylül. dün dudagımdan uçuk çıktı bi zararı olurmu acaba küçük ama baya acıyor tecrubeli anneler yaşadınız mı hiç böyle birşey

Artık rahatlıkla 3 ekim'i bekleyebilirim :

Eklentiler

• IMG_5454.jpg
    IMG_5454.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 46
Hoşgeldin miğde bulantıları:63:daha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum:KK12:

aa başladı mı? kraker ve beyaz leblebi öneriyorlar birde zencefil canım. İnşallah kolay atlatırsın

Hoşgeldin miğde bulantıları:63:daha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum:KK12:
benim sabahlari acken oluypr hafif bulantim..gun icinde istahsizim ama akşam oıdumy iştahim açiliyor :))

Günaydın.
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Ben bu ara baya ayran içiyorum eksi ekşi. Bazen içine nane yada Reyhan ekliyorum daha bahar kokulu oluyor. Tavsiye ederim, biraz da tuz atin kaybettiğiniz minareller geri gelsin.
Can'ım nane kullanma rahim kasılmalarına neden olur.

Ben de aynen oyleyim mide bulantisi istahsizlik halsizlik :( beyaz leblebi iyi geliyor cok su icmek lazim bu haftalar ama iyi gelmiyor mide bulantima ben de suya limon sikarak iciyorum sade sodayi limon sıkip icince de mideye iyi geliyor zencefil ve limonu suya koyup icmeyi tavsiye ediyorlar bir de gecmis olsunn

Günaydın.
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Ben bu ara baya ayran içiyorum eksi ekşi. Bazen içine nane yada Reyhan ekliyorum daha bahar kokulu oluyor. Tavsiye ederim, biraz da tuz atin kaybettiğiniz minareller geri gelsin.

su hemde ne kadar iciyorum. kizlar folik asit midemi bulandiriyor ben kullanamiyorum. ama tarifini deneyecegim.

Back