- 17 Kasım 2009
- 627
- 324
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.801
Kızlar merhaba ben 5+1 oldum bugun randevum 20 eylül. dün dudagımdan uçuk çıktı bi zararı olurmu acaba küçük ama baya acıyor tecrubeli anneler yaşadınız mı hiç böyle birşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takvime göre 6.haftasın.Muhtemelen kalp atışı bile duyarsın..Haberlerini bekliyoruz..Stres yapma canım..Selam bugün kontrol var inş kese görünür. Bebeği de görsek fena olmaz erken ama
Bende de uçuk çıktıKızlar merhaba ben 5+1 oldum bugun randevum 20 eylül. dün dudagımdan uçuk çıktı bi zararı olurmu acaba küçük ama baya acıyor tecrubeli anneler yaşadınız mı hiç böyle birşey
Hoşgeldin miğde bulantılarıdaha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum
bi zararı var mı acaba enfeksiyon falan olmasınBende de uçuk çıktı
bi zararı var mı acaba enfeksiyon falan olmasınBende de uçuk çıktı
benim sabahlari acken oluypr hafif bulantim..gun icinde istahsizim ama akşam oıdumy iştahim açiliyor :))Hoşgeldin miğde bulantılarıdaha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum
bi zararı var mı acaba enfeksiyon falan olmasın
Can'ım nane kullanma rahim kasılmalarına neden olur.Günaydın.
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Ben bu ara baya ayran içiyorum eksi ekşi. Bazen içine nane yada Reyhan ekliyorum daha bahar kokulu oluyor. Tavsiye ederim, biraz da tuz atin kaybettiğiniz minareller geri gelsin.
umarım olmaz vücutta kı bir mikrop buna neden oluyor sonuçta. geçmiş olsun canım sana daBen 4 gündür fena halde gribim canım buna rağmen cuma günü sadece vitamin destekli serum verdiler uçuğun bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Maşallah değer superArtık rahatlıkla 3 ekim'i bekleyebilirim :
umarım olmaz vücutta kı bir mikrop buna neden oluyor sonuçta. geçmiş olsun canım sana da
Ben de aynen oyleyim mide bulantisi istahsizlik halsizlik beyaz leblebi iyi geliyor cok su icmek lazim bu haftalar ama iyi gelmiyor mide bulantima ben de suya limon sikarak iciyorum sade sodayi limon sıkip icince de mideye iyi geliyor zencefil ve limonu suya koyup icmeyi tavsiye ediyorlar bir de gecmis olsunnHoşgeldin miğde bulantılarıdaha kusma aşamasına geçmedim ama gün içerisinde sürekli midem bulanıyor siz nasıl önlem aldınız kızlar çok iştahsızım bu aralar su bile içmek istemiyorum
Günaydın.
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Ben bu ara baya ayran içiyorum eksi ekşi. Bazen içine nane yada Reyhan ekliyorum daha bahar kokulu oluyor. Tavsiye ederim, biraz da tuz atin kaybettiğiniz minareller geri gelsin.
Aktardan alayım canım ilaç almaktan iyidir.Teşekkür ederim canım. Karadut şurubu yada kantaron yağı varsa iyi gelir yaraya