- Konu Sahibi kardelen384
- #1.781
Peki şimdi pıhtılaşma için iğne kullaniyor musun?5 bucuk aylik bir olu dogum yaptim pihtilasmadan kalbi durmus ve simdi 6 haftalik hamileyim hepimize saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar diliyorum insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki şimdi pıhtılaşma için iğne kullaniyor musun?5 bucuk aylik bir olu dogum yaptim pihtilasmadan kalbi durmus ve simdi 6 haftalik hamileyim hepimize saglikli hayirli uzun omurlu evlatlar diliyorum insallah
Crinone jel artiklari onlar. Korkma.Kızlar cok afedersiniz wc de beyaz tortular geldi büyük büyük crinone jel kullanıyorum o olabilir mi bu kadar icerdemi birikmiş korkmam gereken bir durum değildir demi
Teşekkür ederimCrinone jel artiklari onlar. Korkma.
Kesinlikle ya yine çok heyecanlı meraklı bir akrabam ikinciye hamileyken asla birincinin yerini tutamaz bilmem ne o çok farklı derdi de şok olurdum öyle düşünen de nadiren de olsa var demek en güzeli ilk heyecanla beklemek hep yeni bebişiAynen kontrole gittiğimde 2 aylık olacak muhtemelen cok heyecanlı bir süreç ilkte olsa ikincide üçüncüde hatta dört :)
Selam arkadaşlar 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse 2. Yolda allah isteyen herkese versin
size bi sorum olucak 20 / 25 / 29 ağustos ilişki tarihim öncesi ve sonrasında olmadı ailemin yanına tatile gitmiştim sat 15 ağustos. Ayın 7sinde beta hcg 16 çıktı. 9unda 49 çıktı ve 10unda yanı bugün 105 çıktı. Son İlişkiye göre 12. Günüm değeri 105 oluyo normal mi artışlar iyi ama hamile arkdaşların betahcgleri kaç acaba teşekkürler
Bence iyi,nikiue katlanmasi gerekiyor us katlanmis. Gununu hesaplamayinSelam arkadaşlar 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse 2. Yolda allah isteyen herkese versin
size bi sorum olucak 20 / 25 / 29 ağustos ilişki tarihim öncesi ve sonrasında olmadı ailemin yanına tatile gitmiştim sat 15 ağustos. Ayın 7sinde beta hcg 16 çıktı. 9unda 49 çıktı ve 10unda yanı bugün 105 çıktı. Son İlişkiye göre 12. Günüm değeri 105 oluyo normal mi artışlar iyi ama hamile arkdaşların betahcgleri kaç acaba teşekkürler
Tatlim benim son adet tarihim 1 agustos ama yumurtladigim gunu biliyorum 1 kez beraberlik oldu bebek 19 gunlukken ogrendim beta 787 cikmisti[/QUOTE
Allah kucağına almayı nasıp etsin canımmTatlim benim son adet tarihim 1 agustos ama yumurtladigim gunu biliyorum 1 kez beraberlik oldu bebek 19 gunlukken ogrendim beta 787 cikmisti
Bazı sayfalarda hcg ler hep yüksek olunca biraz korktum o yüzden Erken öğrendiğime pişman oldum vallaaaa
Gün olarak şuan 3+6 yazıyo sat e göre hayırlısı doktora kaçıncı hafta da gidiyorsunuz ilkBence iyi,nikiue katlanmasi gerekiyor us katlanmis. Gununu hesaplamayin
ben 7. haftaya girdim de gitcem kesede kalp de gorunsun diye 6 ve 7. haftalarda gitmek daha mantikli benceGün olarak şuan 3+6 yazıyo sat e göre hayırlısı doktora kaçıncı hafta da gidiyorsunuz ilk
Allah razi olsun, amin insallah saglikla dogarlar uzun omurlu olurlar. Siz nedenini ogrenebildiniz mi bunda bir ilac falan kullaniyor musunuz ben doktor konusunda cok tedirginim kimseye guvenemiyorum yasadigim kotu tecrubeden sonra
Gün olarak şuan 3+6 yazıyo sat e göre hayırlısı doktora kaçıncı hafta da gidiyorsunuz ilk
ben 7. haftaya girdim de gitcem kesede kalp de gorunsun diye 6 ve 7. haftalarda gitmek daha mantikli bence
gunaydin Anne adaylari bu gun nasiliz ben hala devam ayni hastaliklara
benzaten once saglik ocaginagittim orda bi kutu ilac verdiler onu kullaniyorum zaten..bibakrabam yurt disinda ondan biliyrm cok girilmiyr demisti orda doktoraObirannekulan bu konuda en dertli kişiye sordunuz :) ben ABD deyim 8-9 dan once gidemiyoruz biz. Zaten folik asit alın diyip yolluyorlar geri. Siz hemen randevu alıp gidebilirsiniz. Ama ondan önce şimdi bir gün bile gecikmeden bugün eczaneye gidip folik asit ve gebelik vitaminleri alıyorsunuz. Normalde gebelikten 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Aman ihmal etmeyin asıl gebeliğin 4 haftasında bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor.hemen bugün gidin alin