2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Selam arkadaşlar 1.5 yaşında bi oğlum var kısmetse 2. Yolda allah isteyen herkese versin

size bi sorum olucak 20 / 25 / 29 ağustos ilişki tarihim öncesi ve sonrasında olmadı ailemin yanına tatile gitmiştim sat 15 ağustos. Ayın 7sinde beta hcg 16 çıktı. 9unda 49 çıktı ve 10unda yanı bugün 105 çıktı. Son İlişkiye göre 12. Günüm değeri 105 oluyo normal mi artışlar iyi ama hamile arkdaşların betahcgleri kaç acaba teşekkürler

Aynen kontrole gittiğimde 2 aylık olacak muhtemelen cok heyecanlı bir süreç ilkte olsa ikincide üçüncüde hatta dört :)
Kesinlikle ya yine çok heyecanlı meraklı bir akrabam ikinciye hamileyken asla birincinin yerini tutamaz bilmem ne o çok farklı derdi de şok olurdum öyle düşünen de nadiren de olsa var demek en güzeli ilk heyecanla beklemek hep yeni bebişi

Selam hanimlar umarim annisler ve bebekleriniz iyidir bir kac gundur giremedim misafirim vardi :) yatili az cok kaldigim yerden yazilanlarin hepsini okumaya calisiyorum bende ilk gebeligimde yani kizimda kostura kostura gitmsim doktora bunda gitmedim ama beta ogrenmek icin gitmistim dr. Ultraso dan da bakti kese gozukmemisti daha kucuk dedi sali gunu benimde kontrolum var bakalim minnakimi gorebilecekmiyim sonrasinda ise surekli gitmeyi dusunmuyorum tabi allah bir aksilik cikarmazsa gelismelri paylasicam insallh

Tatlim benim son adet tarihim 1 agustos ama yumurtladigim gunu biliyorum 1 kez beraberlik oldu bebek 19 gunlukken ogrendim beta 787 cikmisti

Bence iyi,nikiue katlanmasi gerekiyor us katlanmis. Gununu hesaplamayin

Allah razi olsun, amin insallah saglikla dogarlar uzun omurlu olurlar. Siz nedenini ogrenebildiniz mi bunda bir ilac falan kullaniyor musunuz ben doktor konusunda cok tedirginim kimseye guvenemiyorum yasadigim kotu tecrubeden sonra

Daha ilgili ve tecrübeli bir doktora gidiyorum aynı zamanda İzmirde bir riskli gebelik uzmanı ile de iletişim halindeyim şu anda kan sulandıcırı Coraspirin içiyorum hergün kese göründükten sonra iğnelere de başlayacağız. Ben şiddetli preeklampsi geçirmiştim. Genetik test yapıldı doğumdan sonra iki tane gende mutasyon saptandı o da pıhtılaşma yapıyor. doktorun dediğine göre hamile kalınca normalde kan pıhtılaşıyormuş ama benim gibi olnalarda zaten kanım pıhtlı olduğu için daha koyu bir kan ortaya çıkkıyormuş. İnşallah bu sefer yüzümüz güler ne kadar acı ve zor olduğunu çok iyi biliyorum ama inan tedirginlik daha çok sorun yapıyor . Ben sigara içiyorum ve bırakamıyorum az içiyorum doktorum bile eşime aman stres yapma içsin bir iki tane stres çok zararlı diyor. o yüzden rahatlamaya çalış biliyorum zor. Birde güvenebileceğin bir doktor bul benim nacizane tasiyem. :)

Gün olarak şuan 3+6 yazıyo sat e göre hayırlısı doktora kaçıncı hafta da gidiyorsunuz ilk

ben 7. haftaya girdim de gitcem kesede kalp de gorunsun diye 6 ve 7. haftalarda gitmek daha mantikli bence

Obirannekulan bu konuda en dertli kişiye sordunuz :) ben ABD deyim 8-9 dan once gidemiyoruz biz. Zaten folik asit alın diyip yolluyorlar geri. Siz hemen randevu alıp gidebilirsiniz. Ama ondan önce şimdi bir gün bile gecikmeden bugün eczaneye gidip folik asit ve gebelik vitaminleri alıyorsunuz. Normalde gebelikten 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Aman ihmal etmeyin asıl gebeliğin 4 haftasında bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor.hemen bugün gidin alin

gunaydin Anne adaylari bu gun nasiliz ben hala devam ayni hastaliklara

Günaydın.
Su içmeyi unutmuyorsunuz değil mi? Ben bu ara baya ayran içiyorum eksi ekşi. Bazen içine nane yada Reyhan ekliyorum daha bahar kokulu oluyor. Tavsiye ederim, biraz da tuz atin kaybettiğiniz minareller geri gelsin.

benzaten once saglik ocaginagittim orda bi kutu ilac verdiler onu kullaniyorum zaten..bibakrabam yurt disinda ondan biliyrm cok girilmiyr demisti orda doktora

Doktorumun tüm randevuları dolu şimdi bekle ki ekim gelsin Bugün tekrar kan verdim 4 haftalık olduk bakalım bugün değer kaç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…