2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
member: 848523"]Ben de çok kız istiyorum ama rüyamda da erkek görmüştüm rüyalarımda genelde çıkar
Annemde rüyasında kardeşimi görmüş erkek ve tombalak bir erkek kardeşim oldu E elanurylmz [/QUOTE]

Ben de öyle birşey bekliyorum eşimin saçlar kıvırcik . beyaz tenli simsiyah kıvırcik saçlı tombik bir oğlum olacak diye hayal ediyorum artık

Zencefili limonlu çay içiyorum ondan bile tiksindim şu an ne yesem içsem diye düşünüyorum aklıma gelen herşeyden içim bir tuhaf oluyor kraker leblebi candır ama

Arkadaşlar sigara kullanan varmi hamilelugimi ogrendigim gunden beri azalttim hatta dun 1 tane ictim ama canim çok sigara istiyor oğlumda sigaradan tiksinmiş ve 4 yıl içmemiştim inş bundada tiksinirim yaaa eşim çok kiziyor

Can'ım ben kullanıyorum normalde ama şimdi içmiyorum. Can'ım da istemiyor hiç. Tiksinmedim ama ağzımın tadı olmadığından ondan da soğudum sanırım. İyi ki soğudum :)

O benim malesef 2 günde bir paket iciyodum şu an gunde 2 bikacgunr hiç insallah

Can'ım ben kullanıyorum normalde ama şimdi içmiyorum. Can'ım da istemiyor hiç. Tiksinmedim ama ağzımın tadı olmadığından ondan da soğudum sanırım. İyi ki soğudum :)

O benim malesef 2 günde bir paket iciyodum şu an gunde 2 bikacgunr hiç insallah
Ohh maşallah darısı başına inş. Karbonatlı sakız çiğniyorum sürekli

Aynen bende öyle ikindide beklemiştim 2 hafta bunda 3 hafta beklemek gerçekten zor hamileliği erken öğrenmekte iyi değil yaa sonra zaman geçmiyor öğrenecem 2 aylık hooop

Aynen bende öyle ikindide beklemiştim 2 hafta bunda 3 hafta beklemek gerçekten zor hamileliği erken öğrenmekte iyi değil yaa sonra zaman geçmiyor öğrenecem 2 aylık hooop
Aynen kontrole gittiğimde 2 aylık olacak muhtemelen cok heyecanlı bir süreç ilkte olsa ikincide üçüncüde hatta dört :)

bak senin kedende gene yolk var benim bombos resim yukleyemiyorum boyuttan dolayi radyoloji iyi goruyor orda bebek gorundu dedin gibi

Oğlum var 5 yaşında anaokuluna baslicak
Ohh maşallah inş kızın olur seninde benimde
bak senin kedende gene yolk var benim bombos resim yukleyemiyorum boyuttan dolayi radyoloji iyi goruyor orda bebek gorundu dedin gibi
Cok sevindim canım germe artık kendini bebislerimiz ALlahın izni ile görünecekler birbir bu hafta zaten büyük bir çoğunluk dr gidecek sanırım herkesten hayırlı haberler alırız inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…