• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlar ben artik kanli ishal oluyorum aranizda boyle yasayan varmi patates muz kati hic birseyden fayda alamadim.

Benim de ilk hamileligim, sudan cikmis balik gibiyim. Zamanla azaliyor. Folik asit aldiginizi yazmissiniz bir de gebelik vitamini alin. Icinde gerekli vitaminlarden var. Zaten duzgun beslenmeniz gerekiyor ama but da yardimci demir, cinko, a,b,c vitaminleri vs hepsini takviye ediyor.

:hamarat:Bu arada ben sanirim bu forumun vitamincisiyim, taktim sanirim, kimi duysam hemen folik asit ve vitamine baslayin diyorum. Bulundugum yerde tr deki gibi takip calismasi yapilmiyor bana o yuzden ben vitaminlere odaklandim sanirim. Mazur gorun lutfen
Benim vitamin kullanmam lazım zaten çünkü ben çok ağır bir diyetten çıktım tam 48 kilo verdim 10 ayda.. benim vucudumda ki vitaminlerde mutlaka eksiklik vardır.. yarında onu alayım bari..

Bugunde mide bulantim yok. Panik icindeyim. Durup dururken agliyorum.

Doktorumu(ve sigortami) kandirip ultrasonla bakilmayi yada kan tahlili yapilmasini istiyorum. Ama hala iyi bir fikir bulamadim. But psikolojiyle 8. Haftaya kadar dayanabilecegimi sanmiyorum.
Ben 6+1 im bgün bnmde hAla başlamadı bulantılar iştahsızlık var sadece bnce telaş yapma

Dun deger artmisti ama lekelenmede artti,kimyasal dedi doktor.Kendiliginden sonlandi yani sakince :) Önünüzdeki maclara bakacaz :KK48:

uzuldum senin adina nasipse olacak bende martta kaybettim 6 haftalikti. simdi hic bebek dusunmeden hamile kaldim insallah onumuzdeki ay sana supriz gelir. saglikli uzun omurlu mubarek olur. uzuntunu anliyorum cunku beni cok etkilemisti dusugum.

Kizlar bugun doktora gittim. Takvime gore 5+1 bugun. Karindan ultrasonla kese ve yolk sac gorundu :KK200: Kalp atimini duymadik ama gordukk pit pit orda bisiler hareket ediyordu kalp kapakcigi bu hareket edenler dedi doktor. Yani atiyor kalbi dedi. Vajinal ultrason bakmak istemedi. Haftaya gel karindan duyulur dedi kalp atisi insallah oyle olur :KK200: umarim guzel haberler aliriz hepimiz :nazar:

Dun deger artmisti ama lekelenmede artti,kimyasal dedi doktor.Kendiliginden sonlandi yani sakince :) Önünüzdeki maclara bakacaz :KK48:
Hayırlısı olsun canim rabbim en kısa zamanda nasip etsin
kizlar ben artik kanli ishal oluyorum aranizda boyle yasayan varmi patates muz kati hic birseyden fayda alamadim.
Cok geçmiş olsun canım dr sorsan daha iyi olur yanlış bişey yapmayasın
Benim vitamin kullanmam lazım zaten çünkü ben çok ağır bir diyetten çıktım tam 48 kilo verdim 10 ayda.. benim vucudumda ki vitaminlerde mutlaka eksiklik vardır.. yarında onu alayım bari..
Canim ben 1 yıldır folio kullanıyorum 2 asırda elevit kullanıyorum
Kizlar bugun doktora gittim. Takvime gore 5+1 bugun. Karindan ultrasonla kese ve yolk sac gorundu :KK200: Kalp atimini duymadik ama gordukk pit pit orda bisiler hareket ediyordu kalp kapakcigi bu hareket edenler dedi doktor. Yani atiyor kalbi dedi. Vajinal ultrason bakmak istemedi. Haftaya gel karindan duyulur dedi kalp atisi insallah oyle olur :KK200: umarim guzel haberler aliriz hepimiz :nazar:
ohhh ne güzel maşallah darısı başımıza

Ohh ne güzel erkencisiniz siz ben cumaya randevu aldım umarım duyarım kalp atışını artık sabirsizlanmaya başladım :)

Hayırlısı olsun canim rabbim en kısa zamanda nasip etsin

Cok geçmiş olsun canım dr sorsan daha iyi olur yanlış bişey yapmayasın

Canim ben 1 yıldır folio kullanıyorum 2 asırda elevit kullanıyorum
ohhh ne güzel maşallah darısı başımıza

bu gun sordum gecistirdi sonra bos gebelik ust duzey ultrasyon derken unuttuk tekrar demeye yarin saglik ocagina gidecegim.

Back