• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
bence biz erken gidiyoruz kalp atisi duymadim adam atiyo dedi. ama degisebilirde dedi. doktorum haftaya tekrar gel dedi kendi gormedigi icin insallah sende goreceksin bak benim kuzenin var. onunki nisan bebegi ama gec dollenme oldugu icin benimle ayni haftasi. aramizda en az 10 gun var. insallah sende goreceksin bak onun bi hafta once gormesi gerekirken dun gorebildi oda
Geç döllenme olduğunu biliyorum inş sağlıklıdır

Ben emzirdigim için halen sadece süt taşması arttı sanırım o da bebeğim hasta ememiyor tam ondandır

Merhaba kızlar :) 2016 Nisan annesiyim kısmetse 2018 mayıs annesi olacağımı öğrendim :)))
Yaaa sizle aynıyız çok sevindim. Bende nisan annesiydim marta doğdu ama. Şimdi 17 aylık hala emziriyorum devam edeceğim inş

Arkadaşlar merhaba,
banada dua edin, aranızdan ayrılmayayım,

30 temmuz son regli tarihimdi.
30 ağustosta regli olurum diye bekledim,
29 ağustosta test yaptım, çift çizgi çıktı,
02 eylül de beta hcg 203,09 çıktı,
3 gün sonra yani 05 eylül de 680 çıktı,
bugun yani 6 eylül doktora gittim,
kese benzeri gördü,
yarın birdaha beta hcg ver dedi,
son adet tarihime göre 5+3 hafta aslında,
ama doktor 5hafta +3 günlük değil belki geç döllenmedir dedi,

gec olabilir onemli olan seninle olmasi annesi insallah yarin daha sevindirici haberler alirsn

Hayırlısıyla bu hamileliği tamamlayabilirsem sizleri biraz sorularımla boğabilirim şimdiden çook çook özür dilerim.. çünkü gerçekten hep istedim ama nedense bilinç altıma cocuk kolay kolay olmayan bişey gibi yer etmiş o yüzden hep uzak durdum.. şuan sudan çıkmış balık gibiyim! Beni idarediverin olur mu :)

Hayırlısıyla bu hamileliği tamamlayabilirsem sizleri biraz sorularımla boğabilirim şimdiden çook çook özür dilerim.. çünkü gerçekten hep istedim ama nedense bilinç altıma cocuk kolay kolay olmayan bişey gibi yer etmiş o yüzden hep uzak durdum.. şuan sudan çıkmış balık gibiyim! Beni idarediverin olur mu :)
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.

ahh takvimi görünce hamilesin sandım canım. ben idrar testi yaptım.

o şekilde öğrendim. büyük ihtimal erken döllenmeydi ondan cıktı :) . inşallah sende bu ay bebeğine kavusursun
saol canım inşallah Allah tüm isteyenlere versin inşallaaaah :)))

Geç döllenme olduğunu biliyorum inş sağlıklıdır

Yaaa sizle aynıyız çok sevindim. Bende nisan annesiydim marta doğdu ama. Şimdi 17 aylık hala emziriyorum devam edeceğim inş

Ya geçen sene ki nisan annelerinde ee vardım sonrada bebek olunca koptum :) Ama nickiniz tanıdık geldi acaba mı ??

Dun deger artmisti ama lekelenmede artti,kimyasal dedi doktor.Kendiliginden sonlandi yani sakince :) Önünüzdeki maclara bakacaz :KK48:
geçmiş olsun canım. düşücekse daha en başından düşmesi iyi olmuş kuzum en azından canın yanmaz. allah tez zamanda sağlıklısını versin meselaaaaa önümüzdeki ayy

geçmiş olsun canım. düşücekse daha en başından düşmesi iyi olmuş kuzum en azından canın yanmaz. allah tez zamanda sağlıklısını versin meselaaaaa önümüzdeki ayy

Aynen oyle :) Sagolasin.
Hep hayirlisini diledik nasibimizi bekleyecez :)

Benim de ilk hamileligim, sudan cikmis balik gibiyim. Zamanla azaliyor. Folik asit aldiginizi yazmissiniz bir de gebelik vitamini alin. Icinde gerekli vitaminlarden var. Zaten duzgun beslenmeniz gerekiyor ama but da yardimci demir, cinko, a,b,c vitaminleri vs hepsini takviye ediyor.

:hamarat:Bu arada ben sanirim bu forumun vitamincisiyim, taktim sanirim, kimi duysam hemen folik asit ve vitamine baslayin diyorum. Bulundugum yerde tr deki gibi takip calismasi yapilmiyor bana o yuzden ben vitaminlere odaklandim sanirim. Mazur gorun lutfen

Bugunde mide bulantim yok. Panik icindeyim. Durup dururken agliyorum.

Doktorumu(ve sigortami) kandirip ultrasonla bakilmayi yada kan tahlili yapilmasini istiyorum. Ama hala iyi bir fikir bulamadim. But psikolojiyle 8. Haftaya kadar dayanabilecegimi sanmiyorum.

Back