• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
baktir 2 gunde birde bir fazlada bakip cocun kanlarini tokma disari. 2 kere daha yapsan dah yapma derim ben
Yarın akşamda yaptırıp sonra artık doktora giderim.. herkes erken gitme biraz bekle ki kalp atışlarını duyabil dedi diye hemen gitmek istemedim yoksa çoktannn gitmiştim

Aramiza yeni katılanlar aramiza hosgeldiniz Allah hepimizin kucana nasip etsin insallah. saglikli sag salim uzun mubarek eylesin.

kizlar pozitif oluyoruz ben bunu bu gun iyi anladim. ust duzey ultrasyona girdimde icimden bebegime sen guclusun kizim dedim hadi goster kendini. nedense icimde oyle gecti icimde resmen konusmaya rahatlamaya calistim gercekden gozuktu yani. onu resmen hissettim diyebilirim

Yarın akşamda yaptırıp sonra artık doktora giderim.. herkes erken gitme biraz bekle ki kalp atışlarını duyabil dedi diye hemen gitmek istemedim yoksa çoktannn gitmiştim

aslinsa kalp atisindan once bi gitmek lazim. folik asit veriyo doktor sonuca gore ve bebek ve anne icin onemliymis. tabiki kalp atisina kadar gerisi bos oluyor biz sabirsiziz iste

bende bayramın 3. günü gittim elhamdülillah keseyi gördük. 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. folik asit kullanmakta kararsızım. bildiğiniz doğal folik asit takviyeleri var mıdır? ilk kızımda folbiol kullanmıştım. ama o kimyasal içerikli olduğu için şimdi kullanmak istemiyorum.

Ben 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
bende 14 ay bekledim çok zor bir süreçti çok şükür rabbime

Ben emzirdigim için halen sadece süt taşması arttı sanırım o da bebeğim hasta ememiyor tam ondandır
Canim bebeğin kaç aylık Allah kolaylık versin kardeş yaşlarının yakın olması varya harika bişey oğlumu okula getirip götürürken çok iyi anladım ama maalesef çok geç kaldım şimdi 9 yaş araları olacak buna şükür
Çok teşekkür ederim iki kezbebegimi kaybettim çok korkuyorum daha hiç kimseye soyleyemedim bu eşim bide siz
bizde öyle sır gibi saklıyoruz

bende 14 ay bekledim çok zor bir süreçti çok şükür rabbime

Canim bebeğin kaç aylık Allah kolaylık versin kardeş yaşlarının yakın olması varya harika bişey oğlumu okula getirip götürürken çok iyi anladım ama maalesef çok geç kaldım şimdi 9 yaş araları olacak buna şükür
bizde öyle sır gibi saklıyoruz
16 aylık araları iki yaş olacak canım inşallah iyi yapmisim derim :dua:cok istedim yaşları yakın olsun diye

16 aylık araları iki yaş olacak canım inşallah iyi yapmisim derim :dua:cok istedim yaşları yakın olsun diye
Cok iyi olmuş oğlumun sınıfında bir arkadaşı var abisi 1 yas aralari her tenefüs gelir beraber oynarlar abusinin arkadaslariylada oynuyorlar evleride ookula yakin beraber gidio geliyorlar annesi zamanında çok çektim ama şimdi çok rahatım diyor

Cok iyi olmuş oğlumun sınıfında bir arkadaşı var abisi 1 yas aralari her tenefüs gelir beraber oynarlar abusinin arkadaslariylada oynuyorlar evleride ookula yakin beraber gidio geliyorlar annesi zamanında çok çektim ama şimdi çok rahatım diyor
Evet ilk zamanlar kesin çok zor olacak sonra da güzel olacak umarım:KK200:

Arkadaşlar merhaba,
banada dua edin, aranızdan ayrılmayayım,

30 temmuz son regli tarihimdi.
30 ağustosta regli olurum diye bekledim,
29 ağustosta test yaptım, çift çizgi çıktı,
02 eylül de beta hcg 203,09 çıktı,
3 gün sonra yani 05 eylül de 680 çıktı,
bugun yani 6 eylül doktora gittim,
kese benzeri gördü,
yarın birdaha beta hcg ver dedi,
son adet tarihime göre 5+3 hafta aslında,