- 28 Ocak 2017
- 193
- 296
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
- #1.201
Merhaba kızlar :) 2016 Nisan annesiyim kısmetse 2018 mayıs annesi olacağımı öğrendim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim yarın akşam tekrar baktırcam mutlaka
Yarın akşamda yaptırıp sonra artık doktora giderim.. herkes erken gitme biraz bekle ki kalp atışlarını duyabil dedi diye hemen gitmek istemedim yoksa çoktannn gitmiştimbaktir 2 gunde birde bir fazlada bakip cocun kanlarini tokma disari. 2 kere daha yapsan dah yapma derim ben
Yarın akşamda yaptırıp sonra artık doktora giderim.. herkes erken gitme biraz bekle ki kalp atışlarını duyabil dedi diye hemen gitmek istemedim yoksa çoktannn gitmiştim
Folikasidi eczaneden kendimiz alıp başlayamaz mıyız acaba?aslinsa kalp atisindan once bi gitmek lazim. folik asit veriyo doktor sonuca gore ve bebek ve anne icin onemliymis. tabiki kalp atisina kadar gerisi bos oluyor biz sabirsiziz iste
Aynı şeyleri yaşadım kimseye söyleyemediğimden hemen buraya koştumÇok teşekkür ederim iki kezbebegimi kaybettim çok korkuyorum daha hiç kimseye soyleyemedim bu eşim bide siz
bende 14 ay bekledim çok zor bir süreçti çok şükür rabbimeBen 5 senedir korunmuyorum çok istedim bi çocuğum olsun ama olmamıştı tam vazgeçtim tamam artık doktora gideyim dedim hamile olduğumu öğrendim o yüzden hala inanamıyorum
Canim bebeğin kaç aylık Allah kolaylık versin kardeş yaşlarının yakın olması varya harika bişey oğlumu okula getirip götürürken çok iyi anladım ama maalesef çok geç kaldım şimdi 9 yaş araları olacak buna şükürBen emzirdigim için halen sadece süt taşması arttı sanırım o da bebeğim hasta ememiyor tam ondandır
bizde öyle sır gibi saklıyoruzÇok teşekkür ederim iki kezbebegimi kaybettim çok korkuyorum daha hiç kimseye soyleyemedim bu eşim bide siz
Folikasidi eczaneden kendimiz alıp başlayamaz mıyız acaba?
İlk gebeliklerde çok oluyor öyle canım nasıl ikiz oldu pekiÇok teşekkür ederim iki kezbebegimi kaybettim çok korkuyorum daha hiç kimseye soyleyemedim bu eşim bide siz
16 aylık araları iki yaş olacak canım inşallah iyi yapmisim derim cok istedim yaşları yakın olsun diyebende 14 ay bekledim çok zor bir süreçti çok şükür rabbime
Canim bebeğin kaç aylık Allah kolaylık versin kardeş yaşlarının yakın olması varya harika bişey oğlumu okula getirip götürürken çok iyi anladım ama maalesef çok geç kaldım şimdi 9 yaş araları olacak buna şükür
bizde öyle sır gibi saklıyoruz
Cok iyi olmuş oğlumun sınıfında bir arkadaşı var abisi 1 yas aralari her tenefüs gelir beraber oynarlar abusinin arkadaslariylada oynuyorlar evleride ookula yakin beraber gidio geliyorlar annesi zamanında çok çektim ama şimdi çok rahatım diyor16 aylık araları iki yaş olacak canım inşallah iyi yapmisim derim cok istedim yaşları yakın olsun diye
Canım inşallah gönlüne göre önümüzdeki aylarda olur inşallahKizlar guzel haberler alanlar daim olsun :)
Yeni katilanlar gozunuzaydin :)
Bende ayriliyorum aranizdan nasip baska zamana :)
Allah saglikla kavustursun sizleri.
Canim neden regl mi oldun hayırlısı olsun inslh nasipten ötesi yokKizlar guzel haberler alanlar daim olsun :)
Yeni katilanlar gozunuzaydin :)
Bende ayriliyorum aranizdan nasip baska zamana :)
Allah saglikla kavustursun sizleri.
Evet ilk zamanlar kesin çok zor olacak sonra da güzel olacak umarımCok iyi olmuş oğlumun sınıfında bir arkadaşı var abisi 1 yas aralari her tenefüs gelir beraber oynarlar abusinin arkadaslariylada oynuyorlar evleride ookula yakin beraber gidio geliyorlar annesi zamanında çok çektim ama şimdi çok rahatım diyor