- 21 Nisan 2022
- 1.310
- 1.485
- 63
Hoşbuldum canımHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin![]()

Kızlar hangi Folik asiti kullanıyorsunuz bugün bende alayım iyi bir marka önerirmisiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canımHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin![]()
IMom kullanıyorum canım kahverengi kutu. İçinde omega3 falan da var.Hoşbuldum canım
Kızlar hangi Folik asiti kullanıyorsunuz bugün bende alayım iyi bir marka önerirmisiniz
![]()
Bende elenatal 1le başladım.Hoşbuldum canım
![]()
Bence hiç gerilmeyin şimdilik mide bulantısız günlerin tadını çıkarın ilerleyen günlerde gelebilir çünkü ben de sizin gibiydim bir anda başladıGünaydın annişler bende hala tam bir mide bulantısı yok arada oluyor gibi ama psikolojik mi anlamıyorum. Bulantı olmadıkça sağlıksız diye geriliyorum her gebelikte aynı olmaz biliyorum ama işte analıque![]()
ceviz yemeye çalış o zaman canım biraz peynirle falan belki iyi gelirGünaydınlar ben de artık kahvaltı yapamıyorum arkadaşlar mide nanay… yumurta yiyemiyorum nereden alacak bezelye tanesi vitamini….
Folidoce diye bir marka içinde b12 de var galiba canımHoşbuldum canım
![]()
günaydın canım iyiyim sen de iyisindir umarım, dünden sonra kendine gelebildin migünaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir
Aynen canım bol peynirle kapatacağız açığıceviz yemeye çalış o zaman canım biraz peynirle falan belki iyi gelir
ben folbiol kullanıyorum canım doktora gittiğinde sana uygun bir tane önerir mutlaka bende kan pıhtılaşması olduğu için dozu bir tık yüksek olduğu için folbiol vermişti doktorumHoşbuldum canım
![]()
poncik canım o kadar farklı birşey ki bu .şaşkınlık korku iki kat oldu şimdi .Yarın perinatoloji diye bir bölüme gidecem. Risk Fazla oluyormuş tek yumurta tek plesantagünaydın canım iyiyim sen de iyisindir umarım, dünden sonra kendine gelebildin mi![]()
YaaaaaEvet dün sonuç biraz geç çıktı ama varmış kızlar![]()
şimdiden güzel düşünüyoruz bak sıkma canını dua ediyoruz ve bebişlerimiz sağlıkla büyüyorponcik canım o kadar farklı birşey ki bu .şaşkınlık korku iki kat oldu şimdi .Yarın perinatoloji diye bir bölüme gidecem. Risk Fazla oluyormuş tek yumurta tek plesantainş bi aksilik olmaz ikisini de sağlıkla kucağıma alırım
ay benim de mide bulantısı bi durdu korkutuyor beni bu durum. bi an önce ctesi olsa da gitsem doktoraGünaydın annişler bende hala tam bir mide bulantısı yok arada oluyor gibi ama psikolojik mi anlamıyorum. Bulantı olmadıkça sağlıksız diye geriliyorum her gebelikte aynı olmaz biliyorum ama işte analıque![]()