Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmedimi ateşi daha canımSelam kızlar.Eşimle karar verdik bu gün doktora gidek bakalım oğlum hala rahatsız uyğun bir saatte anneme verip çıkıcam diye düşünüyorum![]()
İlaç neden kullanmıyosunuz baya faydası oluyorinşallah geçer, artık midem acıyor sürekli kusmaktan
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel canimSelam kızlar.Eşimle karar verdik bu gün doktora gidek bakalım oğlum hala rahatsız uyğun bir saatte anneme verip çıkıcam diye düşünüyorum![]()
Evet öyle gibi görünüyor kızlarda direk orda değil yumurtalıklar sankiO beyaz şey mi popo kısmında içerde gözüken
Benimde 12+4 bugün pik yaptığı haftalarmış 12-13-14 çok fenayım yiyemediğim içinde şekerim düşüyor zırt pırt inşallah geçecek diye teselli veriyorum kendimeKızlar nasılsınız?
Ben şu an 12+5'teyim, bulantı ve kusmalarım azalır mı diye beklerken bu hafta pik yaptı çok zorlanıyorum. Benim gibi olan var mı? kaçıncı haftadan sonra azalmaya başlar?
Benim içime erkek doğuyordubence çok güzel bir isim. banada doktor büyük ihtimal kız dedi ama 16. haftaya kadar inanamıcam sanırım
Oluyor hala canım malesef.Amin bakalım uyuyor şimdi yeniden ölçerim öyle çıkarımGeçmedimi ateşi daha canımHayırlı haberler dön
![]()
Amin canımHadi hayırlı güzel haberlerle gel canim![]()
Bence nötr renkler alın değişirse de giyebilir krem tonları kahveler yeşiller falanBana da çevremdeki herkes erkek demişti karın şeklimden tut çok fazla bulantı vs.hiç alâkası yokmuşİnşallah değişmez ya ben kıyafet filan almaya başladım
Doktor baya emin söyledi bize
Acaba rahim buyumesinden mi oluyordur, bilemedim ama iki kere falan sanki başıma geldiGünaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Ben olsam giderim canım çünkü hiç başıma gelmediGünaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Haklısınız battaniyeyi filan o şekilde düşünüyorum ama elim hep pembeye gidiyoBence nötr renkler alın değişirse de giyebilir krem tonları kahveler yeşiller falan![]()
Canım bu yaşadığın kasılma olabilir her ihtimale karşı doktora görün derim benGünaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Acaba bağırsaklarımdanmı yoksa rahimmi bilemiyorum. Birtek benmi yaşıyorumAcaba rahim buyumesinden mi oluyordur, bilemedim ama iki kere falan sanki başıma geldi
Bebek hareketi olabilir mi belki ayağı filan çarpıyodur 18.haftada filan hissediliyomuş zatenGünaydın kızlar, size bir sorum var. 16 haftalık oldum, 3 gündür çok garip birşey yaşıyorum. Karnımın alt kısmında (resimde o bölgeyi işaretledim) birden kasılmaya başlıyor. Böyle top gibi ve sert oluyor şişiyor bir anda. Birkaç saniye sürüyor sonra şişliği inip tekrar eski haline geri dönüyor. Bu normalmi? 3-4 kere yaşadım şu ana kadar. Eşim bile çok şaşırdı noluyor diye. Doktor randevum haftaya ama kötü birşeymi bu, hastahaneyemi gitsem?Eki Görüntüle 3561873
Kızlar doktorumu aradım. Kanama olmadığı sürece normal dedi. Yinede içim rahat etmedi nedense. Haftayı iple çekiyorumCanım bu yaşadığın kasılma olabilir her ihtimale karşı doktora görün derim ben