2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gorustum doktorla canim tahlillerde oldu.Beklemedeyiz.Ben cok panik bi insan degilimdir :)

Iyi sende atlatmissin,bol bol dinlen.Sonra gitmedin di mi daha doktora?

acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi
Belki hastane farkından dolayı olmuş olabilir mi. Bemce hastane hastane değişiyor yâ

Kızlar günaydın. Dün akşamdan beri kaşınıyorum kol ve bacaklarım. Bunu yaşayan var mı.

kizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan

bide agiz tadim hic yok ;( istahsizlik basladi bende.gorenler kilo verdiyumi soyluyor.ama kilom ayni

kizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan
Hayırlısı inşallah geçen yıl bebek battaniyesi örmüştüm mavi bende erkek hissediyorum ama şimdi hırsızım sanki

Kizar folikasit iciyormusunuz benimki bugün bitti tam bir yıldır içiyorum bide dr elevit vermişti onuda içiyorum sizler

Kizar folikasit iciyormusunuz benimki bugün bitti tam bir yıldır içiyorum bide dr elevit vermişti onuda içiyorum sizler
folik asit bende ociyorum canim.gebelikden once baslamisdim.ilk 3ay cok onemliymis.bide istahim hic yok yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…