2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım yeni gordum kan testi yapmışsın hakkında hayırlı olsun bikaç gün bekle regl olmazsan tekrar kan ver canım geç döllenme de olabilir

Haklısın canım ben de beklemeye karar verdim şikayetlerim artmazsa. Baksana 2 Mayıs doğumluarkadaş bugün görmüş benim için erken sanırım. İlk hamileliğimde vajinal sonrası kanamam olmuştu oyüzden yaptırmak istemiyorum
Ucuzunda silik çıkmışsa o hormon var demektir inşallah Yen'i başlayan ya da geç döllenme gibi bir durumdur ondan çıkmamıştır kanda. Lekelenme de belki yerleşme kanamasıdır. Demekki Yen'i döllendi

Selam kızlar ikinci kan testini yaptırdım 2 günde 55 den 243 e çıkmış. İki kat artmaması sıkıntı oluyor muydu
Bildiğim kadarıyla 4 kat artması normal olabiliyor ama doktor ne dedi canım tabi o önemli. Bana doktorum düzenli olarak artması önemli demişti. Seninki tam 4 kat. İkiz olabilir mi acaba

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun hosgeldin aramıza..benim sat27 temmuzdu ilk randevum salı gunu ınsaallah güzel haberler veririz birbirimize

Canım yeni gordum kan testi yapmışsın hakkında hayırlı olsun bikaç gün bekle regl olmazsan tekrar kan ver canım geç döllenme de olabilir
evet canım bekleyeceğim bu sefer adet gelmezse o zaman yaptıracağım. Belki yeni artmaya başladı belki de tutunamadı değer düşüyor, hakkımızdaa hayırlısı olsun :)

İnsallah bakalim ilkine gore tamamen farkli hersey :)
En iyisini yapmissin,benimde 12 Mayis gorunuyor :)

Canım benim 1359 ile vajinal ultrasonda bile görünmedi. 5-6 gün sonra normal ultrasonda gördük çok şükür. Yani dr bana göre yanlış bilgi vermiş hiiiç canını sıkma bekle biraz

esimle yarin Alalim o zaman ya dedin gibi onemli gec bile kaldik

fazlasiyla yorgunum esim kuzen cagirdu icin temizlik yemek bi yandan benim bu degisik hastalik kizim gun kabus olmali suan yatama girmenin huzurundayim sonunda

Bildiğim kadarıyla 4 kat artması normal olabiliyor ama doktor ne dedi canım tabi o önemli. Bana doktorum düzenli olarak artması önemli demişti. Seninki tam 4 kat. İkiz olabilir mi acaba
acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi

acilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi
benim de 3 katından fazla artıyor en son beş gün önce 2225 di şimdi 15.000 lere yaklaşmıştır kesin

fazlasiyla yorgunum esim kuzen cagirdu icin temizlik yemek bi yandan benim bu degisik hastalik kizim gun kabus olmali suan yatama girmenin huzurundayim sonunda

E sen zaten dinlenmen lazimdi ustune tuz biber olmus.Keyifli gecmistir insallah yine de kafan dagilmistir.
Bende cok sukur ancak yattim,bugunde lekelenme devam etti 2 kez cok az.

E sen zaten dinlenmen lazimdi ustune tuz biber olmus.Keyifli gecmistir insallah yine de kafan dagilmistir.
Bende cok sukur ancak yattim,bugunde lekelenme devam etti 2 kez cok az.

lekelenme yerlesme kani ama sen yinede doktor git biz bunlari yasadik ama olurda baska birsey olursa sebebin olmayalim sakin hemen panik etme ha ben sadece kontrolu elden hic birakma demek istiyorum
beni sorma maf oldum ne yapacami sasirdim bi yandan kizim ev telef oldum mosafirlerimi seviyorum ama zor bi gundu

İmkanınız varsa siz yarın ben hastayım diyip yatak döşek yatın. Biraz numara yapın.Eşinize de söyleyin kızınızı alıp gezmeye götürsün. Siz de ayakları uzatıp uyuyun biraz kendinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…